Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10086 oferte de sejur din 910 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Program Senior Delta Dunarii Si Dobrogea

Plecari / Valabilitate: pana la 06.05 - 14.10.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 06 Mai 2019 - 14 Octombrie 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Program Senior Delta Dunarii si Dobrogea
Preturi de la .00 EUR
Program Senior Delta Dunarii Si Dobrogea Rating 7.2 din 10 de la 347 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Program Senior Delta Dunarii si Dobrogea

Delta Dunării și Dobrogea

Peștera Sf. Andrei – Adamclisi – Murighiol - Halmyris – Celic Dere – Tulcea – Cetatea Enisala - Lacul Sinoe – Brațul Sfântu

Gheorghe - Pădurea Letea – Sulina – Cetatea Histria - Constanța

  Dotari si Servicii Program Senior Delta Dunarii si Dobrogea

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-11381 agentului de turism.Alege alta destinatie

Program Senior Sibiu 5 Zile Destinatie :
ID Oferta S-TCL-11624

Program Senior Rusia Destinatie :
ID Oferta S-PRL-5600
Tarife de la 975 eur / persoana / 6 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Revelion 2020 Thailanda 10 Zile Destinatie :
ID Oferta S-PRL-11367
Tarife de la 1845 eur / persoana / 8 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Program Senior Delta Dunarii Si Dobrogea autocar

 

Ziua 1: București - Peştera Sf. Andrei - Adamclisi - Murighiol (420 km)
Plecare din București spre Dobrogea. Prima oprire o facem la unul dintre cele mai venerate locuri creștine din țara noastră, leagănul ortodoxiei româneşti: Peştera Sfântului Andrei. Continuăm cu o vizită la cetatea Tropaeum Traiani din Adamclisi, ridicată în urma victoriei lui Traian în faţa lui Decebal. Petrecem următoarele 4 nopți la pensiune în Murighiol, Delta Dunării.

Ziua 2: Situl arheologic Halmyris - Excursie în Delta Dunării
După micul dejun vizităm ruinele cetății Halmyris, din Murighiol, unul dintre cele mai importante situri arheologice din România. Continuăm ziua cu o plimbare de jumătate de zi cu barca, pe cel mai vechi braț al Dunării, brațul Sfântu Gheorghe, precum și pe canalele mai retrase, pentru a ne face o idee despre marea diversitate a vieții sălbatice din Deltă.

Ziua 3: Celic Dere - Cocoșu - Tulcea - Cetatea Enisala (aprox. 220 km)
În această zi avem ocazia de a descoperi Tulcea și explora Muzeul Delta Dunării. Aflăm mai multe despre geneza și evoluția Deltei, flora si fauna acestui loc unic. Este uimitor cum a înaintat Delta de-a lungul timpului, și cum s-a transformat în circa 12.000 ani dintr-un golf în ceea ce este astăzi. În apropiere de Tulcea vizităm mănăstirea Celic-Dere, unul dintre cele mai importante centre de
spiritualitate dintre Dunăre și Marea Neagră. Călătorim pe malul mării spre Cetatea Enisala, construită de negustori genovezi la sfârșitul secolului al XIII-lea și unul dintre cele mai bune perimetre din Europa pentru observarea păsărilor. De pe dealul unde se ridică cetatea, admirăm lacurile Babadag și Razim și natura sălbatică care le înconjoară.

Ziua 4: Excursie pe canalele Deltei
Vă invităm să participați la o excursie opțională de o zi (extracost). Cel mai bun mod de a savura Delta Dunării în toată splendoarea ei este de departe o plimbare cu barca pe canale. Putem alege între câteva variante: satul pescăresc Sfântu Gheorghe și Vărsarea Dunării în Marea Neagră, Rezervația Pădurea Letea sau Sulina. Indiferent ce alegi, plimbarea e spectaculoasă! Vom trece prin canale mici, înguste, unde sălciile cresc direct din apă, canale prin stuf care se deschid prin luminișuri sau lacuri pline de "covoare" de nuferi de sute de metri pătrați.

Ziua 5: Cetatea Histria - Lacul Sinoe - Constanța - București (420 km)
După micul dejun descoperim vestita cetate Histria, cea mai veche aşezare urbană din ţară, ridicată în urmă cu peste două mii șase sute de ani și admirăm Lacul Sinoe, fost golf maritim, care comunică încă cu Marea Neagră. Încheiem programul în Dobrogea cu o oprire în Constanța și un tur ghidat prin centrul istoric al orașului. Întoarcere în București spre sfârșitul zilei.

Tarif: 179 Euro/ persoana/ pachet.

Date de plecare: 6.05, 20.05, 27.05, 3.06, 10.06, 2.09, 9.09, 16.09, 23.09, 30.09, 7.10, 14.10.2019.

Tariful include:

 - 4 nopți de cazare la pensiune 4* în Murighiol, Delta Dunării
 - Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
 - Seară lipovenească cu program folcloric, muzică de petrecere și bucate alese
 - Excursia cu barca în ziua 2
 - Vizite conform descrierii
 - Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
 - Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă.

Tariful nu include:
 - Asigurarea storno
 - Taxe și cheltuieli personale
 - Intrările la obiectivele turistice

Excursiile opționale:

 - Excursie cu barca pe canalele Deltei: 25 euro/ persoană.

Reduceri si suplimente:
 - Supliment SGL: 70 euro
 - Reducere a 3-a persoană: 10 euro
 - Copil 0-2.99 ani: gratuit
 - Copil 3-11.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
 - Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

Bonusuri senior voyage club card:

 - Intrare la situl arheologic Halmyris
 - Intrare la cetatea Tropaeum Traiani din Adamclisi
 - Pentru a putea beneficia de bonusurile Senior Voyage, cardul trebuie prezentat ghidului.

SENIOR VOYAGE CLUB CARD
se acordă contra cost (25 euro/card) la achiziționarea oricărui pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de numeroase avantaje.
Cardul este nominal și este valabil pe o perioadă de 2 ani de la data emiterii.

Pensiunea Laguna Albastră 4*

www.pensiunealagunaalbastra.ro
Localizare
Aflată în vecinătatea satului Murighiol, pe malul Dunării, pensiunea Laguna Albastră oferă servicii catalogate la 4 margarete într-un cadru complet special. Frumusețea naturii din Delta Dunării intră în perfectă armonie cu o construcție care îmbină confortul cu stilul zonei.
Facilitățile pensiunii
Laguna Albastră include un restaurant cu specific românesc, piscină în aer liber, cu şezlonguri şi umbrele, un bar la piscină, grădină cu facilităţi de grătar şi o terasă în aer liber. Meniul restauratului este foarte diversificat și oferă preparate specifice zonei, având la bază peștele, dar și preparate tradiționale românești.
Facilitățile camerelor
Camerele oferă balcon cu vedere la râu sau către lac, acces gratuit la internet, TV cu ecran plat prin cablu, aer condiționat, minibar și uscător de păr.

Atractii:

Călătorește prin Dobrogea, loc al naşterii noastre creştine, pământ al vechilor vestigii şi al criptelor martirice și explorează alături de noi Delta Dunării, locul unde natura parcă a avut o baghetă magică la îndemână. Păsări grațioase, pești multicolori, sate pescărești cu mănunchiuri de case din chirpici și stuf, zugrăvite în nuanțe vii și bucate atât de gustoase că vei vrea să spui "bis" la fiecare masă.

Păsările sălbatice din Deltă
Delta Dunării este renumită pentru bogăția faunei sălbatice, oferind un habitat natural excepțional. Experții au ajuns la concluzia că Delta Dunării are cea mai bogată diversitate de păsări de pe planetă, pe teritoriul său fiind identificate peste 300 de specii de păsări din care 175 sunt originare de aici, iar restul - din țări îndepărtate din Europa, Asia, sau Africa. De-a lungul plimbărilor pe canale se pot zări pescăruși, stârci, egrete și o largă varietate de păsări de pădure. Pot fi observate chire, pescăruși și ocazional stoluri mari de pelicani; mai pot fi zărite lișițe, cufundari, ibiși, o abundență de păsări de apă în stufăriș. În coroanele copacilor parțial scufundați se găsesc colonii mixte de cormorani, anatide, stârci și egrete; aerul zumzăie de activitate cand puietul este adunat pentru începerea
migrației. Sus, pe cer, se pot vedea vulturi, șoimi-vrabie, șoimi și ocazional vulturi cu coada albă cautând hrană.

Peștele prospăt
În Deltă, mesele constau în preparate din pește prins în ziua respectivă (crap, știucă, somn). În apele Dunării trăiesc circa 150 de specii de pești. Scrumbia înoată sute de kilometri pentru a-și depune ouăle, somnii ating uneori 400 kg, știucile își pândesc nemișcate prada, iar printre ele își croiesc drumuri șalăii, cegile, crapii, bibanii țepoși, roșioarele, carașii și plăticile. Sturionii marini -păstruga, morunul și nisetrul - adevărați monștri preistorici, cutreieră apele mării, oprindu-și uneori călătoria în plasele pescarilor.

Tropaeum Traiani din Adamclisi
Adamclisi a fost locul celei mai aprige bătălii dintre daci și romani, iar cetatea Tropaeum Traiani a fost ridicată în urma victoriei lui Traian în faţa lui Decebal. Construcţia este impunătoare având 4 basilici mari, 4 intrări şi ca orice oraş roman 2 străzi principale care se intersectează la jumătate. Tropaeum Traiani este unul dintre cele mai importante monumente antice din România.

Situl arheologic Halmyris
În apropiere de Murighiol se află ruinele orășelului antic roman Halmyris. Sit arheologic considerat drept unul dintre cele mai importante din România, Halmyris a fost locuit continuu, din sec. al VI-lea î. Hr. până în sec. al VII-lea d. Hr. Cercetările arheologice de amploare au început în 1981, continuînd și astăzi. Astăzi Halmyris este cunoscut îndeosebi pentru că adăpostește rămășițele pământești ale lui Epictet și Astion, doi creștini din Asia Mică, torturați și executați aici în 290, după ce au refuzat să se lepede de credința lor. Sunt cei mai vechi martiri atestați în România și și-au dobândit locul în calendarul ortodox român. Legenda spune că unul dintre cei care i-a judecat a fost atât de impresionat de hotărârea cu care Epictet și Astion și-au întâmpinat soarta, încât s-a convertit și i-a îngropat în secret, trupurile lor rămânând ascunse până când împăratul Constantin cel Mare a recunoscut creștinismul ca religie oficială. Abia atunci trupurile au fost îngropate în bazilica din Halmyris. Totul ar fi rămas o simplă legendă, numai că, în anul 2001, sub altarul bazilicii a fost descoperită o criptă conținând două schelete, precum și o frescă purtând inscripția „Astion".

Peștera Sf. Andrei
Peștera Sfântului Apostol Andrei este o biserică adevărată săpată în stâncă, amplasată la baza unui mic munte împădurit. Mănăstirea Sfântul Apostol Andrei este considerată primul lăcaş de cult de pe teritoriul ţării noastre, fiind în acelaşi timp şi poarta de pătrundere a creştinismului pe teritoriul României. Conform scrierilor teologice şi istorice, venind la propovăduire în Scythia Minor, Dobrogea de azi, în jurul anului 60 d. Hr, Sfântul Andrei şi-a ales pentru rugăciune şi reculegere unele locuri retrase în păduri sau grotele unor stânci. Un astfel de loc este şi peştera ce-i poartă numele. În una dintre legendele dobrogene despre Sfântul Andrei sunt pomeniţi regii daci, sub conducerea cărora s-a petrecut marele eveniment al venirii Apostolului în Dacia. Preoţii cultului local, numiţi în balada Peştera Sfântului Andrei "sfinţi", l-au primit cu dragoste în mijlocul lor pe primul ucenic al lui Iisus. Ei i-au oferit găzduire în grota care a fost transformată în prima biserică creştină din România.

Mănăstirea Celic-Dere
Situată pe valea pârâului Celic, de la care şi-a luat şi numele, mănăstirea deţine icoane unicat. O astfel de icoană este icoana făcătoare de minuni, cunoscută şi sub numele de „Icoana care se curăţă singură", adusă aici de un soldat pe vremea războiului ruso-turc din anii 1806 - 1812. Soldatul le-a spus călugărilor că, deşi este înnegrită, ea se va curăţa, iar ochii lui Hristos se vor deschide. „Părinte, ţineţi această icoană. Dacă Sfinţia Voastră nu veţi trăi până la sfârşit, cei care vă urmează să păstreze icoana. Să aveţi mare evlavie, că prin ea se va săvârşi o mare minune. Această icoană pare neagră, dar până la urmă se va lumina toată, şi ochii Mântuitorului, care-i vedeţi că sunt închişi, se vor deschide". Astăzi suntem martorii adeveririi acestor cuvinte. La aproape 200 de ani de la acel moment, icoana s-a luminat pe mai bine de jumătate din suprafaţă.

Cetatea Histria
Pe malul lacului Sinoe s-a ridicat în urmă cu peste două mii șase sute de ani vestitul oraș Histria, întemeiat de navigatorii și negustorii greci, care s-au așezat în ospitalierul golf de odinioară, cu scopul de a face comerț cu băștinașii geto-daci. Așezarea, întemeiată în 675 î. Hr., a devenit cea mai importantă colonie grecească la Marea Neagră și a continuat să fie locuită până la începutul sec. al VII-lea d. Hr, când portul a fost îngropat de aluviuni, orașul fiind în cele din urmă abandonat în urma atacurilor triburilor de avari și slavi. Histria, cea mai veche aşezare urbană din ţară, a fost descoperită începând din anul 1914, de săpăturile marelui istoric şi arheolog Vasile Pârvan.

Cetatea Enisala
Cetatea Enisala a fost ridicată de puterea imperială bizantină și de cea comercială genoveză la sfârșitul secolului al XIII-lea și la începutul sec. al XIV-lea și ulterior inclusă în sistemul defensiv al Țării Românești, iar mai apoi fiind transformată în garnizoană a Imperiului Otoman. Abandonată de către turci, cetatea s-a ruinat în următoarele veacuri, dar este singura cetate medievală care a supraviețuit confruntărilor armate ruso-turce desfășurate pe teritoriul Dobrogei. Parțial reconstruită și având un cochet drum de acces ce duce călătorul până la poarta de intrare, Enisala, singura cetate medievală din Dobrogea, este pregătită să își redobândească, de această dată în pace, gloria de odinioară.

Constanța
Cel mai mare port românesc la Marea Neagră are o istorie bogată. Precursorul său antic, Tomis, a fost întemeiat, potrivit legendei, de supraviețuitorii unei lupte cu argonauții, cei care furaseră Lâna de Aur; câteva secole mai târziu, poetul latin Ovidiu și-a petrecut aici ultimii ani din viață, murind în exil în anul 17 d. Hr.

Bine de stiut:

 - Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 7.00, de la Terminalul MementoBUS, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).
 - Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de oră mai devreme față de orele de plecare menționate.
 - Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer condiționat, scaune rabatabile.
 - Așezarea în autocar/ microbuz va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).
 - Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
 - Îmbarcarea/debarcarea turiștilor din microbuz/ autocar se face doar la stațiile autorizate de pe traseu.
 - Avansul la înscriere este de 50%.
 - Deși se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, în unele ocazii poate fi necesar să facem modificări la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
 - Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program.
 - Grupul minim pentru a se organiza acest program sau excursia opțională este de 20 persoane.
 - Excursiile opționale se achită la ghid, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă + 2%.
 - Tarifele la obiectivele turistice sunt informative și valabile la data publicării programului, însă pot suferi modificari.
 - Pentru excursiile cu barca, vă rugăm să vă echipați corespunzător. Pe Dunăre este posibil să ardă soarele sau să bată vântul cu putere.
 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Cazul Omnia | Voucere de vacanta

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur program senior delta dunarii si dobrogea 2019 in statiunea din Circuite
Copyright © 2006 - 2019 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta