Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10090 oferte de sejur din 911 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 Zile Scandinavia

Plecari / Valabilitate: pana la 05.08, 21.08.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 05 August 2019 - 21 August 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 zile
Preturi de la .00 EUR
Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 Zile Rating 7.2 din 10 de la 269 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 zile

 

FIORDURILE NORVEGIEI
Oslo – Canalul Telemark – Preikestolen – Lysefjor – Stavanger – Haugesund – Bergen Gudvangen – Flam – Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen – Alesund-Andalsnes  Drumul Trolilor – Drumul Vulturilor – Fiordul Geiranger – Otta – Lillehammer - Oslo
Transport Avion | 9 zile

Norvegia este faimoasa atat pentru muntii si fiordurile spectaculoase si pitoresti, cat si pentru orase precum Oslo sau Bergen, care te incanta cu numeroase muzee, cu arhitectura medievala sau cu o viata de noapte intensa. Geiranger, Hardanger, Sogne – trei nume diferite, trei fiorduri care iti dezvaluie povestile misterioase ale apei, depanate prin forta peisajelor spectaculoase si a ghetarilor masivi, fascinanti prin albul nesfarsit.
Desi frumusetea peisajelor este coplesitoare, surprizele nu se termina aici. Norvegia este considerata una dintre cele mai frumoase tari din lume. Descopera si tu frumusetea uluitoare a fiordurilor norvegiene, natura salbatica a muntilor cu piscuri inzapezite, dar si farmecul citadin al Norvegiei.

  Dotari si Servicii Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-GTT-11602 agentului de turism.Alege alta destinatie

Scandinavia 12 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-TCL-5964

Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-TCL-11602

Fiorduri Scandinave 17 Zile Destinatie : Scandinavia
ID Oferta S-TCL-5202


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Scandinavia Fiordurile Norvegiei 9 Zile avion

 

Ziua 1 | BUCURESTI - OSLO - VRADAL/KONGSBERG
Intalnire cu reprezentantul agentiei pe aeroportul Henri Coanda la ora 04:40 pentru imbarcare pe zborul AUSTRIAN AIRLINES OS768 cu destinatia Viena. Decolare la ora 06:40 si sosire in Viena la 07:25. Decolare spre Oslo la ora 10:20 cu zborul OS335. Sosire la Oslo - Gardemoen la ora 12:40. Dupa preluarea bagajelor ne imbarcam in autocar si de la aeroportul Gardemoen plecam spre Oslo. Poposim in centrul orasului pentru un prim contact cu capitala Norvegiei in cadrul unui tur panoramic din autocar. Timp liber la dispozitie pentru pranz in Oslo. Ne imbarcam in autocar si ne continuam excursia catre zona Vradal / Kongsberg. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Quality Strand Vradal respectiv Quality Grand Kongsberg sau similare.

Ziua 2 | VRADAL/KONGSBERG - CANALUL TELEMARK - STAVANGER
Mic dejun. Plecare spre Ulefoss unde ne vom imbarca intro croaziera ce va parcurge partea cea mai frumoasa a canalului Telemark de la Ulefoss la Lunde, spectaculoasa cale navigabila taiata in stanca si inaugurata acum peste 100 de ani in 1892. In timpulm plimbarii cu barca pe canal vom traversa un sistem de 3 ecluze, inclusiv cea mai mare dintre ele - Vrangfoss. Sosim la Lunde de unde cu autocarul continuam spre Stavanger. Servirea cinei a hotel. Timp liber la dispozitie in Stavanger. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.

Ziua 3 | STAVANGER - LYSEFJORD - PREIKESTOLEN ("PIATRA ALTARULUI")
Mic dejun. Vizita Stavanger - un vechi sat de pescari la Marea Nordului a devenit azi al 4-lea oras al Norvegiei puternic implicat in sectorul petrolier. Exploram centrul istoric cu catedrala de sec. al XII-lea si stradutele pitoresti din orasulvechi. Dupa-amiaza, optional, Croaziera de 3 ore pe Lysefjord prilej de a admira de la nivelul marii, Preikestolen (Piatra Altarului) si privelisti care iti taie rasulflarea     si insule idilice. Vom mai admira "Casacada suspendata" si "Pestera Vagabonzilor" (Tarif informativ: 70 Euro/persoana). Intoarcere la hotel si servirea cinei. Cazare hotel Clarion Energy Stavanger sau similar.
 Bergen, oras istoric, te cucereste cu farmecul caselor imbracate in culori pastelate printre care serpuiesc stradute inguste pavate cu piatra cubica si cu bogatia de activitati culturale si sportive. Primele cladiri din Bergen au fost ridicate de-a lungul vechiului debarcader, Bryggen. Secole de-a randul a constituit un centru important al orasului si astazi este inscris in patrimoniul mondial UNESCO. Mergand prin galeriile intunecoase din Bryggen, vei calatori inapoi in timp, in vremurile in care negustorii din Liga Hanseatica dominau orasul.

Ziua 4 | STAVANGER - HAUGESUND - BERGEN
Mic dejun. Continuam calatoria catre Bergen - Capitala Fiordurilor, parcurgand un pitoresc drum de coasta ce include doua traversari de ferry-boat: Mortavika - Arsvagen si Sandvikvag - Halhkem. Popas in Haugesund, o agreabila asezare de pe Coasta de Vest a Norvegiei - zona locuita de vikingi si resedinta a primilor regi ai Norvegiei. Dupa-amiaza ajungem in Bergen unde vom face un tur de oras pietonal. Suntem in cel de-al doilea oras ca marime din Norvegia, dupa Oslo; faimosul port Bryggen este marginit de case colorate care adapostesc muzee, restaurante si magazine de arta, iar piata de peste ofera o mare varietate de fructe de mare si peste proaspat. Va recomandam o urcare cu funicularul pe muntele Floien pentru o vedere panoramica asupra intregului oras si al zonei inconjuratoare. Transfer la hotel si cazare. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Scandic Byparken sau similar.

Ziua 5 | BERGEN - GUDVANGEN - FLAM - GHETARUL BRIKSDAL & PARCUL NATIONAL JOSTEDALSBREEN
Mic dejun. Dimineata excursia continua spre Gudvangen unde ne vom imbarca pentru o superba croaziera de 2 ore pe Sognefjord pana la Flam. Fiordului Sognefjord este cel mai lung si mai adanc fiord din lume. Aceasta regiune situata in inima Norvegiei, unde fiorduri adanci se intalnesc cu ghetari si cei mai inalti munti ai Norvegiei, este considerata una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. De la Flam, ne continuam drumul cu autocarul prin tunelul de la Laerdal (24.51km lungime) - o adevarata minune inginereasca si traversam Sognefjord cu ferry- boat-ul de la Fodnes la Mannheller spre zona Nordfjord. Vom vizita Ghetarul Briksdal care coboara abrupt de la 1200m pana in valea Briksdal, oferind vizitatorilor o priveliste incantatoare intr-o oaza de frumusete naturala. Cazare in zona Nordfjord, hotel Innvik Fjordhotell www.innvikfjordhotell.no sau similar. Servirea cinei la hotel.
 
Ziua 6 | NORDFJORD - ALESUND
Mic dejun. Astazi ne continuam excursia pe unele dintre cele mai pitoresti drumuri din Norvegia, catre Alesund, traversand cu ferry boat-ul de la Festoya la Solavagen. Ne apropiem de Alesund si vom face o oprire in punctul de panorama situat deasupra orsului, oferind astfel o priveliste de neuitat. Alesund este celebru pentru pozitia sa geografica si arhitectura Art Nouveau, stil in care a fost reconstruit dupa devastatorul incendiu din 23 ianuarie 1904. Transfer la hotel. Timp liber la dispozitie in Alesund. Servirea cinei la hotel. Cazare hotel Thon Hotel Alesund sau similar.
O destinatie cu adevarat spectaculoasa este Drumul Trolilor, care serpuieste pe pantele muntoase abrupte. A fost deschis pe 31 iulie 1936 dupa lucrari care au durat 8 ani de catre regele Norvegiei, care la ceremonia de inaugurare i-a dat numele pe care il poarta si in prezent. In mitologia nordica, trolii sunt creaturi uriase si infricosatoare, care au vietuit in aceste zone muntoase.

Ziua 7 | ALESUND - DRUMUL TROLILOR - FIORDUL GEIRANGER - OTTA
Mic dejun. Pornim catre Andalsnes, indreptandu-ne apoi catre Drumul Trolilor. Trollstigen este situat in inima provinciei Romsdal si este una dintre cele mai vizitate atractii turistice din Norvegia. Soseaua de inalta altitudine strabate piscuri muntoase enorme. Nume ca Köngen (Rege), Dronningen (Regina) şi Bispen (Episcop) par sa confirme maiestatea lor in aceast peisaj montan deosebit. Scurta traversare cu ferryboatul de la Linge la Eisdal. Continuam spre Geiranger pe "Drumul Vulturilor" unde ne vom imbarca pentru o croaziera de 1,5 ore pe fiordul Geiranger - inclus in Patrimoniul UNESCO, cel mai spectaculos si cel mai fotografiat din Norvegia. Frumusetea sa este data de formatiunile muntoase inguste si abrupte care se ridica la peste 1400m altitudine si coboara la 500m sub nivelul marii. Vor putea fi admirate numeroase si spectaculoase cascade. Din Geiranger plecam spre Otta. Servirea cinei la hotel. Cazare Thon Hotel Otta sau similar.

Ziua 8 | OTTA - LILLEHAMMER - OSLO
Mic dejun. Plecare spre valea Gudbransdal spre Lillehammer. Dupa un popas in orasul-gazda a JO de iarna din 1994 continuam pe malurile lacului Mjosa spre Oslo. Oslo, capitala Norvegiei, „tivita" de fiordul cu acelasi nume si intinderi de paduri, imbina farmecul melancolic al perioadei medievale cu energia si stilul de viata modern. De la Muzeul Edvard Munch pana la un drum facut prin istorie la Muzeul Corabiilor Vikinge sau la Muzeul Polarship Fram, Oslo iti ofera experiente cu adevarat deosebite. Tur de oras Oslo cu ghid local. Orasul este situat la capatul fiordului cu acelasi nume si este inconjurat de creste impadurite. In timpul turului vom admira Palatul Regal, Portul, Parcul de sculpturi Vigeland, Primaria, Opera, centrul istoric. Transfer la hotel. Cazare hotel Quality Expo Oslo sau similar.

Ziua 9 | OSLO - BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Oslo pentru vizite individuale sau program de cumparaturi. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborurile de intoarcere in tara astfel:
Retur 13 august: Imbarcare pe zborul Companiei Lufthansa LH863 cu destinatia Frankfurt. Decolare din Oslo la ora 16:05, aterizare la Frankfurt la ora 18:10. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti LH1422, decolare din Frankfurt la ora 20:20 si aterizare la Bucuresti la ora 23:35.
Retur 29 august: Imbarcare pe zborul Companiei Austrian OS336 cu destinatia Viena. Decolare din Oslo la ora 14:00, aterizare la Viena la ora 16:20. Imbarcare pe zborul cu destinatia Bucuresti OS767, decolare din Viena la ora 17:35 si aterizare la Bucuresti la ora 20:10.

Date de plecare: 5 august, 21 august 2019.

Tarife calculate pentru un grup de 40 platitori
1099 Euro adult loc in camera dubla
999 Euro copil 2-13,99 ani cu 2 adulti in camera dubla cu pat suplimentar
999 Euro al treilea adult in camera dubla cu pat suplimentar
1399 Euro adult loc in camera single.

Recomandat !

Supliment demipensiune : 199 Euro/persoana (se rezerva exclusiv in tara la inscriere)
Include 7 cine in toate locatiile exceptand Oslo.

Servicii incluse :

Zboruri Bucuresti - Oslo- Bucuresti, compañía Austrian Airlines / Lufthansa via Viena / Frankfurt
Transport cu autocar local conform programului
Cazare 8 nopti cu mic dejun la hoteluri asimilate categoriei de 3* si 4* astfel (In Norvegia nu este implementat sistemul de clasificare pe stele)
1 noapte in Vradal/Kongsberg, hotel Quality Strand Vradal / Quality Grand Kongsberg sau similar
2 nopti in Stavanger, Hotel Clarion Energy sau similar
1 noapte in Bergen, Hotel Scandic Byprken sau similar
1 noapte in zona Nordfjord, hotel Fjord Innvik sau similar
1 noapte in Alesund, Thon Hotel Alesund sau similar
1 noapte in Otta, Thon Hotel Otta sau similar
1 noapte in Oslo, Hotel Quality Expo sau similar
PACHET CROAZIERE PE FIORDURILE NORVEGIEI:
Croaziera pe Canalul Telemark de la Ulefoss la Lunde
Croaziera pe fiordul Sognefjor de la Gudvangen la Flam
Crioazera pe fiordul Geiranger de la Geiranger la Otta
Tururile si excursille mentionate in program: Stavanger, Haugesund, Bergen, Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen, Alesund, Drumul Trolilor, Drumul Vulturilor, Lillehammer
Tur de oras cu ghid local la Oslo
Biletele de ferry-boat pentru toate traversarile din program
Insotitor roman de grup.

Servicii neincluse:
Taxele de aeroport & combustibil: 240 Euro/
persoana (pot suferi modificari pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului)
Asigurarea medicala (optionala), asigurarea storno (optionala, se emite in aceeasi zi cu contractul)
Intrarile la obiectivele turistice din program

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA TRANSFERUL GRATUIT DIN PROVINCIE
Transferul gratuit se rezerva odata cu pachetul turistic!
Ulterior aceasta nu mai poate fi confirmat decat in limita locurilor disponibile si cu minim 21 de zile inainte de plecare.
 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur scandinavia fiordurile norvegiei 9 zile 2020 in statiunea Scandinavia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2020 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta