Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10058 oferte de sejur din 907 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Spania 15 Zile Spania

Plecari / Valabilitate: pana la 10.05; 08.06; 09.09; 18.10.2019
Galerie foto Spania 15 zile
Preturi de la 1054.00 EUR
Spania 15 Zile Rating 7.2 din 10 de la 168 vizitatori.


Preturi si perioade ( transport avion ) - Charter
OS Inceput Sfarsit Camera Pret de la Cu ID Masa
- 09 Sept 2019 23 Sept 2019 DBL Pellerin 1054 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
09 Sept 2019 23 Sept 2019 DBL Standard Plus 994 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
09 Sept 2019 23 Sept 2019 DBL Promo 964 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
09 Sept 2019 23 Sept 2019 DBL Best deal 944 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
- 18 Oct 2019 01 Noi 2019 DBL Pellerin 1054 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
18 Oct 2019 01 Noi 2019 DBL Standard Plus 994 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
18 Oct 2019 01 Noi 2019 DBL Promo 964 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic Dejun
18 Oct 2019 01 Noi 2019 DBL Best deal 944 eur / persoana / 14 nopti CHR Mic DejunTransport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Spania 15 zile

 

Spania 15 zile, avion
Madrid - Burgos - Santander - Bilbao - San Sebastian - Pamplona - Barcelona - Valencia - Granada - Costa del Sol - Malaga - Gibraltar - Sevilla - Cordoba - Toledo

De la 545 euro  +  399 euro (bilet avion, transfer si transport autocar)
 
Date de plecare: 10.05; 08.06; 09.09; 18.10.2019 
 

  Dotari si Servicii Spania 15 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-2901 agentului de turism.Alege alta destinatie

Spania Marele Tur 12 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-GTT-2882
Tarife de la 799 eur / persoana / 11 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Barcelona 6 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-PRL-10369
Tarife de la 665 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Spania Portugalia 11 Zile Destinatie : Spania
ID Oferta S-CHR-5606
Tarife de la 794 eur / persoana / 10 nopti , cazare in DBL Best deal ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Spania 15 Zile avion

 

Ziua 1. București - Madrid  
Călătoria noastră începe pe Aeroportul Henri Coandă, unde, după formalitățile vamale ne îmbarcăm pentru zborul catre Madrid. După aterizare avem transfer la hotel. Cazare.
 
Ziua 2. Madrid - Burgos - Santander 
Plecăm dimineață, străbatem amețitorii munți Guadaramma și ajungem în Burgos. Extraordinara catedrală gotică de aici este o bijuterie a arhitecturii religioase spaniole și domină orașul și linia orizontului cu muchiile sale ascuțite, iar în interiorul său se află mormântul lui El Cid. Trecem râul Ebro, al doilea ca lungime din Peninsula Iberică și impunătorii Munți Cantabrian. Ajungem în capitala zonei, Santander, unde rămânem peste noapte.
 
Ziua 3. Santander - Bilbao - San Sebastian - Pamplona 
Pornim spre Bilbao și ne lăsăm fermecați de Muzeul Guggenheim, situat într-o clădire strălucitoare considerată un simbol al arhitecturii moderne. Mergem apoi în San Sebastian, oraș cu o tradiție greu de egalat în prepararea tapas-urilor. Ne plimbăm pe plaja Bahia de la Concha, considerată una dintre cele mai frumoase din întreaga europă, și plecăm spre Pamplona, faimoasă pentru cursele cu tauri. Cazare in Pamplona.
 
Ziua 4. Pamplona - Zaragoza - Barcelona  
Ne întoarcem în valea râului Ebro și facem cunoștință cu Zaragoza, un loc încântător plin de ruine romane. Foarte aproape de aici s-a născut renumitul pictor Francisco de Goya, așa că în oraș se află un muzeu dedicat lui care ascunde excelentele sale tablouri. Admiram Catedrala El Pilar și Catedrala La Seo. Plecam spre Barcelona, unul dintre cele mai vizitate locuri ale europei. Barcelona este un oraș magic, cosmopolit  și plin de atracții de neuitat.  Seara cazare pe Costa Brava.
 
Ziua 5. Barcelona - tur de oraș 
Începem turul panoramic de oras cu Dealul Montjuic, Muzeul Naţional de Artă Catalană, Piaţa Spaniei, Piata Cataluniei, admirăm Biserica Sagrada Familia, Parcul Guell și monumentul lui Columb. Mergem la pas pe  Las Ramblas,  vizităm Barri Gothic, cartierul gotic al Barcelonei. Timp liber pentru cumpărături, sau să savurăm o porție de tapas în Plaça Reial. Timp liber in Barcelona sau excursie opționala la Montserrat, unde vizitam mănăstirea benedictină, simbol al libertății și identității naționale a catalanilor. Biserica mănăstirii adăpostește într-una dintre capelele sale statuia unică și misterioasă Madona Neagră, care o reprezintă pe Maica Domnului cu Pruncul în brațe. Pe seară ne indreptam spre hotelul din Costa Brava.
 
Ziua 6. Barcelona - Peñiscola - Valencia 
Plecăm din Barcelona, trecem pe lângă livezile de portocali și migdali și ajungem la Peniscola, supranumit Orașul din Mare, un port fortificat care se află la 67 de metri altitudine. Aici vedem castelul construit de templieri ce pare exact din Urzeala Tronurilor, apoi pornim spre însorita Valencie, al treilea oraș ca mărime al Spaniei. Impozantele clădiri futuriste se îmbină armonios cu cele în stil gotic, baroc sau art deco. Vizităm piața pietruită, Plaza de Toros, o fabuloasă arenă romană unde încap 12.000 de oameni, și Catedrala. Ne oprim la Ciudad de las Artes y las Ciencias, un centru pentru cultură și știință care pare o balenă cu piele în care se reflectă razele soarelui. Seara cazare in Valencia.
 
Ziua 7. Valencia - Granada 
Plecăm de dimineață spre Granada, căreia i se spune „tărâmul celor o mie de castele". Obiectivul central este Palatul Alhambra, „o perlă bătută în smaralde" asa cum poeții au descris acest loc. O scrisoare de dragoste a Andaluziei către stilul maur, complexul este format din Palatul Nasrid, Alcazaba, Palatul Carlos V și Generalife și face parte din Patrimoniul UNESCO. De la înălțimea sa se pot admira înzăpeziții Munți Sierra Nevada, dar și Marea Alboran. Cu greu ne lăsăm duși din magia dantelată a palatului și revenim la autocar pentru a ne relua incursiunea în cultura spaniolă. Cazare in zona Granada.
 
Ziua 8. Granada - Costa del Sol  
Dacă vreți să descoperiți mai mult din farmecul maur din Granada, puteți opta pentru o plimbare prin cartierul Albaycin. Ne vom plimba pe străduțele foarte înguste și vom savura aromatul suc de portocale preparat din fructe crescute aici. Plecăm spre Costa del Sol, unde ne relaxăm în stil tipic spaniol. Petreceți restul zilei după bunul plac. Puteți gusta churros și neapărat sa gustati cel puțin un pahar din vinul de Malaga, celebru în toată lumea. Ne plimbăm pe faleză scrutând plajele cu nisip fin și umbrite discret de palmieri. Cazare Costa del Sol.
 
Ziua 9. Costa del Sol -Gibraltar 
Program liber pentru plaja si relaxare pe malul Marii Mediterane. Costa del Sol a evoluat de la un sat liniștit la o destinație turistică foarte populară. Vei găsi cele mai inspirate suveniruri și, indiferent de anotimp, plajele cu nisip auriu te îmbie la relaxare, plimbare și contemplare.  Aici poti gusta puteți gusta cea mai delicioasă brânză de capră din țară, dar și o pâine tradițională cu smochine care îți va lăsa gura apă. Regiunea este faimoasă pentru livezile nesfârșite de portocali, precum și pentru viile sale însorite, așa că este aproape inevitabil să nu ne stingem setea cu un suc proaspăt de fructe sau să ne răsfățăm cu un pahar de vin dulce local. Optional, va propunem excursie in Gibraltar, teritoriu britanic superb amplasat la poalele stancii omonime. In Upper Rock, unde se urca (contra cost) cu microbuzele locale, exista macaci care incanta micii vizitatori, iar pentru pasionatii de shopping, zona comerciala este un adevarat paradis. Intoarcere la hotel.
 
Ziua 10. Costa del Sol -  Sevilla 
Parasim frumosul tarm al Mediteranei si ne indreptam spre inima Andaluziei  - Sevilla, oras care te seduce iremediabil de la primii pași. Începem vizita cu Jardines de Murillo construite in anul 1911, unde regăsim faimosul monument dedicat lui Christofor Columb. Mergem în centrul istoric, păzit de colosala Catedrala  gotică, cea mai  mare din Spania şi care adăposteşte monumentul funerar închinat lui Cristofor Columb. Continuăm cu Parcul Maria Luisa, plin de fântâni, pavilioane și palmieri. Ne plimbăm apoi în impozanta Plaza de Espana, o mică Veneție, cu poduri cochete și mini canale pe care turiștii se plimbă lin cu barca. Cazare în Sevilla.

Ziua 11. Sevilla - tur de oraș 
Incepem vizita in  Sevilla si  vom admira Palatul Regal Alcázar, o capodoperă a arhitecturii ce îmbină stilurile Mudejar și Gotic. Timp liber pentru vizite individuale în Sevilla. Seara, cazare în Sevilla.
 
Ziua 12. Sevillia - Cordoba  
Ca un platou de filmare natural, Cordoba este plină de viață și aici influențele evreiești și musulmane se întrepătrund armonios de secole. Vizităm una dintre cele mai frumoase clădiri islamice din lume  Mezquita - Catedral, cu arcadele sale impunătoare și mozaicurile bizantine. Intrarea în clădire se face printr-o grădină superbă cu portocali, palmieri și chiparoși. Mergem în vechiul cartier evreiesc, unde vedem o bijuterie din secolul al XIV-lea, Sinagoga de Cordoba, și ne plimbăm pe aleile cu magazine colorate. Cazare in Cordoba.
 
Ziua 13. Cordoba - Toledo - Madrid 
lecăm de dimineață spre Toledo, care pare o lume scoasă din cărțile cu povești. Aici cultura evreiească, musulmană și creștină au coexistat armonios încă din cele mai vechi timpuri. Vizităm Biserica San Juan şi Catedrala, a cincea ca marime din lume. Vă vindem un pont: pe tarabele din piețele de aici se află unele dintre cele mai bune fructe proaspete din Spania, încercați-le și o să fiți uimiți!  Seara, sosire si cazare la Madrid.
 
Ziua 14. Madrid - tur de oraș  Metropolă emblematică în Peninsula Iberică, Madridul știe cum să trăiască. Iubitorii de artă se întorc aici deseori să admire unele dintre cele mai remarcabile opere ale artiștilor precum Goya, Velázquez, Picasso sau Dali expuse în Muzeele: Thyssen, Prado, Regina Sofia, care formează "Triunghiul de Aur" al culturii spaniole.  Începem vizita în Madrid cu un tur panoramic de autocar în timpul caruia vedem : Cartierul modern Cuatro Torres, Columna lui Columb, Biblioteca Naţională, Piata Cibeles. Ne deplasăm  pe Broadway-ul spaniol Gran Via către  Plaza España. Paşii ne poartă către Palatul Regal, Catedrala, Plaza Mayor, Puerta del Sol.  Cazare la acelasi hotel.
 
Ziua 15. Madrid - Bucureşti 
Plecăm din colorata Spanie, lăsând o parte din sufletele noastre acolo, fiind convinși că experiența va fi la fel de plăcută, oricând am repeta-o. 


Date de plecare: 10.05; 08.06; 09.09; 18.10.2019  

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 110 euro

PROMO

Reducere 90 euro

STANDARD +

Reducere 60 euro

655 euro

+ 399 euro (bilet avion, transfer transport autocar)

545 euro

+ 399 euro (bilet avion, transfer transport autocar)

565 euro

+ 399 euro (bilet avion, transfer transport autocar)

595 euro

+ 399 euro (bilet avion, transfer transport autocar)

pret de persoana in camera dubla

Oferta valabila pentru
primle locuri in autocar;
✓ Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21 de
zile inainte de data
plecarii;
✓ GRATUIT - PELLERIN
CLUB CARD , avand incluse
asigurarea medicala,
storno si de bagaje.
✓ GRATUIT excursia
optionala Gibraltar
✓ Tarif disponibil si in
varianta de transport
individual (include
serviciile de cazare si
asistenta turistica locala);
✓ ATENTIE! LOCURI
LIMITATE!

  Oferta valabila pentru
  ultimele locuri in autocar;
  ✓ Plata integrala la
  inscriere;
  ✓ Nu se accepta modificari
  sau anulari.
  ✓ Nu se cumuleaza cu alte
  reduceri;
  ✓ ATENTIE! LOCURI
  LIMITATE!

 

✓ Avans 50% la inscriere;
✓ Diferenta de plata cu 60
de zile inainte de data
plecarii;
✓ Tarif disponibil si in
varianta de transport
individual (include
serviciile de cazare si
asistenta turistica
locala);
✓ Nu se cumuleaza cu alte
reduceri;
✓ Oferta este valabila pana
la 30.10.2018. 

✓ Avans 25 % la inscriere;
Diferenta de plata cu 21
zile inainte de data
plecarii;
✓ Tarif disponibil si in
varianta de transport
individual (include
serviciile de cazare si
asistenta turistica
locala);
✓ Nu se cumuleaza cu alte
reduceri;
✓ Oferta este valabila
pana la 30.04.2019.


Pretul include:

 • Bilet de avion Bucuresti - Madrid si retur;
 • transport cu autocar climatizat;
 • 14 cazari la hoteluri de 3*;
 • 14 mic dejun;
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport;
 • Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

 
Bonusuri:
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD
Reducere 10% la achitarea tuturor excursiilor opționale din tara, pentru posesorii de card PELLERIN CLUB CARD.

Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si ofera o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la  facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

Excursii optionale:

Gibraltar - 35 euro/pers.
Montserrat - 25 euro/pers.

Nu sunt incluse in pret:

 • Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
 • Excursiile opționale pentru grup de minim 30 persoane;
 • Intrarea la Alhambra; 

 
Suplimente si reduceri:

 • Supliment de single - 355 euro
 • Reducere copil 6-12 ani - 35 euro, pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.
 • Reducere al treilea adult in camera - 20 euro,  

 

Bine de stiut:

 • Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
 • Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
 • Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
 • Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială din tarile tranzitate.
 • Obiectivele din tururile panoramice din program se vizitează doar pe exterior.
 • Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
 • Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
 • Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
 • Pentru călătorie este necesar paşaportul valabil 6 luni de la data întoarcerii în ţară.


Grup minim 35 pers
.


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Cazul Omnia | Voucere de vacanta

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur spania 15 zile 2019 in statiunea Spania din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2019 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta