Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10093 oferte de sejur din 915 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Turcia - Calatorie Pe Coasta Liciei Turcia

Plecari / Valabilitate: pana la 26.09.2020-22.05.2021
Galerie foto Turcia - calatorie pe Coasta Liciei
Preturi de la 262.00 EUR
Turcia - Calatorie Pe Coasta Liciei Rating 7.2 din 10 de la 19 vizitatori.


Preturi si perioade ( transport avion ) - Charter
OS Inceput Sfarsit Camera Pret de la Cu ID Masa
- 10 Apr 2021 17 Apr 2021 DBL 262 eur / persoana / 7 nopti CHR Mic Dejun
- 17 Apr 2021 24 Apr 2021 DBL 262 eur / persoana / 7 nopti CHR Mic Dejun
- 24 Apr 2021 01 Mai 2021 DBL 262 eur / persoana / 7 nopti CHR Mic Dejun
- 08 Mai 2021 15 Mai 2021 DBL 282 eur / persoana / 7 nopti CHR Mic Dejun
- 22 Mai 2021 29 Mai 2021 DBL 282 eur / persoana / 7 nopti CHR Mic DejunTransport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Turcia - calatorie pe Coasta Liciei

 

Turcia - Călătorie pe Coasta Liciei

În această călătorie avem ocazia să descoperim comorile Turciei:

Myra - Licia - Effes - Pamukkale - Hierapolis - Antalya si Cascada Karpuzkaldiran 

  Dotari si Servicii Turcia - calatorie pe Coasta Liciei

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-10434 agentului de turism.Alege alta destinatie

Cappadocia 8 Zile Destinatie : Turcia
ID Oferta S-CHR-4150
Tarife de la 252 eur / persoana / 7 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Marmaris Si Dodecanezele 11 Zile Destinatie : Turcia
ID Oferta S-TCL-7779

Cappadocia 12 Zile Destinatie : Turcia
ID Oferta S-TCL-10745


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Turcia - Calatorie Pe Coasta Liciei avion

 

Ziua 1. București - Antalya
Întâlnire în Aeroportul Otopeni pentru zborul spre Antalya. Urmează formalitățile vamale, îmbarcarea, apoi zburăm spre Antalya. În aproximativ 2 ore aterizăm Sosim în Antalya, unde vom fi întâmpinați de ghid. Transfer la hotel, unde vom avea parte de o primire călduroasă. Vă reamintim faptul că cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare beneficiază de cina inclusă în fiecare seară. Cazare la hotel 4* în Antalya.

Ziua 2. Myra si Biserica Sf. Nicolae 
După cafeaua revigorantă de dimineață și un mic dejun copios, pornim la drum de-a lungul spectaculoasei regiuni de coastă care ne dă ocazia să ne delectăm cu peisajele asupra mării, a Munților Taurus și a pădurilor de pin. Ajungem în Myra, unde cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură încep cu emoție să anticipeze oprirea la umătorul obiectiv, sit-ul arheologic din perioada antică datând din sec. al V-lea î.H. unde se află morminte și sarcofage ascunse în pereții stâncilor. Apoi ajungem la Biserica Sf. Nicolae, unde, există dovezi scrise, că este înmormântat acesta. După această zi spectaculoasă, ne îndreptăm spre provincia Mugla de pe Coasta Mării Egee. Seara ne retragem la hotel, iar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare,  vor savura o cina delicioasă.  Cazare în Fethiye Hotel 4*

Ziua 3. Licia (Lykia)
Mic dejun, Timp liber pentru a explora împrejurimile pe cont propriu iar cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură se pregătesc de o excursie de pomină. Ne vom petrece ziua într-o croazieră unică prin apele verzi și decorul de stuf din Dalyan. La sud de Dalyan se află faimoasa plajă Iztuzu supranumită și Plaja Ţestoaselor, o zonă protejată de lege, accesibilă numai de pe mare. Plaja are o lungime de 4.5 km, iar aici se găsesc țestoasele din specia "Caretta caretta", aflată pe lista roșie a speciilor în pericol de extincție. Vom opri aici pentru a înota, apoi revenim pe coastă pentru a continua călătoria cu autocarul până în Kusadasi, unde urmează să petrecem două nopți. Seara, cină pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare se va servi  la restaurantul hotelului. Cazare la hotel 4* în Kusadasi.

Ziua 4.  Effes (Ephesus) 
Timp liber să-ți pui ordine în pozele facute până acum, sau dacă ai achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură, esti invitat să-ti ocupi locul în autocarul. Plecăm la drum și admirăm pitorescul regiunii rurale în drum spre Efes. UNESCO a declarat Efes-ul cel mai bine conservat oraș antic de pe toată coasta mediteraneană. Superbele vestigii arhitecturale din perioada de glorie a Efesului sunt dovada clară că bunăstarea era la ea acasă. Intrăm în orașul de odinioară, mergând la pas printre coloanele ionice și ajungem la faimoasele ruine ale Bibliotecii lui Celsus, apoi Templul lui Hadrian și Termele Romane. Efes găzduia în mod regulat jocuri și lupte cu gladiatori așa că, la distanță cât să arunci o piatră, găsim un amfiteatru uriaș, Teatrul Mare unde, se zice, a predicat Sf. Pavel în fața a peste 25.000 de oameni. Este timpul să ne retragem la un restaurant local, să savurăm un kebab sau lahmacun firebinte și aromat cu ayran răcoritor. Cu energie nouă, ne îndreptăm spre Casa Fecioarei Maria - cost 6 euro/pers. De fapt, ajungem la Capela Meryemana clădită pe fundația unei clădiri care, susțin unii, ar fi fost ultimul refugiu al Fecioarei Maria. Pentru a vizita interiorul și a vedea altarul se plătește o taxă suplimentară. Lăsăm Efesul în urmă cu experiențe de neuitat, nu înainte de a mai face un popas la coloanele Templului Zeiței Artemis, una dintre Cele Șapte Minuni ale lumii antice. Pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare,  servim cina.  Cazare la hotel 4* în Kusadasi.

Ziua 5.  Pamukkale - Castelul de bumbac 
După micul dejun ne îndreptăm spre Pamukkale, un loc desprins parcă dintr-o capodoperă pictată de un artist, care ne întâmpină cu ale sale terase de travertin albe, semicirculare. Dacă orașele „mușuroi" ale Turciei ne-au redus la tăcere de uimire, o altă atracție supra-realistă reușește să rivalizeze cu acestea. Inspirați de muntele de un alb sclipitor, cu formațiunile sale calcaroase, semicirculare, turcii au dat locului numele Pamukkale care înseamnă "Castelul de bumbac". Timp liber, sau pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură începe o nouă aventură. Vom explora la pas, desculți, bucurându-ne de priveliștea uimitoare și de blândețea netedă a teraselor de travertin. Am putea să ne scăldăm într-una din piscinele naturale. Având în vedere că în această zi vom fi cazați în apropiere, putem profita de ocazia excelenta de a face bai termale, considerate benefice pentru revigorarea tonusului muscular, dar și cu efect de întinerire a tenului. O zi cât un cadou special, mai ales pentru doamne... Pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare,  servim cina. Cazare în Pamukkale Hotel 4*.

Ziua 6.  Hierapolis si Piscina Cleopatrei
Revigorați după băile calde din ziua precedentă, începem ziua copleșiți de nerăbdare și de vitalitate. Vom merge în Hierapolis. Orașul antic s-a ridicat într-o zonă bogată  în izvoare termale, în inima provinciei Phrygia din lumea antică, în sud-vestul Anatoliei de azi. Timp liber, sau program special pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Cultură. Coborâm spre ruinele orașului Hierapolis, printre cele mai bine păstrate orașe antice. După doar câteva minute de plimbare lejeră, zărim primele vestigii ale orașului balnear, un loc odinioară adorat de romani pentru izvoarele sale cu apă termală bogată în minereuri de calcit alb. Acestea sunt și sursa teraselor de travertin din Pamukkale, azi deschise publicului larg pentru a testa din plin binefacerile apelor termale. Aici descoperim Poarta Frontinus, Strada Coloanelor, principala arteră a vechiului polis, Biserica Bizantină, ruinele Templului lui Apollo, apoi urcăm spre spectaculosul Teatru Antic cu cele 50 de trepte de travertin, construit din porunca împăratului Severus în anul 206 D.H. După câteva ore petrecute în acest loc absolut impresionant, nu ne mai râmâne decât să ne relaxăm. Atenție, doamnelor! Aici se află celebra piscină a Cleopatrei, frumoasa regină a Egiptului Antic.
Baie în piscina Cleopatrei
Termele Romane din vechiul Hierapolis invită doamnele tentate să se scalde în Piscina Cleopatrei, un locșor feeric cu apă limpede, în care, se presupune, s-ar fi îmbăiat însăși frumoasa regină egipteană. Apa are temperatura constantă de 36 ° C, indiferent de anotimp, și se crede că ar avea proprietăţi de reîntinerire a tenului.
Seara ajungem în frumoasa stațiune-emblemă a Turciei, În Antalya. Pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare,  se va servi cina la hotelul 4* unde suntem cazati. Cazare în Antalya Hotel 4*.

Ziua 7.  Antalya si Cascada Karpuzkaldiran
După micul dejun, astazi vom fi siguri că se anunță o zi fabuloasă. Plecăm în excursie la spectaculoasa cascadă Karpuzkaldiran. Merită osteneala pentru că, priveliștea oferită de căderea de apă este un spectacol de o frumusețe rară. Avem ocazia să surprindem cadre fabuloase de trimis acasă prietenilor și celor dragi. De aici ne întoarcem în Antalya. Avem toată ziua la dispoziţie să ne oprim la principalele atracții locale, să batem la pas străzile pitorești și să imortalizăm locurile și momentele frumoase ale zilei. De încălzire, facem o scurtă incursiune prin pitorescul cartier Kaleici. De aici ajungem la emblemele orașului, superbul Minaret Yivly, apoi la Turnul cu Ceas de la Kalekapisi. Merită să facem o oprire și la cel mai notabil vestigiu roman din oraș - Poarta lui Hadrian. De aici, popasul următor le este dedicat pasionaților de shopping; vom explora zona Portului Vechi, cu magazine atractive, aromă de cafea și mireasmă de condimente plutind în aer, cu terase și cafenele cochete și o atmosfera vibrantă, cosmopolită. Iar spre finalul turului, ne putem delecta cu artă autentică în galeriile de artă sau dacă te fascinează ambarcaţiunile, poţi admira zeci de veliere și yachturi moderne. După-amiaza, spre amurg, mai rămâne timp de o plimbare de rămas-bun și poze pe măsura peisajului pe una din plajele îmbăiate de razele blânde ale soarelui. Pentru cei care au achizitionat Pachetul Full Included sau Savoare,  servim cina. Cazare in Antalya Hotel 4*.

Ziua 8.  Antalya
Mic dejun. Hoşçakal, görüşürüz...! (La revedere, pe curând...!) Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat și ne îndreptăm spre aeroportul din Antalya pentru zborul spre casă.

Date de plecare 2020: 26.09; 10.10; 24.10; 07.11.
Date de plecare 2021: 10.04, 24.04, 08.05, 22.05.

Date de plecare
 Tarif/persoana
10.04, 17.04  262 euro
24.04  262 euro
 08.05, 22,05, 10.10, 24.10  282 euro
26.09  295 euroPreţul include:

7 nopti de cazare la hotel de  4*;
7 mic dejun;
Transport avion Bucuresti-Antalya-Bucuresti;
Transfer aeroport-hotel-aeroport;
Transport autocar pe durata programului;
Taxe de aeroport;

Nu sunt incluse în preţ:
Excursiile opționale, pentru grup minim de  30 de persoane neincluse in pret;
Transferuri din tara la aeroport;
Pachetele extra CULTURA, SAVOARE si FULL INCLUDED (se achita din tara);

Pachete extra:

A.  Cultura 119 Euro/persoana
Ghid local profesionist;
Ghid de limba romana;
4 pranzuri
Demre-Myra;
Biserica Sf. Nicolae;
Kokova excursie vaporas;
Dalyan excursie vaporas;
Basilica Johannes;
Pamukkale & Hierapolis
Orasul Antic Efes

B. Savoare 105 Euro/persoana     
Demipensiune, cine 7 (bufet);

Pachetele extra sunt optionale si se pot achita doar in tara, inainte de plecare la acest pret. La destinatie, ele sunt mult mai scumpe.

Bonus: CARD EstivAll GRATUIT
EstivAll este conceptul unic adresat tuturor celor care iubesc calatoriile, vremea buna, soarele, cumparaturile, dar care au fost prea ocupati in sezonul de vara sa plece in vacanta. Acestia pot beneficia de un program complet pentru a-și petrece vacanța în cele mai variate destinații turistice, în perioada sezonului turistic redus octombrie-mai.
Această inițiativă se încadrează în sfera așa numitului turism social, oferind ocazia tuturor să descopere lumea.

Suplimente & reduceri:
Supliment de single 115 €;
Reducere a 3-a persoana in camera  25€;
Reducere copil  6-12 ani  - 35 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti;

Excursii optionale:
Seara turceasca  -  35 €/pers. (se achita local)


TEMPERATURI MEDII IN TIMPUL ZILEI
Octombrie - 27° C
Noiembrie - 23° C
Decembrie - 18° C

Bine de stiut
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru Turcia.
Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară

Grup minim 35 persoane.

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur turcia - calatorie pe coasta liciei 2021 in statiunea Turcia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2021 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta