Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10095 oferte de sejur din 915 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Cappadocia 8 Zile Turcia

Plecari / Valabilitate: pana la 19.09.2020 - 29.05.2021
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 10 Octombrie 2020 - 29 Mai 2021
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Cappadocia 8 zile
Preturi de la .00 EUR
Cappadocia 8 Zile Rating 7.2 din 10 de la 163 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Cappadocia 8 zile

 

Cappadocia – Patria Dervisilor Rotitori
În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei :
Göreme – Konya – Antalya – Manvgat

  Dotari si Servicii Cappadocia 8 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-4150 agentului de turism.Alege alta destinatie

Turcia - Calatorie Pe Coasta Liciei Destinatie : Turcia
ID Oferta S-TCL-10434

Cappadocia Ankara Istanbul 10 Zile Destinatie : Turcia
ID Oferta S-TCL-6208

Istanbul 5 Zile Destinatie : Turcia
ID Oferta S-PRL-3943
Tarife de la 340 eur / persoana / 4 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Cappadocia 8 Zile avion

 

Ziua 1. București - Antalya
Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru zborul spre Antalya. Urmează formalitățile vamale, îmbarcarea, apoi zburăm spre Antalya. În aproximativ 2 ore aterizăm în Antalya și ajungem la hotel cu un autocar ultramodern. Dorim să vă aducem la cunoștință că doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare, au cina inclusă în acestă seară la hotel (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya).

Ziua 2. Antalya -Konya -NevsehirMic dejun. Suntem nerăbdători să pornim la drum și plecăm spre Konya, important centru de pelerinaj religios pentru musulmani, cunoscut în special datorită poetului și filozofului Mevlana Celaled din Rumi, care a fondat aici secta Sufia Dervisilor Rotitori în secolul al XIII-lea.Cei care au achiziționat Pachetul Full Included sau Cultură încep vizita la muzeul care îi este dedicat, trecând superba Poartă a Dervisilor (Dervisan Kapsi), intrăm în grădina de trandafiri și găsim la capătul aleii mausoleul poetului.Daca nu ești unul dintre aceștia, te lăsăm să profiți de timpul liber pentru a explora în voie străzile orașului. Aflăm de la ghidul nostru detalii din viața de zi cu zi a dervișilor sufi. În Konya sunt o sumedenie de medrese, școli teologice ale căror superbe clădiri merită atenția noastră. Muzeul Faianței (Karatay Medresisi), odinioară colegiu teologic, este astăzi una dintre principalele atracții turistice din Konya. Pereții sunt placați cu frumoasa ceramicăîn stil Suljuk. Mai descoperim Muzeul Sculpturii (Ince Minareli Medrese), parcul Alaeddin Tepe amenajat pe situl vechii citadele, apoi ruinele Palatului Alaedin Kaykobad șiimpunătoarea moscheeAleadin Camii, una dintre cele mai vechi din lume, ridicată în secolul al XIII-leadupă tradiția arabă cu o bolta de lemn susținută de 42 de coloane antice. Moscheea Aziziye, cu ornamentele sale în stil Baroc și două minarete în stil Rococo, face notă discordantă în lumea musulmană, fiind o atracție de neratat pentru pasionații de rarități și ciudățenii.

Moment de răgaz:
Artera principală din orașul vechi esteticsităde restaurante și cafenele care de abia așteaptă ca oaspeții însetați să le calce pragul. Savurează-ți ceaiul sau cafeaua la o terasă și admiră în tihnă peisajul citadin ce amintește de viața provincială din vechiul imperiu otoman. După o scurtă pauză de prânz, pornim din nou. În drumul nostru poposim la un vechi Kervansaray (caravanserai) între Konya și Aksaray. Provocarea următoare este un adevărat labirint, vechiul oraș subteran Saratli(Kirkgoz). Explorăm încăperile legate prin tuneluri înguste printre care identificăm încăperile folosite ca magazine, locuințe, un hambar de grâne, chiar și o cramă. Întalnire cu cei care nu au participat la programul de Cultură.Ne îndreptăm spre Nevsehir și seara se încheie cu cină și socializare pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare. (Cazare în Nevsehir Hotel 4*).

Ziua 3. Göreme
Timp liber, iar pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură începem periplul nostru cu Satul Göreme, carea fost votat drept unul dintre cele mai frumoase așezări rurale din lume de câteva reviste de călătorie. Cu fațadele lor de piatră, casele pe jumătate îngropate în rocile vulcanice ascund adevărate labirinturi subterane. Priveliștea selenară ne fură imaginația, mai ales că cerul e pătat de baloane cu aer cald. Majoritatea vizitatorilor aleg să facă un tur cu balonul cald, principala activitate din această regiune care a devenit și un fel de emblemă turistică locală pentru această regiune. Ne plimbăm pe aleile din sat cu opriri ladouăbiserici: El Nazarși Sakli Kilise(Biserica Tăinuită), apoi plecăm pe drumul către Muzeul în aer liber Göreme.
Moment de răgaz:Ia-ți camera foto (și inima în dinți) și urcă într-un balon cu aer cald. Este realemente o experiență pe care n-o vei uita o viață. De la înălțime poți cuprinde văile colorate în nuanțe de roz și galben ale dealurilor unduitoare, satele dăltuite în munte, Valea Dragostei cu ale sale stânciîn formă de ciuperci uriașe, văile Devrent Pasabag și Goreme. Merită toți banii, parole! (Pe cheltuiala proprie).Chiar la marginea satului Göreme se află un sit din Patrimoniul UNESCO, Muzeul în aer liber din Göreme. Aici se ascunde în roca vulcanică un întreg complex monahal cu biserici rupestre și chilii ale călugărilor proto-creștini. Pereții așezămintelor adăpostesc fresce fabuloase în stil bizantin. Complexul datează din secolele X-XII, când Cappadocia era un important centru religios bizantin. Aici vom admira pe rând: Capela Măruluicu fresca Înălțării Domnuluideasupra intrării; Capela Sf. Barbaracu pereții interiori de un roșu-ocru, Biserica Șarpeluicu frescele reprezentându-i pe Sf. Gheorgheși Sf.Onufrei,uimitoarele și superb restauratele fresce ale Bisericii Întunecateși întortocheata Biserică Tokali, cu a sa boltă acoperită complet de scene biblice. Plecăm apoi spre Avanos, o mică localitate, faimoasă datorită meșterilor olari, unde vizităm un atelier de ceramică pentru a vedea la lucru unul dintre artizanii locului. Meșterul ne dă ocazia să ne murdărim pe mâini, modelând lutul după pofta inimii. După această experiență telurică, pornim din nou, drumul spre hotel trecând pe lângă Râul Kizilirmak. Oprim scurt pentrua surprinde cadre perfecte cu „Râul Roșu". Revenim la hotel. Vă reamintim că doar cei care au achizitionat PachetulFull Included sau Savoare vor avea cina asiguratăla hotel. (Cazare în Nevsehir hotel 4*).

Ziua 4. Orașele subterane
Pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sauCultură,ziuaprecedentă a fost un fel de aperitiv pentru a explora orașele subterane din regiune. Pentru ceilalți există opțiunea de a explora împrejurimile și a face fotografii cu regiunea fascinantă. Primii oameni care au început să sape adăposturile subterane din regiune au fost hitiții, în Epoca Bronzului. Orașele subterane din Cappadociași-au atins apogeul în epoca bizantină, secolele VI -VII, atunci când creștinii din regiune au fost nevoiți să se ascundă în subteran perioade lungi de timp pentru a scăpa de arabi și invadatorii persani. Orașul subteran Kaymaklıeste cel mai mare exemplu de acest fel din Cappadocia, cu un labirint de camere conectate prin tuneluri, care se întind pe opt niveluri. La fel de spectaculos, orașul subteran Derinkuyu estecel mai adânc adăpost subteran din Cappadocia,și, de reținut,este mai puțin asaltat de turiști. E timpul să ne reîncărcăm bateriile, luăm masa la un restaurant local și ne răcorim cu ceai aromat de fructe sau Salep.
Moment de răgaz: Regiunea este faimoasă pentru artizanii locali, țesători, meșteri ceramiști, bijutieri. Ne oprim la un magazin de covoare de unde poți cumpăra un covor autentic anatolian lucrat manual, apoi vizităm o fabricuță de onyx, locul ideal pentru achiziția de suveniruri. Cu siguranță, piesele autentice își vor găsi un loc special în casa ta ca obiect dedecor.Ultima redută pentru această zi este Uçhisar, cu fortăreața sa dăltuită în stânca masivă, ce domină dealurile dimprejur și Valea Porumbeilor. Fortăreața era folosită drept refugiu de către protocreștini în perioada romană și bizantină.Ne întoarcem la hotelunde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare sunt întâmpinați cu cina, o masă savuroasă. Apoi beneficiarii Pachetuluide Culturăsunt invitați să asiste la un spectacol fascinant, Ceremonia Semași dansul Dervișilor Rotitori. (Cazare în Nevsehir hotel 4*).

Ziua 5. Nevsehir -Antalya
După micul dejunne pregătim să ne reîntoarcem la bază și pornim către Antalya. Drumul de coastă trece prin peisaje în care munții și marea nu au loc să se despartă.Ajungem la hotel unde cei care au achizitionat PachetulFull Included sau Savoare vor servi cina la hotelul nostru de 4*(Cazare la Hotel 4*din zona Antalya )

Ziua 6. Antalya-Excursie la cascada Karpuzkaldiran și shopping de voie
După micul dejun,timp liber.Urmeaza o zi fabuloasă. Plecăm în excusie la spectaculoasa cascadă Karpuzkaldiran. Merită osteneala pentru că, priveliștea oferită de căderea de apă este un spectacol de o frumusețe rară. Avem ocazia să surprindem cadre fabuloase de trimis acasă prietenilor și celor dragi. De aici revenim în Antalya. Avem toată ziua la dispoziţie să ne oprim la principalele atracții locale, să batem la pas străzile pitorești și să imortalizăm locurile și momentele frumoaseale zilei. De încălzire, facemo scurtă incursiune prin pitorescul cartier Kaleici.De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merită să facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș-Poarta lui Hadrian. De aici, popasul următor le este dedicat pasionaților de shopping, vom explora zona PortuluiVechi,cu magazine atractive, aromă de cafea și mireasmă de condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibrantă, cosmopolită. Sprefinalul turului, ne putem delecta cu artă autentică în galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcaţiunile, poţi admira zeci de veliere și yachturi moderne. După amiaza,spre amurg,mai rămâne timp de o plimbare de rămas bun și poze pe măsura peisajului pe una din plajele îmbăiate de razele blânde ale soarelui.Ajungem la hotel unde doar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor fi serviți cu cina la hotelul nostru de 4* (Cazare la Hotel 4* din zona Antalya)

Ziua 7. Antalya -Manvagat Boat Tour
Ai toată ziua la dispoziția ta. Profită de plajele superbe ale stațiunii, de soare și de valurile Mării Mediterane, sau vă propunem să luați parte la excursia opțională Manavgat -plimbare cu vaporașul.Apoi ne întoarcem seara la hotel, undedoar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare vor savura cina la hotelul nostru de 4*(Cazare la Hotel 4*din zona Antalya)

Ziua 8. Antalya Mic dejun.Hoşçakal,görüşürüz...! (Larevedere,pecurând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Antalya pentru zborul spre casă.


Date de plecare 2021: 03.04; 10.04; 17.04; 24.04; 01.05; 08.05; 15.05; 22.05; 29.05, 03.06, 10.06, 17.06, 18.09; 25.09, 02.10; 09.10; 16.10, 23.10; 30.10, 06.11; 13.11; 20.11.

 

Date de plecare

Tarif/persoana

06.11; 13.11; 20.11

175 euro

03.04; 10.04; 17.04; 24.04; 02.10; 09.10; 16.10, 23.10; 30.10

195 euro

01.05 Paste,

215 euro

08.05, 15.05, 22.05, 29.05; 03.06; 10.06; 17.06; 18.09; 25.09

205 euro


PREŢUL INCLUDE

 • 7 nopți de cazare la hotel de 4*
 • 7 mic dejun;
 • Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Transport autocar pe durata programului;
 • Taxe de aeroport

NU SUNT INCLUSE ÎN PREŢ
Excursiile opționale pentru grup minim de 30 de persoane;
Transferuri din țară la aeroport;
Pachetele extra CULTURA si SAVOARE;

PACHETE EXTRA:

A. SAVOARE 105 Euro/persoana
 • Demipensiune, cine 7 (bufet);

B. CULTURA 99 Euro/persoana
 • Ghid local profesionist in Cappadocia;
 • 5 mese de pranz
 • Ghid de limba romana;
 • Orasele subterane din Cappadocia
 • Muzeul in aer liber Goreme;
 • Dansul Dervisilor din Cappadocia;
 • Valea Porumbeilor;Uchisar Panorama;
 • Muzeul Mevlana.

Pachetele extra sunt optionale si se pot achita doar in tara,inainte de plecare la acest pret. La destinatie, ele sunt mult mai scumpe.

Bonus: CARD GRATUIT EstivAll!
EstivAll este conceptul unic adresat tuturor celor care iubesc calatoriile, vremea buna, soarele, cumparaturile, dar care au fost prea ocupati in sezonul de vara sa plece in vacanta. Acestia pot beneficia de un program complet pentru a-și petrece vacanța în cele mai variate destinații turistice, în perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.
Această inițiativă se încadrează în sfera așa numitului turism social, oferind ocazia tuturor să descopere lumea.

SUPLIMENTE & REDUCERI
Supliment de single 115 €;
Reducere a 3-a persoana in camera 25€;
Reducere copil 6-12 ani -35 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti;

EXCURSII OPȚIONALE (se achitălocal):
Seară turcească-35 €/pers
Manavgat Boat Tour (prânz inclus) -35 €/pers
Plimbare cu balonul cu aer cald-190 €/pers
Baie turcească-Hamam -35 €/pers

TEMPERATURI MEDII IN TIMPUL ZILEI
Octombrie - 27° C
Noiembrie - 23° C
Decembrie - 18° C

BINE DE ŞTIUT
 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligatsă informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte lafrontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
 • Obiectiveledin tururile panoramice din program se vizitează doar peexterior.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să văinformeze cu exactitate asupra lor.
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
 • Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la dataîntoarcerii în ţară

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur cappadocia 8 zile 2021 in statiunea Turcia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2021 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta