Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10086 oferte de sejur din 910 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Program Senior Sibiu 5 Zile

Plecari / Valabilitate: pana la 13.05 - 23.09.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 13 Mai 2019 - 23 Septembrie 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Program Senior Sibiu 5 zile
Preturi de la .00 EUR
Program Senior Sibiu 5 Zile Rating 7.2 din 10 de la 193 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Program Senior Sibiu 5 zile


Sibiul și cetățile de basm ale Transilvaniei

Sibiu – Sibiel - Mediaș - Biertan – Moșna – Alma Vii – Richiș - Muzeul Astra - Rășinari - Cisnădie – Cetatea Câlnic – Alba Iulia - Muzeul Brukenthal

  Dotari si Servicii Program Senior Sibiu 5 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-11624 agentului de turism.Alege alta destinatie

Program Senior Cluj Napoca Si Nordul Transilvaniei Destinatie :
ID Oferta S-TCL-7760

Hotel Princess Destinatie :
ID Oferta S-MED-10555
Tarife de la 35 eur / persoana / noapte , cazare in DBL vedere la parc ( Demipensiune )

Program Senior Sibiu 5 Zile Destinatie :
ID Oferta S-TCL-11624


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Program Senior Sibiu 5 Zile autocar

 

Ziua 1: București - Muzeul Astra - Sibiu - Sibiel (aprox. 310 km)
Plecare din București pe Valea Oltului spre Sibiu. Facem cunoștință cu centrul istoric al Sibiului. Admirăm frumusețea împrejurimilor și armonia ansamblul architectural din Turnul Sfatului, trecem peste Podul Minciunilor, prin Pasajul Scărilor și nu ratăm cea mai frumoasă stradă din oraș, Strada Cetății. Petrecem u 4 nopți la pensiuni în Sibiel, într-o ambianță prietenoasă și relaxantă.

Ziua 2:
Din turn în turn pe Târnave (aprox. 240 km)
Astăzi propunem o incursiune în ţinutul cetăților fortificate. Vom explora Valea Târnavelor și afla poveşti fascinante legate de viaţa coloniştilor saşi. Mediaș, capitala ținutului, are imaginea tipică a unui burg medieval cu fortificații puternice străjuite de turnuri și bastioane. Dar nu este o cetate oarecare; dincolo de zidurile sale, orașul păstrează legende și simboluri care vor fi dezvăluite în timpul unei plimbări prin centrul vechi. Trecem porțile cetății Biertan, cea mai spectaculoasă dintre lăcașurile de cult fortificate și aflăm de ce Prinţul Charles este fascinat de această zonă. Apoi ne așteaptă o degustare cu produse locale udate cu rachiu în Turnul Slăninilor din Moşna. Contemplăm detaliile arhitecturale ale cetății din Alma Vii, desprinsă parcă din cărțile de povești și încheiem la Richiș, cunoscut pentru tradiţia în cultura viței de vie.

Ziua 3: În plimbare cu tramvaiul de la Muzeul Astra la Rășinari (90 km)
La Dumbrava Sibiului descoperim adevărate minuni ale creației populare în cel mai frumos spațiu expozițional în aer liber din România, Muzeul Civilizației Populare ASTRA. Un muzeu fascinant, care trebuie neapărat inclus în lista obiectivelor de vizitat în Sibiu...şi asta nu o spunem noi, ci însuşi Ghidul Verde Michelin, care oferă Muzeului Astra 3 stele. După ce am colindat muzeul, ne relaxăm în tramvaiul cu aspect retro, ce ne va purta lin pe liziera pădurii spre Rășinari, cea mai veche localitate din zonă. Vedem casa filozofului Emil Cioran și a poetului Octavian Goga, ambii născuți aici și biserica ortodoxă pictată, construită în 1752. Ultima oprire a turului o facem la Cisnădie pentru a vizita frumoasa cetate fortificată din sec. al XV-lea .

Ziua 4:
Cetatea Câlnic și Alba Iulia (aprox. 180 km)
Vă invităm să participați la excursie opțională de o zi (extracost). Descoperim Cetatea Câlnic, nespus de frumoasă, inclusă în patrimoniul UNESCO. Apoi ne așteaptă o incursiune într-unul dintre cele mai importante oraşe ale României: fostă aşezare daco-romană, colonie săsească, fortăreaţă austro-ungară, oraş-simbol al Marii Uniri din 1918 - Alba Iulia.

Ziua 5: Muzeul Brukenthal - București (aprox. 280 km)
După micul dejun e timpul pentru o vizită la Palatul Brukenthal. Plin de rafinament, palatul găzduiește acum cel mai bun muzeu de artă din Ardeal. Admirăm și ineditul Muzeu al Farmaciei înainte de plecarea spre casă.

Tarif: 169 Euro/ persoana/ pachet.


Plecari: 13.05, 3.06, 17.06, 26.08, 9.09, 23.09.2019.

Tariful include:

 - 4 nopți de cazare la pensiuni 3* în Sibiel, lângă Sibiu
 - Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
 - Seară haiducească cu program folcloric, muzică de petrecere și bucate alese
 - Vizite conform descrierii
 - Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
 - Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă.

Tariful nu include:

 - Asigurarea storno
 - Taxe și cheltuieli personale
 - Intrările la obiectivele turistice
 - Degustările de produse locale
 - Excursiile opționale

Excursii optionale neincluse in tarif:

 - Alba Iulia și Cetatea Câlnic: 20 euro/ persoană (biletul de intrare la cetăți nu este inclus in tarif)

Bonusuri senior voyage club card:

 - Intrare la Muzeul de icoane pe sticlă din Sibiel
 - Intrare la Biserica fortificată din Alma Vii
 - Pentru a putea beneficia de bonusurile Senior Voyage, cardul trebuie prezentat ghidului în momentul vizitării obiectivelor.

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acordă contra cost (25 euro/card) la achiziționarea oricărui pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de numeroase avantaje.
Cardul este nominal și este valabil pe o perioadă de 2 ani de la data emiterii.

Reduceri & suplimente
Supliment SGL: 50 euro
Reducere a 3-a persoană: 10 euro
Copil 0-2.99 ani: gratuit
Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Pensiuni Sibiel 3*
Localizare
Pensiunile se găsesc în Sibiel, răspândite într-o vale pitorească, înconjurată de munţi, aproape de păduri de pini și arini. Sibielul face parte din zona pastorală Mărginimea Sibiului, recent încununată în 2015 cu distincția de „Destinație Europeană de Excelență pentru Turism și Gastronomie". De departe cel mai renumit obiectiv turistic al satului este Muzeul de icoane pe sticlă, cu cea mai mare colecție de icoane pe sticlă din Transilvania; mii de turişti din lumea întreagă i-au trecut pragul.
Facilitățile pensiunilor
Proprietățile oferă sală de mese/ restaurant și servesc preparate din bucătăria tradiţională românească. Aici veți găsi o ambianță prietenoasă și relaxantă și mâncăruri excelente gătite în casă.
Facilitățile camerelor
Camerele oferă televizor şi băi moderne cu duș.

Atracții


Transilvania este un ținut "ca-n povești". Și când poveștile românilor, sașilor și maghiarilor sunt puse la un loc timp de secole, iese o minunăție de basm cu biserici fortificate gotice, palate baroce, orașe medievale și fațade de case de lut ars colorat, care te îmbie să tot vii și revii, să te încarci de frumusețe și bucurie din partea locului. Un loc aparte în acest peisaj îl ocupă Sibiul, bijuterie arhitecturală ale cărei străzi pitorești și muzee te poartă pe tărâmuri medievale, pline de farmec și chef de descoperire.

Sibiu
Frumos oraș medieval, centru de putere al sașilor din Transilvania, fosta Capitală Culturală Europeană și bijuterie arhitecturală a României. Piețele largi, monumentele superbe, muzeele cu exponate de mare valoare și festivalurile pline de culoare au transformat acest vechi oraș într-una dintre cele mai atractive destinații turistice din România.

Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA
Așezat într-un cadru natural de vis, la poalele munților și la marginea pădurii Dumbrava, superbul Muzeu ASTRA prezintă într-o manieră extrem de atrăgătoare lumea satului românesc, în cele peste 350 de clădiri răspândite pe o suprafață generoasă. Muzeul a fost inaugurat în 1905 și s-a născut din dorinţa românilor ardeleni de a-şi defini propria identitate etnoculturală în conglomeratul etnic al Imperiul Austro-Ungar şi pe fondul emancipării culturale a tuturor popoarelor din centrul şi sud-estul Europei, având ca model muzeele deja constituite ale saşilor, ungurilor şi secuilor. Cumulează cea mai complexă colecție de monumente de arhitectură și tehnică populară din România.

Muzeul Brukenthal
După revenirea sa la Sibiu în calitate de Guvernator al Marelui Principat al Transilvaniei (1777-1787), baronul Samuel von Brukenthal şi-a adus şi colecţiile, iar Calendarul lui Hochmeister pe anul 1790 menţionează printre atracţiile oraşului, pinacoteca formată din 800 de tablouri şi dispusă în 13 săli ale Palatului Brukenthal. Pe parcursul timpului colecţiile s-au îmbogăţit atât prin achiziţii, cât şi prin donaţii. În afara unui număr apreciabil de opere de artă românești și occidentale, Muzeul Brukenthal prezintă și sculpturi religioase din lemn din Transilvania, datând din secolele al XV-lea și al XVI-lea, precum și icoane românești din secolul al XVIII-lea. Adevărata comoară se află la etajul al doilea. Frumos etalate în vitrine de sticlă bine luminate, aici se înșiră câteva capodopere ale picturii universale, printre care Răstignirea de Antonello da Messina, Uciderea pruncilor de Pieter Brueghel cel Bătrân și vedeta colecției, Omul cu tichie albastră, superba lucrare a lui Jan van Eyck

Bisericile fortificate săsești
Zeci de splendide biserici săsești fortificate, păstrate din Evul Mediu sunt răspândite pe dealurile cu vegetație bogată din sudul Transilvaniei. Biertan, Viscri, Prejmer și multe altele fac parte din patrimoniul mondial UNESCO. La jumătatea sec. al XII-lea, un val de imigranți sosiți din nordul Europei a colonizat satele din sudul Transilvaniei. Comerțul a înflorit și așezările lor s-au extins, dar localnicii au fost nevoiți să ridice fortificații pentru a face față amenințării otomanilor și tătarilor. În total au fost înălțate peste 200 de astfel de cetăți, care reprezintă o moștenire arhitectonică și culturală unică în Europa. Cele mai însemnate și mai puternice așezări săsești au fost orașele Brașov și Sibiu, precum și încântătoarea cetate medievală Sighișoara.

Mărginimea Sibiului
Mărginimea Sibiului este Destinaţie Europeană de Excelenţă 2015 pentru Turism şi Gastronomie. Mulți o vizitează, puțini o uită. Este ținutul în care dimineața te trezesc clopotele vitelor şi huruitul căruțelor trase de cai; locul în care mireasma căpițelor de fân, pajiștile înflorite și turmele răsfirate de oi te duc cu gândul la un tărâm îndepărtat. E locul în care iarna, copiii încă se dau cu săniuţele pe uliţele dosite, înecate în fum de foc cu lemne. Pentru mulți este doar o imagine desprinsă dintr-un film, dar pentru Mărginimea Sibiului este viața de zi cu zi. Regiunea cuprinde 18 localități înșirate la poalele Munților Cindrel și Lotru. Istoria Mărginimii e atât de veche încât legendele povestesc despre vremuri în care pe aceste meleaguri locuiau uriași pricepuți și pașnici. În secolele XIV-XV, când presiunile coloniștilor sași și pretențiile regilor unguri au fost tot mai mari, mărginenii s-au retras în munți și s-au ocupat cu creșterea animalelor. Păstoritul a fost ocupația principală a acestora, iar transhumanța a devenit parte din viața lor. „Drumurile oilor", după cum erau numite drumurile străbătute de turme, se întindeau până dincolo de Carpați și Dunăre, spre Constantinopol, Adriatica, Panonia, Polonia, Ucraina de Sud sau Crimeea. Costumele de sărbătoare de o eleganţă rară, brodate în negru şi alb sunt purtate cu mândrie de sărbători, iar obiceiurile și meşteşugurile moştenite din moşi strămoşi sunt practicate cu succes şi azi.

Valea Târnavelor
Valea Târnavelor este recunoscută pentru așezările sale pitorești, dominate de impozante biserici gotice, păstrate din Evul mediu. Biertan și Valea Viilor fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.Biserici cetate au perpetuat elemente de arhitectură prețioase și obiecte specific comunităților săsești. Cum majoritatea bisericilor au fost construite în puncte strategice, din turnurile de apărare se deschid panorame atractive asupra împrejurimilor.

Alba Iulia
Alba Iulia întruchipează idealul național, de veacuri, al unității naționale. Între 1599 și 1600, Marele Mihai Viteazu aduce pentru prima oară Muntenia, Transilvania și Moldova sub aceași stăpânire și stabilește capitala țării la Alba Iulia. Între 1715 și 1738 douăzeci de mii de iobagi lucrează la construirea cetății numită Karlsburg (fortăreața lui Carol sau Alba Carolina), în cinstea monarhului de Habsburg. Ca urmare a prăbușirii Imperiului Austro-Ungar, la data de 1 Decembrie 1918 s-a semnat în incinta cetății Actul Unirii României cu Transilvania.

Cetatea Câlnic
Mai mult de jumătate de mileniu s-a scurs de când comunitatea săsească din Câlnic a cumpărat de la nobilul Johann Geréb de Vingrad fortificaţia aflată în vatra localităţii. Această veche reşedinţă nobiliară a fost extinsă şi întărită, pentru a putea rezista atacurilor ori asediilor destul de frecvente în vremurile de atunci. La sfârşitul secolului al XIX-lea cetatea ţărănescă se ruinase sub privirile obştei, care a renunţat la paznicii ei şi la cămările cândva bine aprovizionate. A salvat-o restaurarea din anii '60, în urma căreia fortificaţia şi-a redobândit ţinuta istorică, demnă de a reflecta o moştenire cu valoare universală.

Bine de stiut:

Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 7.00, de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Sos. Orhideelor/ Pod Basarab).
Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de oră mai devreme față de orele de plecare menționate.
Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer condiționat, scaune rabatabile.
Așezarea în autocar/ microbuz va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).
Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
Îmbarcarea/debarcarea turiștilor din microbuz/ autocar se face doar la stațiile autorizate de pe traseu.
Avansul la înscriere este de minim 50%.
Deși se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, în unele ocazii poate fi necesar să facem modificări la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program.
Intrările la obiectivele turistice nu sunt incluse în prețul pachetului.
Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 20 persoane sau excursia opțională este de 20 persoane.

Puncte de îmbarcare
București, Pitești, Râmnicu Vâlcea. 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur program senior sibiu 5 zile 2020 in statiunea din Circuite
Copyright © 2006 - 2020 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta