Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10086 oferte de sejur din 910 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Spania Clasica 13 Zile Spania

Plecari / Valabilitate: pana la 28.08; 20.09.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 28 August 2019 - 20 Septembrie 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Spania Clasica 13 zile
Preturi de la .00 EUR
Spania Clasica 13 Zile Rating 7.2 din 10 de la 316 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Spania Clasica 13 zile

 

Spania Clasică 13 zile autocar

Milano - Cannes - Marsilia - Narbonne - Caracassonne- Barcelona - Montserrat - Zaragoza - Madrid - El Escorial - Aranjuez - Toledo - Valencia - Andorra -Figueres - Aixen- Provence - Nice - Monte Carlo - Ljubljana


Tarif: 595 Euro/persoana, transport autocar


Date de plecare: 28.08; 20.09.2019


 
  Dotari si Servicii Spania Clasica 13 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-2875 agentului de turism.Alege alta destinatie

1 Decembrie La Madrid 6 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-PRL-5271
Tarife de la 570 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Spania Costa Brava 13 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-CHR-5968
Tarife de la 565 eur / persoana / 12 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Revelion 2020 Valencia 6 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-PRL-8729
Tarife de la 650 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Spania Clasica 13 Zile autocar

 

Ziua 1. Bucuresti - Belgrad - Padova
Bună dimineața! Pornim motoarele şi ne aventurăm în călătoria noastra spre Spania. Primul popas va fi in Blegrad unde ajungem în cursul serii. Ne cazăm la un hotel din zona Padova şi ne pregătim de marea aventură ce ne asteapta.

Ziua 2. Belgrad - Padova
Bună dimineața! Italia ne asteapta asa ca pornim la drum dimineata devreme. Seara ajungem in Padova. Ne cazăm la un hotel din zona Padova şi ne pregătim de marea aventură ce ne asteapta.

Ziua 3.
Padova - Milano - Cannes
Lăsăm totul în urmă și pornim spre Milano, orașul unde shopping-ul este la putere. Autocarul ne lasa in apropierea zidurilor Castelulul Sforza, o fortareata din caramida rosie cu turnuri inalte si ziduri de aparare. Astazi aici isi au sediul patru muzee: galeria de arta si muzeul de arte frumoase considerate principalele atractii, celelalte doua muzee fiind mai modeste, cuprinzand instrumente muzicale si exponate arheologice. Ne indreptam la pas spre Piazza del Duomo, unde admirăm Domul din Milano. A fost și rămâne una dintre cele mai spectaculoase catedrale gotice din Europa. O adevărată paradă a modei și a frumuseții mediteraneene ni se dezvăluie. Italienii sunt frumoși, indiferent de vârstă. Îi admirăm cum circulă pe scutere, pe biciclete în timp ce ne
răsfățăm cu un pic de shopping în Galeriile Vittorio Emmanuele. Ne continuam traseul nostru pietonal pana la Piazza della Scala, de unde avem ocazia sa admiram frumoasa cladire a Operei. Inaugurata in 1778, cladirea si-a luat numele de la biserica aflata pe acel loc, desi mare parte din aspectul actual dateaza din 1946, cand a fost redeschisa, dupa ce suferise distrugeri mari in timpul razboiului.
Moment de ragaz:
Arunca o privire in lojele teatrului si admira interiorul somptuos si candelabrele uriase. Ar trebui sa vizitezi Museo Teatrale alla Scalla, care este un colt al teatrului, ce contine amintiri din lumea operei, costume, portrete si jobenul lui Verdi. Dupa ce ne-am incarcat cu multe amintiri frumoase din capitala Lombardiei pornim spre Coasta de Azur. Seara ajungem in Cannes unde vom descoperi un oraș fermecător, suficient de mic pentru a-l străbate pe jos, dar suficient de mare pentru a oferi vizitatorilor plaje, restaurante, magazine, cafenele sau hoteluri pentru toate gusturile și pentru a găzdui anual celebrul Festival Internațional de Film. Seara cazare in zona Cannes.

Ziua 4. Cannes - Marsilia - Narbonne - Carcassonne - Lloret del Mar
De dimineață, continuăm călătoria spre vest si ajungem in Marsilia, cel mai vechi şi totodată cel mai mare port al Franţei. Create de de greci în secolul al VI-lea î.Hr., a fost independent faţă de Franţa până în secolul al XV-lea, după care specialitatea sa a devenit turbulenţa cu marcă mediteraneeană: imnul revoluţionar " La Marseilleza" îşi datorează numele fervorii rebelilor de aici. Poarta Franţei către Orientul Mijlociu şi către Africa de Nord, Marsilia a fost întotdeauna un amalgam cultural. Vieux Port, rămâne nucleul oraşului, vechile sale fortificaţii dominând acum piaţa de peşte şi câteva excelente restaurante cu specific marin. Marsilia, rămâne un oraș plin de viață, care ne va cuceri din prima clipă cu aerul său medieval, cu forfota sa veselă, cu piețele tradiționale, dar și cu monumentele sale somptuoase cum ar fi Catedrala Nôtre Dame de la Garde, Palatul Longchamp sau legendarul Bulevard Canebière. Urmatoarea oprire pe teritoriul Frantei va fi la Narbonne, capitală a celei mai mari provincii din Galia şi mare port până în Evul Mediu, când a fost invadat de mâl, oraşul va prospera din nou, datorită împrejurimilor sale cultivate cu viţă-de-vie. Centrul istoric adăposteşte câteva clădiri emblematice: Palais des Archeveques, palatul arhipiscopal fortificat, construit în secolele al XII-lea şi al XIVlea, catedrala gotică neterminată care are o frumoasă mănăstire, cu vitralii din secolul al XIV-lea şi tapiţerii deosebite. Timp liber în Narbonne sau excursie opţională la Carcassonne, unul din cele mai bine conservate orașe medievale din Europa. Zidurile double, cu turnuri şi balcoane cu trapă ale citadelei Carcassonne, sunt cele care au cristalizat noţiunea de cetate medieval perferctă. Asedii cărora li s-a rezistat eroic, cavaleri în armură înfruntându-se în turniruri şi romanţele trubadurilor îţi răsar în minte în această aţezare de vis. Cele 52 de turnuri ale sale sunt printre motivele pentru care
UNESCO a inclus oraşul pe lista patrimoniului cultural Mondial. Centrul oraşului este Chateau Comtal, datând din secolul al XII-lea. Admirăm Cathedrale St Nazaire, catedrala romanică şi gotică care se mândreşte cu vitralii superbe şi cu o " piatră a asediului", din secolul al XIII-lea, înfăţisând asediul cetăţii Carcasssonne din anul 1209. E timpul să pornim spre Spania! Purcedem la drum pe lângă Pirinei și ajungem spre seara pe Costa Brava. Cazare si cina la hotel in Lloret del Mar.

Ziua 5. Barcelona -Montserrat
Începem vizita în Barcelona cu un tur panoramic de oras care începe cu Dealul Montjuic, Muzeul Naţional de Artă Catalană, Piaţa Spaniei, Universitatea, Piata Cataluniei, Casa Batlo si Casa Mila. Continuăm explorarea Barcelonei admirând Biserica Sagrada Familia, Parcul Guell și monumentul lui Columb. Mergem la pas pe Las Ramblas, vizităm Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei. Timp liber pentru cumpărături, sau să savurăm o porție de tapas în Plaça Reial. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Montserrat, unde vizităm mănăstirea benedictină, simbol al libertății și identității naționale a cat alanilor. Biserica mănăstirii adăpostește într-una dintre capelele sale statuia unică și misterioasă Madona Neagră, care o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe. Cazare si cina la acelasi hotel.

Ziua 6. Costa Brava - Zaragoza - Madrid
Strabatem valea râului Ebro și facem cunoștință cu Zaragoza, un loc încântător plin de ruine romane. Foarte aproape de aici s-a născut renumitul pictor Francisco de Goya, așa că în oraș se află un muzeu dedicat lui care ascunde excelentele sale tablouri. Admiram Catedrala El Pilar și Catedrala La Seo. Seara sosire si cazare la Madrid.

Ziua 7.
Madrid - El Escorial
Azi va Metropolă emblematică în Peninsula Iberică, Madridul știe cum să trăiască. Iubitorii de artă se întorc aici deseori să admire unele dintre cele mai remarcabile opere ale artiștilor precum Goya, Velázquez, Picasso sau Dali expuse în Muzeele: Thyssen, Prado, Regina Sofia, care formează "Triunghiul de Aur" al culturii spaniole. Începem vizita în Madrid cu un tur panoramic de autocar în timpul caruia vedem : Cartierul modern Cuatro Torres, Columna lui Columb, Biblioteca Naţională, Piata Cibeles. Ne deplasăm pe Broadway-ul spaniol Gran Via către Plaza España. Paşii ne poartă către Palatul Regal, Catedrala, Plaza Mayor, Puerta del Sol. Timp liber în Madrid sau excursie opţională la Escorial, simbol pentru rolul Spaniei lui Filip al II-lea în perioada Contra-Reformei. Mânăstirea, reşedinţa istorică a Regelui Spaniei, muzeu şi important nucleu de cultură, a fost declarat patrimoniu UNESCO. La întoarcerea spre Madrid, admirăm grandiosul monument din Vale de los Caidos. Cazare la Madrid în acelaşi hotel.

Ziua 8.
Madrid -Aranjuez - Toledo - Valencia
Dimineata plecam spre capitala regala Aranjuez, situat pe malul raului Tojo. Cunoscut pentru magnificul Palat Regal și grădinile sale, a fost inscris inca din anul 2001 pe lista de patrimoniu UNESCO. Primii regi și-au așezat curtea în centrul Peninsulei Iberice, între Toledo și Madrid. Aranjuez a fost refugiul regelui Carlos al-V-lea și după aceea a lui Felipe al IIlea care construiește noua capitală a locurilor regale „reales sitios". Familia regală împreună cu toată curtea sa își petrecea iarna la Madrid, iar restul perioadei de timp afară de Madrid ; primăvara la Aranjuez, vara, pentru că era cald,la munte la El Escorial și toamna la San Indelfonso, foarte aproape de Segovia, în „Palacio de la Granja". În timpul monarhiei lui Carlos al III-lea orașul cunoaște o dezvoltare înfloritoare și în această perioadă s-au construit importante clădiri publice cum ar fi Teatrul, Spitalul San Carlos, Manastirea San Pascual sau Bodegas de Real Cortijo.
Timp liber in Aranjuez sau excursie optionala la Toledo, situat pe malul drept al râului Tajo, pe o colină la 100 m altitudine faţă de râu si care face parte din provincia autonoma Castilla-La Mancha. Facem o plimbare pe strădutele orașului vechi, admirăm arhitectura gotică a Catedralei Toledo, Alcazarul din Toledo, vizităm Manastirea San Juan de los Reyes și Iglesia de Santo Tome. Gustam celebrul martipan de Toledo și decidem să aducem și acasă, pentru cei dragi, acest desert fenomenal, fie că îl preferăm clasic, cu miere sau cu migdale. Ne continuam traseul
spre Valencia. Cazare la hotel in zona Valencia.

Ziua 9. Barcelona - Peñiscola - Valencia
Incepem vizita in însorita Valencie, al treilea oraș ca mărime al Spaniei. Impozantele clădiri futuriste se îmbină armonios cu cele în stil gotic, baroc sau art deco. Vizităm piața pietruită, Plaza  de Toros, o fabuloasă arenă romană unde încap 12.000 de oameni, și Catedrala. Ne oprim la Ciudad de las Artes y las Ciencias, un centru pentru cultură și știință care pare o balenă cu piele în care se reflectă razele soarelui. Plecăm spre Barcelona, trecem pe lângă livezile de portocali și migdali și ajungem la Peniscola, supranumit Orașul din Mare, un port fortificat care se află la 67 de metri altitudine. Aici vedem castelul construit de templieri ce pare exact din Urzeala Tronurilor, Seara cazare si cina la hotel in Lloret del Mar.

Ziua 10.
Lloret del Mar - Figueres - Aix-en-Provence - Cannes
E timpul să pornim spre Franta dar mai facem un ultim popas in Spania! Purcedem la drum pe lângă Pirinei și ajungem în Figueres. Oprim să vizităm Muzeul Dali. Ne îmbogățim cultura generală cu informații despre creațiile fascinante ale lui Salvador Dali. Continuăm spre Empuriabrava, unde putem face o plimbare cu vaporaşul pe canale, admirând frumoasele case de vacanţă ale celebrităţilor catalane. Ajungem in Provence, un ținut încărcat de arome și culori de care merită să te lași absorbit cu toată ființa. Regiunea franceză s-a făcut cunoscută în toată lumea grație lanurilor interminabile de lavandă parfumată. Și peste toate acestea, vinurile provensale par să fie preferatele multor pasionați de gustul fin al băuturii creată din strugurii mângâiați de soarele cald
și de vântul uscat. Ne oprim in Aix-en -Provence, " cel mai frumos din Franţa după Paris" după părerea unui călător din secolul al XVIII-lea. Este un oraş şic şi elegant, cu bulevarde largi, pieţe umbroase şi sute de fântâni din piatră frumos sculptate. Apa esteraţiunea de a fi a oraşului, fondat de consulul roman Sextius, atras de izvoarele termale care există şi astâzi. În inima oraşului  este maiestuosul Cours Mirabeau, renumitul boulevard mărginit de copaci, realizat pe locul vechilor metereze, având de o parte şi de alta case elegante din secolele XVII-XVIII, şi, din loc în loc, frumoase fântâni. Fă-ţi timp pentru a privy trecătorii de pe terasa uneia dintre cafenelele de aici, cum ar fi Les Deux Garçons, locul preferat de întâlnire al artiştilor şi intelectualilor începând cu 1792. În parte de nord, oraşul vechi este un labirint de pieţe. Se disting clădiri precum Hôtel de Ville, din secolul al XVII-lea, vechiul palat episcopal care adăposteşte azi Muzeul Tapiţeriilor, iar alături este frumoasa Catedrală gotică Cathedrale St Sauveur, inconfundabilă datorită uşilor sale sculptate din secolul al XVI-lea, coloanelor reci şi chiliilor romanice. In cursul serii revenim pe Coasta de Azur. Cazare la hotel in zona Cannes.

Ziua 11. Cannes - Nice - Monaco - Padova
Ne continuam calatoria noastra si vom descoperi azi minunata Coastă de Azur!
Prima destinație fabuloasă este : Nisa, numită și "bijuteria Rivierei franceze". Aici parcurgem Promenade des Anglais, cea mai celebră arteră pietonală din Nisa, mărginită de palmieri și de clădiri impresionante cum ar fi Hotelul Negresco, fondat de românul Henri Negresco la începutul secolului trecut, Muzeul de Artă și Istorie de la Palatul Massena, Parcul floral Phoenix sau impozantul Muzeu de Arte Asiatice.
Moment de răgaz:
Felicitări! Dacă ai ajuns la Nisa, ai ajuns și pe Prom', așa cum spun localnicii când vorbesc despre Promenade des Anglais! Ia-ți o pauză și dăți voie să te bucuri la maximum de farmecul  mediteranean al Nisei, așază-te la una dintre micile cafenele sau gelaterii pe care le găsești la tot pasul, privește în tihnă palmierii mângâiați de soare și vânt și admiră perspectiva grozavă asupra Mediteranei pe care ți-o oferă sublimul golf Baie des Anges. Lungă de șapte kilometri, Promenade des Anglais este inima Nisei: animată de cei care o traversează pe role, pe bicicletă sau în timp ce fac jogging, de turiști mai mult sau mai puțini celebri, a devenit una dintre cele mai fotografiate și cunoscute artere din lume De aici ne îndreptăm spre Monte Carlo, unul dintre cele mai renumite locuri de pe Mapamond. Constituind o subdiviziune a Principatului Monaco, Monte Carlo este asemenea unui decor de film, în care vedem la fiecare pas cazinouri, hoteluri de lux, mașini de
colecție, celebrități, magazine ale celor mai șic creatori de modă și restaurante cu stele Michelin. Tot aici se află și Circuitul Monaco, unde are loc faimoasa cursă de Formula 1, Monaco Grand Prix. Ne continuăm traseul spre Padova. Cazare in zona Padova.

Ziua 12. Padova -Ljubljana - Belgrad
Traversam nordul Italiei spre granita cu Slovenia si ajungem in capitala acesteia Ljubljana. Pornim împreună să vedem cu ochii noștri cum se integrează istoria într-un prezent vibrant și viu. Căci te uimește verdeața orașului, iar tihna acestei capitale europene te va cuprinde ca o poveste frumoasă. Destinația noastră este Castelul Ljubljana, care se înalță pe dealul din mijlocul capitalei slovene. Acesta datează din secolul al XV-lea și aspectul său impunător îi trădează rolul istoric de fortăreață, cazarmă și reședință regală. Verifică bateriile aparatului de fotografiat sau bazează-te pe camera telefonului, la alegere. Podul Triplu este unul dintre cele mai frumoase și cunoscute poduri din Ljubljana. Arhitectura sa specială reuneșete, de fapt, un grup de trei poduri care leagă orașul modern de centrul medieval. Zona este animată de baruri și restaurante, iar turiștii reușesc aici să facă fotografii demne de pus în ramă!

Ziua 13. Belgrad - Bucuresti
Incarcati cu amintiri frumoase de pe tarmul insorit la Spaniei, Frantei si Italiei ne indreptam spre tara. Sosire in cursul serii.


Date de plecare: 28.08; 20.09.2019

Tarif: 595 euro/persoana/pachet

Pretul include:

- transport cu autocar climatizat;
- 12 cazari la hoteluri de 3*;
- 12 mic dejun;
- 3 cine la hotel in Costa Brava
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu.

Nu sunt incluse in pret:

- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv in excursiile optionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe si cheltuieli personale.
- Excursiile optionale pentru grup de minim 30 persoane.

Suplimente si reduceri:

- Supliment de single - 275 €
- Reducere copil 6-12 ani - 30 €, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
- Reducere a 3-a persoana in camera - 20 €.


OPTIONALE

- Excursie la Carcassonne - 20 €/pers.
- Excursie la Montserrat- 20 €/pers.
- Excursie El Escorial - 15 €/pers.
- Excursie Toledo - 10 €/pers

Punctele de imbarcare gratuita (autocar sau microbuz):
BUCUREŞTI Autogara Centrală - București 06.30
PITEŞTI Petrom ieşire Piteşti Est 07.30
RM.VÂLCEA Petrom ieşire Pasarela Nord 09.00
SIBIU Petrom Obor Calea Şurii Mari 12.00
SEBEŞ Rompetrol ieşire Lancrăm 12.30
DEVA McDonald's GARĂ 14.30
TIMIŞOARA Benzinaria Gazprom Dumbravita 16.30
ARAD Benzinaria OMV Calea Timisorii 17.30

Punctele de imbarcare/debarcare contra cost:

PLOIEŞTI 5 € / sens/ pers. Petrom METRO 07.30
CÂMPINA 6 € / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92 08.00
SINAIA 8 € / sens/ pers. GARA C.F.R SINAIA 08.30
BRAŞOV 10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti 09.30
CLUJ 10 € / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor 10.00
*CONSTANŢA 12 € / sens/ pers. Gara Centrală 00.45
*MEDGIDIA 12 € / sens/ pers. Restaurant Balada 01:15
*CERNAVODA 12 € / sens/ pers. Gara CFR Cernavoda 01:30
*FETESTI 10 € / sens/ pers. Peco (intrare oras) 01:45
*BUZĂU 10 € / sens/ pers. McDonald`s 03.00
*BRĂILA 12€ / sens/ pers. Billa - Calea Buzaului 01.30
*GALAŢI 12 € / sens/ pers. McDonald's 01.00
*FOCŞANI 10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru 02.00
*RAMNICU SARAT 12 € / sens/ pers. la Turist 02.30
* IASI 17 € / sens/ pers. Lidl (vis-a-vis Iulius Mall) 22.30
*PIATRA NEAMT 17 € / sens/ pers. McDonalds - 1 Mai 00.00
*ROMAN 17 € / sens/ pers. Hotel Roman 00.30
*BACAU 15 € / sens/ pers. Parcare stadion 01.30
5
* ADJUD 15 € / sens/ pers. Parcare restaurant Atlantic 02.00
* BARLAD 17 € / sens/ pers. Gelaprod 01.00
* VASLUI 17 € / sens/ pers. LIDL 00.00

Detalii transferuri
Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia.Inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2- 3 zile înainte de plecare). Pentru mai puţin de 4 pers. /sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de
preţ sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit, nu implică şi efectuarea transferului pentru retur, dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. /sens. Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată. Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic.
Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).
Transferurile marcate cu „ * „ se fac la / de la Bucuresti.

Trebuie sa vezi
Carcassonne
Carcassonne este unul din cele mai bine conservate orașe medievale din Europa. Zidurile double, cu turnuri şi balcoane cu trapă ale citadelei Carcassonne, sunt cele care au cristalizat noţiunea de
cetate medieval perferctă. Asedii cărora li s-a rezistat eroic, cavaleri în armură înfruntându-se în turniruri şi romanţele trubadurilor îţi răsar în minte în această aţezare de vis. Cele 52 de
turnuri ale sale sunt printre motivele pentru care UNESCO a inclus oraşul pe lista patrimoniului cultural Mondial.
Placa Reial - Barcelona
În Plaça Reial, Barcelona, găsim restaurante care se întrec în rețete magnifice de tapas. La origini, tapas sunt gustările spaniole servite în porţii mici, calde sau reci. Rețetele jonglează cu peşte şi fructe de mare, măsline, mezeluri spaniole (chorizo, jamуn), brânzeturi, tortillas sau ingrediente fripte. Azi devin, de multe ori, o masă în sine preferată de gurmanzi pentru bogăția de gusturi și ingrediente.
Sagrada Familia
Catedrala Sagrada Familia, opera de suflet a lui Gaudi, care încă se construiește, deși el a murit de ani buni, e o bijuterie arhitecturală neprețuită. Dacă nu ai răbdare să stai la cozi, fă-ți
cel puțin trei selfie-uri cu exteriorul clădirii, poate cel mai impresionant din lume.

Bine de stiut

- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al
părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
- Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de
grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă
informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers. 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Cazul Omnia | Voucere de vacanta

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur spania clasica 13 zile 2019 in statiunea Spania din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2019 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta