Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Home · Rent a Car · Solicita oferta · Despre noi · Contact ·
Astazi avem 9281 oferte de sejur din 862 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Tarile Nordice 13 Zile Scandinavia

Plecari / Valabilitate: pana la 28.06, 15.07, 31.07, 21.08.2014
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 28 Iunie 2014 - 21 August 2014
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Tarile Nordice 13 zile
Preturi de la .00 EUR
Tarile Nordice 13 Zile Rating 7.2 din 10 de la 26 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Tarile Nordice 13 zile

Tarile NORDICE 685€

13 zile: Cracovia, Varsovia, Stockholm, Drottningholm, Uppsala, Goteborg Oslo, Helsingor, Copenhaga, Hamburg, Berlin, Potsdam, Dresda, Karlovy Vary, Praga

  Dotari si Servicii Tarile Nordice 13 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-5584 agentului de turism.Alege alta destinatie

Scandinavia 16 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-OMT-7819
Tarife de la 775 eur / persoana / 15 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Fiordurile 17 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-OMT-10190
Tarife de la 825 eur / persoana / 16 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Scandinavia 8 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-OMT-2702
Tarife de la 795 eur / persoana / 7 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Tarile Nordice 13 Zile autocar

REDUCERI de pana la 25%*(* prin CUMULAREA reducerilor calculate dupa cum urmeaza)
PRIMII 5: 10 % REDUCERE pentru primii 5 turisti inscrisi in fiecare excursie pana la 25.10.2013
INSCRIERE FIRST MINUTE: 10% REDUCERE pentru achitarea a 25% avans din pretul  excursiei pana la 25.10.2013    
REDUCERE 3–10%: pentru GRUPURI (minim 6 pers. pe acelasi circuit si aceeasi plecare)                                                       
REDUCERE 3–5%: pentru CLIENTI  FIDELI (minim 3 Vacante organizate de acelasi tour operator)
REDUCERE 3%: pentru ultimele 5  locuri pe lista cu ordinea de Imbarcare In autocar
 
 

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Piata Victoriei, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- CRACOVIA- VARSOVIA (650 km)
Mic dejun. Tranzitand Slovacia, se pleaca spre Cracovia, unul dintre cele mai vechi si mai mari orase din Polonia, fosta resedinta a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situata deasupra Vistulei, se viziteaza cel mai important complex arhitectonic, apartinind fostei resedinte regale: Castelul Wawel si Catedrala fortificata Wawelska. Cazare la Varsovia.

Ziua 3. VARSOVIA- GDYNIA (ferry) (480 km)
Mic dejun. Incepem turul de oras in Varsovia, care este notabila printre capitalele Europei nu numai prin marimea, vechimea si frumusetea sa, cat pentru indestructibilitatea sa, o adevarata Pasare Phoenix care a renascut de nenumarate ori din cenusa razboiului. Se viziteaza Orasul Vechi - Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan si Palatul Regal. Plecare spre Gdynia (sau Swinoujscie) si imbarcare pe ferry boat pentru traversare in Suedia (la Karlskrona sau Ystad). Cazare la bordul navei in cabine cu 4 paturi (vezi supliment pt. cabine cu 2 paturi).

Ziua 4. KARLSKRONA (sau YSTAD)- STOCKHOLM (490 km)

Mic dejun. Traversam sudul tarii catre Stockholm, capitala Suediei "rasfirata” pe un adevarat arhipelag de insulite. Cazare la Stockholm.

Ziua 5. UPPSALA- STOCKHOLM (150 km)
Mic dejun. Incepem turul de Stockholm: vechiul oras medieval (Gamla Stan), Catedrala, Palatul Regal, Parlamentul, Primaria, (in salonul albastru si salonul auriu in fiecare an se decerneaza Premiile Nobel), Muzeul Vasa. Timp liber. Sugeram vizita "Muzeului Satului”-Skansen, unde sunt expuse cladiri traditionale din toata Suedia. Optional (25 euro) excursie spre Uppsala, capitala eclesiastica si universitara a tarii, unde se viziteaza Catedrala incoronarii regilor suedezi, Castelul regal si prestigioasa Universitate. Intoarcere la Stockholm pentru cazare.

Ziua 6. STOCKHOLM- Castelul DROTTNINGHOLM- OSLO (520 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber sau optional excursie cu autocarul (10 euro) sau croaziera cu vaporasul (25 € )spre Castelul Drottningholm, resedinta oficiala a familiei regale, numit si "Versailles suedez". Dupa amiaza se traverseaza Suedia cu destinatia Oslo. Cazare la Oslo.

Ziua 7. OSLO
Mic dejun. Tur de oras pietonal in Oslo: Parcul sculptorului Gustav Vigeland, Palatul Regal, Stortinget (Parlamentul), Teatrul National si Primaria (unde se decerneaza anual, premiile Nobel pt. pace) si Fortareata Akaershus. Timp liber in capitala Norvegiei pt. a gusta farmecul orasului in portul Akker Brygge cu atractiile sale: restaurante cu specific, magazine de creveti si specialitati de peste etc. Cazare la Oslo.

Ziua 8. OSLO- GOTEBORG- HELSINGOR- COPENHAGA (560 km)
Mic dejun. Parasim Norvegia pentru o ultima vizita in Suedia la Goteborg, cel de-al doilea oras ca marime al tarii si cel mai mare port scandinav. Tur de oras: Goteborgsutkiken - turnul principal, Opera, Centrul Maritim, Radhuset (Primaria), Bursa si Centrul Istoric Gustav Adolfs Torg. Deplasare catre sudul Suediei, pentru traversare cu ferryboat spre Helsingor. Traseul trece pe langa Castelul Kronborg, locul tragediei lui Hamlet, impunator prin arhitectura sa sobra. Cazare la Copenhaga.
 
Ziua 9. COPENHAGA

Mic dejun. Vizita capitalei Danemarcei pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta resedinta regala), Palatul Christiansborg, Primaria, vechiul Port Nyhavn si celebra statuie Mica Sirena - simbolul capitalei daneze. Timp liber pentru vizita individuala in Copenhaga. Cazare la Copenhaga. Seara, optional vizita in parcul de distractii Tivoli (al 3-lea ca faima din Europa), deschis publicului inca din 1843.

Ziua 10. COPENHAGA- HAMBURG- BERLIN (590 km)
Mic dejun. Dimineata traversam cu ferryboat-ul in Germania la Puttgarden (45 min.). Se viziteaza centrul cosmopolit al orasului Hamburg: Primaria, Bursa, Biserica St.Jacobi, Binenalster, Biserica St.Michaelis si zona portuara. Dupa-amiaza ne indreptam spre Berlin pentru un tur de oras cu autocarul, ca apoi sa continuam turul pietonal admirand de aproape: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Cazare in zona Berlin.

Ziua 11. POTSDAM- DRESDA- KARLOVY VARY- PRAGA (370 km)
Mic dejun. In Potsdam vizitam Palatul Sanssouci si splendidele sale gradini (fost Palat de Vara al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Apoi tur de oras in Dresda: Opera, Domul si Palatul Zwinger, fastuos ornamentat in stil baroc. Continuam cu o scurta vizita in Karlovy Vary- statiune balneara cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute. Seara sosire si cazare la Praga.

Ziua 12. PRAGA- BUDAPESTA (525 km)
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Catedrala Sf. Vit, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc. Continuam itinerariul spre Budapesta unde optional se poate organiza o croaziera pe Dunare (cu sau fara cina inclusa). Cazare la Budapesta.

Ziua 13. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km) Dupa micul dejun, plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale.

DATE de PLECARE 2014

LOC ÎN DUBLÄ‚

SUPL. SINGLE

A 3-a PERS. ÎN CAM.

COPII 6 – 12 ANI

28.06, 15.07, 31.07, 21.08

685

295 €

665 €

635 €


PRETUL INCLUDE:
 • transport cu autocar modern, cu climatizare,exceptand ziua a 9 Copenhaga (contra cost cu mijloace de transport public)

• 1 cazare pe vapor in cabine de 4 paturi;
• 11 cazari cu mic dejun in hoteluri 3 - 4* si IBIS;
• ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

PRETUL NU INCLUDE:
• asigurarea medicala, intrarile la obiective si serviciile de ghizi locali;
• supliment (optional) pt. cabina de 2 paturi pe ferry de noapte (39 euro/pers.)
• Traversarile cu ferry boat-ul la Gdynia, Helsingor, Puttgarden: taxele pt. pasageri + autocar, in total 55 € (se achita la inscriere)
• Croaziera optionala la Castelul Drottningholm (minim 25 de persoane)

Turistii care se inscriu pentru partaj si agentia nu reuseste sa inchida acest partaj, NU VOR PLATI suplimentul pentru camera single.

In unele orase de pe traseu, autoritatile locale pot solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita de catre turisti la receptia hotelurilor.

Autocarul va prelua turistii sositi la Stockholm cu avionul si cei de la Budapesta din / pt. orasele prin care tranziteaza Romania. Obiectivele marcate cu caractere bold-italice se vor vizita doar pe exterior. Copiii beneficiaza de reducere pt. cazare in camera cu doi adulti. Supl. single nu include si cazarea de pe ferry. Pt. explicatii la obiectivele turistice, grupul va putea apela la ghizi locali. Grup minim 35 pers.

Imbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau-Braila-Brasov-Buzau-Campina-Constanta-Craiova-Cluj-Galati-Iasi-Oradea-Ploiesti-Pitesti-Sebes-Sf. Gheorghe-Sibiu-Slatina-Timisoara-Rm. Valcea. Transfer contra cost din celelalte orase ale tarii.

Daca turistii se imbarca dintr-o alta localitate decat Bucuresti, acestia trebuie sa informeze cu minim 15 zile inainte de data plecarii agentia la care s-au inscris. Inscrierile cu mai putin de 15 zile inainte se vor face numai in functie de capacitatea mijloacelor de transport utilizate.

Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE pt. MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 7 zile inainte de plecare) si sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Taxa de rezervare 5 euro / pers. / sens pentru orasele bolduite din tabelul urmator:

Punctele de imbarcare GRATUITA (autocar sau microbus) sunt structurate mai jos:
BUCURESTI- Parcare Piata Victoriei - 05.45
BUCURESTI - Parcare Gara de Nord - 06.15
PLOIESTI - Petrom METRO - 07.00
CAMPINA - Banesti (“La avion”) - 07.30
BRASOV - McDonald's Calea Bucuresti - 09.00
SIBIU - Intrarea in parcarea OBI (pe centura) - 11.30
SEBES - Farmacia HELPNET - 12.00
DEVA - McDonald's GARA - 14.00
CLUJ - Intrarea in parcarea centrului comercial POLUS MALL - 14.00
ORADEA - Intrarea in parcarea SELGROS- 18.00
TIMISOARA- Intrarea in parcarea REAL Calea Aradului- 15.00
ARAD - Gara Centrala  - 16.00
IASI- Palatul CULTURII- 03.15
BACAU- McDonald's Stadion- 05.15
Sf.Gheorghe - Petrom V- iesire spre Brasov- 08.00
BRAILA - Intrarea in parcarea centrului comercial CARREFOUR - 04.30
GALATI - Intrarea in parcarea centrului comercial REAL - 04.00
BUZAU - Parcarea PETROM de la podul Maracineni - 06.00
CONSTANTA - Gara Centrala  - 03.30
CRAIOVA - McDonald's Calea Bucuresti - 07.30
SLATINA - Parcare Hotel Parc  - 08.00
PITESTI - McDonald's Gara  - 09.00
RM. VALCEA - Benzinaria Dacos - 10.00

Turistii cu domiciliul in Baia Mare, Satu Mare si Oradea, pot solicita imbarcare- debarcare la BUDAPESTA (fara cazari si mic dejun in prima si ultima zi) si obtin o REDUCERE de 75 euro (necumulabila) din pretul de catalog:

IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE se vor confirma la cerere, in functie de posibilitatile de incadrare in graficul orar, transferuri contra cost si din alte orase ale tarii, cu autovehicule moderne de 4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri, toate cu loc de bagaje corespunzator si soferi experimentati si amabili.

Punctele de imbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus) pentru restul oraselor din tara:
SLOBOZIA- PETROM intrare dinspre Drajna
CALARASI- Gara Centrala
SUCEAVA- Intrarea in parcarea METRO
BOTOSANI- Intrarea in parcarea ALTEX
TULCEA- Intrarea in parcarea KAUFLAND
TIRGOVISTE- Benzinaria Agip Pavcom
P. NEAMT- Parcare hotel CEAHLAU 
TIRGU MURES- Intrarea in parcarea Promenada Mall
TIRGU JIU- Benzinaria PETROM Castelul de Apa
VASLUI- Parcare hotel Racova
BARLAD- Benzinaria MOL
FOCSANI - Parcarea Stadion Unirea
BISTRITA - Intrarea in parcarea KAUFLAND
BAIA MARE - McDonald's magazin Maramures
SATU MARE - Parcarea Catedrala Catolica
DROBETA - ROMPETROL- iesire spre Craiova
 
Turistii sunt rugati sa se prezinte la locul de imbarcare cu cca 15- 30 min. inainte de ora comunicata.
Orele sunt estimative, in functie de conditiile meteorologice si de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau soferilor se vor comunica cu 2- 3 zile inaintea plecarii, urmand a tine legatura cu acestia pentru a va informa privind situatia concreta din ziua plecarii (ora exacta a sosirii in orasul dumneavoastra).
ATENTIE !! Grupul NU VA ASTEPTA turistii care intarzie la imbarcare.
Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei de Turism : strada Branduselor, Nr. 2-4 , cladirea Onyx (fost sediu CASMB)Sector 3 , Bucuresti (calea Vitan, fata in fata cu intrarea in Mall Vitan)
Asistenta!

 
Madalina Gheorghe · Online
Geanina Ene · offline

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
Bilete de avion | Bilete autocar | Asigurari | Rent a car | Credit de vacanta | OFERTE REVELION 2014 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | Termeni si conditii ai campaniei | Cariera | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Asigurari | Rent a car | Profitshare | Harta Bulgaria via Giurgiu-Ruse | Harta Litoral Bulgaria via Mangalia - Vama Veche | Harta Nisipurile de Aur | Harta Albena | Voucher valoric | ANGAJARI | Concurs Turist Club te trimite la zilele Teatrului Masca | Pagina noastra de Facebook

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur tarile nordice 13 zile 2015 in statiunea Scandinavia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2015 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta