Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10095 oferte de sejur din 915 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Program Senior Basarabia 5 Zile Republica Moldova

Plecari / Valabilitate: pana la 17.05.2021
Galerie foto Program Senior Basarabia 5 zile
Preturi de la .00 EUR
Program Senior Basarabia 5 Zile Rating 7.2 din 10 de la 110 vizitatori.Preturi si perioade ( transport autocar )
OS Inceput Sfarsit Camera Pret de la Cu ID Masa
- 30 Apr 2021 04 Mai 2021 DBL 1390 lei / persoana / 4 nopti CHR Demipensiune
- 17 Mai 2021 21 Mai 2021 DBL 189 eur / persoana / 4 nopti CHR Demipensiune


Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Program Senior Basarabia 5 zile

 

Basarabia dintre Prut și Nistru
Mănăstirea Căpriana – Mănăstirea Hâncu - Chișinău – Cricova – Hâncești – Comrat Găgăuzia – Satul găgăuzesc Avdarma – Cetatea Soroca - Satul tradițional Butuceni - Orheiul Vechi - Mănăstirea Curchi

  Dotari si Servicii Program Senior Basarabia 5 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-7544 agentului de turism.Alege alta destinatie

Program Senior Basarabia 5 Zile Destinatie : Republica Moldova
ID Oferta S-CHR-7544
Tarife de la 1390 lei / persoana / 4 nopti , cazare in DBL ( Demipensiune )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Program Senior Basarabia 5 Zile autocar

 

Ziua 1: București - Albița - Căpriana - Hâncu - Chișinău (aprox. 440 km)
Pornim din București dis-de-dimineaţă și ne îndreptăm spre Republica Moldova. După ce trecem granița, vizităm mănăstirile Hâncu și Căpriana, unele dintre cele mai vechi din Moldova, întemeiate în sec. XV și așezate în pitoreasca Pădure Codri. Petrecem următoarele 4 nopți în Chișinău.

Ziua 2: Cricova și turul orașului Chișinău (aprox. 40 km)
Începem ziua cu o vizită la Cricova, cel mai faimos oraș vinicol subteran al Moldovei. Subsolurile Cricova ar putea pe drept pretinde să fie înscrise în rândul celor mai fascinante minuni ale lumii, ele reprezentând un adevărat oraș subteran, unul dintre cele mai mari din Europa. Se laudă cu 120 de km de drumuri labirintice, dintre care 60 sunt utilizate pentru depozitarea vinului. Facem un tur al galeriilor și, desigur, opțional, degustare de vinuri. Continuăm cu o plimbare prin Chișinău. Capitala Republicii Moldova este un oraș verde, plăcut, care rezervă vizitatorilor surprize frumoase. Tur extins de oraș, incluzând Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Parcul Catedralei, Parcul Ștefan cel Mare, Aleea Scriitorilor, Muzeul Puskin și altele. Încheiem ziua cu o oprire la magazinul Fabricii Bucuria, unde se produc bomboanele care îndulcesc moldovenii de zeci de ani și care sunt savurate de mii de oameni de peste hotare.

Ziua 3: Hâncești - Comrat - Satul găgăuzesc Avdarma (aprox. 240 km)
După micul dejun pornim spre Palatul Manuc Bey din Hâncești, unde aflăm povești fascinante despre acesta, dar și despre controversatul său propietar. Și cum nu putem să trecem prin Republica Moldova fără să ne oprim în Găgăuzia, facem un popas în capitala regiunii, Comrat. Iar pentru a înțelege mai bine istoria și cultura poporului găgăuz, continuăm cu satul Avdarma, unde vizităm muzeul sătesc și ne bucurăm de un prânz tradițional găgăuzesc.

Ziua 4: Cetatea Soroca - Orheiul Vechi - Mănăstirea Curchi (340 km)
Vă invităm să participați la o excursie opțională de o zi (extracost). Începem ziua cu vizita la Cetatea Soroca, fortăreața ridicată de Ștefan cel Mare pe malul Nistrului și păstrată aproape intactă de-a lungul vremii. Călătorim spre Orheiul Vechi, un loc încărcat de istorie și probabil cel mai spectaculos și valoros loc din Basarabia. Prânzim copios (extracost) la o gospodărie din satul tradițional Butuceni. Apoi ne bucurăm de o plimbare prin sat pentru a admira gospodăriile țărănești pictate în albastru, peșterile săpate de călugări în stâncile calcaroase și mănăstirea rupestră. Încheiem ziua la Mănăstirea Churchi, unul din cele mai importante monumente de pe teritoriul Moldovei și un excelent exemplu de arhitectură basarabeană.

Ziua 5: Chișinău - București (aprox. 470 km)
După un mic dejun relaxat, ne pregătim de întoarcerea acasă.

Date de plecare: 17.05.2021.

Tarif: 189 Euro/ persoana/ pachet.

TARIFUL INCLUDE
4 nopți de cazare la hotel 3*, în Chișinău
Mic dejun și cină + un pahar de apă și vin la masă
Vizite conform descrierii
Transport cu autocar/ microbuz modern, cu climatizare
Ghid însoțitor pentru întreaga perioadă

Tariful nu include
Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno (nu sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le încheiați)
Taxe și cheltuieli personale
Intrările la obiectivele turistice
Mesele de praânz
Excursiile opționale

Excursii opționale neincluse în tarif
Cetatea Soroca, Orheiul Vechi  și Mănăstirea Churchi: 25 euro/ persoană (intrările la obiectivele turistice nu sunt incluse)

Bonusuri senior voyage club card
Intrare la Muzeul Puskin din Chișinău
Intrare la Muzeul Sătesc din Avdarma
Pentru a putea beneficia de bonusurile Senior Voyage, cardul trebuie prezentat ghidului în momentul vizitării obiectivelor

Reduceri&suplimente
Supliment SGL: 50 euro
Reducere a 3-a persoană: 10 euro
Copil 0-2.99 ani: gratuit
Copil 3-5.99 ani: plătește doar 50 euro (în cameră cu 2 adulți, fără pat suplimentar)
Persoanele cu vârsta sub 55 ani beneficiază de aceleași tarife la programele Senior Voyage România.

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acordă contra cost (25 euro/card) la achiziționarea oricărui pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de numeroase avantaje. Cardul este nominal și este valabil pe o perioadă de 2 ani de la data emiterii.

Atracții:

Chișinău
Capitala Moldovei este, fără îndoială, cel mai modern și mai plin de viață dintre toate orașele Basarabiei. Originile acestuia datează de șase secole, din 1420. Aproape ras de pe suprafața pământului în timpul celui de-al doilea război mondial, Chișinăul nu se poate mândri cu o arhitectură deosebită, dar recuperează la capitolul parcuri și atmosferă. Orașul a fost reconstruit în stil sovietic din 1950 încoace. Centrul are câteva pietre arhitecturale rămase și este surprinzător de verde și liniștit.

Orașul subteran Cricova
Subsolurile Cricova ar putea pe drept pretinde să fie înscrise în rândul celor mai fascinante minuni ale lumii. Fiind amplasate sub întregul orășel Cricova, ele reprezintă un adevărat oraș subteran, unul dintre cele mai mari din Europa. Se laudă cu 120 de km de drumuri labirintice, dintre care 60 sunt utilizate pentru depozitarea vinului. Străzile subterane sunt căptușite cu sticle de vin. Până la 100 m în subteran, beciurile păstrează o temperatură de 12°C până la 14°C, pentru a proteja cât mai bine cele 1,25 milioane de sticle de vin rare și de colecție, plus cele 30 de milioane de litri de vin produse anual. Tunelurilor au existat aici încă din secolul al XV-lea, când a început extragerea calcarului pentru a ajuta la construirea Chișinăului. În unele brațe ale galeriilor excavațiile sunt încă în plină funcțiune, astfel încât acest imens oraș subteran continuă să crească. Vinurile din Cricova au o reputație națională și internațională ridicată. Despre astronautul Yuri Gagarin, primul om în spațiu, se spune că s-a clătinat mai puțin după ce s-a întors pe Pământ, decât atunci când a părăsit Cricova, la două zile de la intrare, în 1966. Președintele rus Vladimir Putin și-a sărbătorit a 50-a aniversare aici. Printre personalitățile care își păstrează aici colecțiile private de vin - primite chiar din partea combinatului de la Cricova - se numără Vladimir Putin, Angela Merkel, Traian Băsescu și, mai nou, Klaus Werner Johannis. Dacă unul dintre aceștia dorește să consume un vin de colecție, sună la Cricova și sticla, sau sticlele, sunt ambalate și expediate.

Orheiul Vechi
Orheiul Vechi este probabil cel mai spectaculos și valoros loc din Republica Moldova. Defileul născut printre formaţiunile calcaroase oferă vizitatorului o imagine impresionantă. Ca întreaga Moldovă, Orheiul Vechi este un loc încărcat de istorie. Conform săpăturilor arheologice, în secolul al XIV-lea a existat aici un sediu al hanului tătar al Hoardei de Aur, iar în vremea lui Ştefan cel Mare o cetate patrulateră, întărită cu turnuri. S-au găsit şi rămăşiţe ale unei aşezări din epoca neoliticului, datată cu mileniile 3-4 î.H. Însă cu adevărat impresionante sunt peşterile din stâncile defileului, multe dintre ele fiind extinse şi sculptate de mâna omului pentru a fi transformate în biserici şi chilii pentru călugări. Chiar şi în ziua de azi viața monahală continuă în peşterile de la Orheiul Vechi.

Mănăstirea Curchi
Mănăstirea Curchi este unul din cele mai importante monumente de pe teritoriul Moldovei, un excelent exemplu de arhitectură basarabeană. Datele cu privire la construcția acesteia sunt contradictorii. O parte urmează legenda care spune că lăcașul a fost ridicat în vremea lui Ștefan cel Mare (când un cunoscut căpitan a decis să se călugărească și a devenit primul egumen de aici), însă istoricii au demonstrat că mănăstirea datează din vremurile lui Alexandru Ghica. În prezent figurează pe lista monumentelor arhitecturale a UNESCO.

Cetatea Soroca
Cetatea Soroca, aflată în partea de nord a Moldovei, pe malul Nistrului, a fost fondată de Ștefan cel Mare și reconstruită de fiul său, Petru Rareș, între 1543-1545. Construită de meşteri din oraşul Bistriţa, este un monument de arhitectură medievală păstrat intact, aproape fără schimbări semnificative de-a lungul timpului, iar restaurările recente nu fac decât să îi mărească potenţialul turistic. În perioada medievală cetatea Soroca făcea parte dintr-un vast sistem defensiv al Moldovei, care includea: 4 cetăţi la Nistru, 2 cetăţi pe Dunăre şi 3 cetăţi în nordul ţării. Astfel, hotarele ţării erau protejate cu un adevărat „brâu de cetăţi din piatră". Cetatea Soroca mai este cunoscută şi drept locul unde s-au întrunit oştirile moldovene sub conducerea celebrului om de stat Dimitrie Cantemir şi armatele ruseşti conduse de ţarul Petru I în timpul campaniei de la Prut împotriva ostaşilor turci, în anul 1711.

Palatul Manuc Bey, Hâncești
Manuc Bei Mirzaian este diplomatul care a participat la decizia din 1812, prin care Basarabia a fost ocupată de Imperiul Rus. Născut în familie de armeni, în Bulgaria anului 1769, la vârsta de 25 de ani deţinea monopol în comerţul cu sare şi tutun în România, apoi a fost un mare furnizor pentru armata turcă, dar şi rusă. Cert este că a fost un „actor" foarte bun, care a jucat un rol dublu atât cu ruşii, cât şi cu turcii, miza fiind Principatele Române, inclusiv Basarabia. După războiul ruso-turc, tratatul de pace din 1812 s-a semnat în Hanul lui din Bucureşti. Mai mult, a fost o trădare a intereselor turcilor şi Manuc risca decapitarea dar, fiind prevăzător, a cumpărat  câteva moşii prin Basarabia. După 1815 s-a retras cu familia într-un palat superb din Hânceşti. Construcția Palatului Princiar a pornit aproximativ în anul 1857. Acesta a fost construit după proiectul arhitectului Alexandru Bernardazzi și se presupune că ar fi fost decorat pe interior în patru stiluri diferite: armenesc, turcesc, moldovenesc și european. În 1940 întreaga moșie și castelul au devenit cazarmă a unei unități militare sovietice. Manuc Bei a murit subit în 1817, la vârsta de doar 48 de ani. Istoricii îl cataloghează drept un politician trădător, dar cert este că a fost un foarte bun târgoveţ. Cunoştea 12 limbi străine şi la vremea respectivă era cel mai bogat din Balcani.

Găgăuzia
Găgăuzia este un teritoriu autonom, cuprinzând trei orașe și 27 sate, aflat pe teritoriul Republicii Moldova. Autonomia găgăuză a fost recunoscută oficial de către Guvernul Republicii Moldova la 23 decembrie 1994, acea zi fiind acum sărbătorită anual ca Ziua Independenței. Găgăuzii sunt o minoritate de limbă turcică, etnic creștin, ai căror strămoși musulmani au fugit de războaiele ruso-turce din sec. 18. Au fost lăsați să se stabilească în regiune, în schimbul convertirii lor la creștinism. Comrat este capitala regiunii. Limba este un dialect turcesc, cu vocabularul influențat de ortodoxia rusă, spre deosebire de influențele islamice inerente în limba turcă. Găgăuzia privește înspre Turcia pentru inspirație culturală și patrimoniu. Republica are propriul steag, propria forță de poliție, propriile sale ziare, precum și propria universitate. Limbile oficiale de aici sunt găgăuza, moldoveneasca și rusa, deși limba rusă este folosită aproape peste tot, chiar și la universitate. Limba găgăuză este predată în 37 de școli pe întreg teritoriul Moldovei. Populația Găgăuziei este de 171 500, dintre care 78% sunt cetățeni din Găgăuzia, 25 000 de găgăuzi locuiesc în alte zone ale Moldovei, 20 000 în Grecia și Bulgaria, iar 32 000 în Ucraina.

Hotel Europa 3*
www.hotel-europa.hotel-chisinau.com
Localizare
Hotel Europa este situat aproape de zona centrală din Chișinău, lângă Teatrul Național de Operă și Balet, Catedrala Nașterea Domnului și Muzeul Național de Arheologie și Istorie al Moldovei.
Facilitățile hotelului
Restaurantul hotelului servește specialităţi moldoveneşti, iar dimineaţa oferă un bufet mic dejun. La barul din hol sunt disponibile gustări uşoare, cafea şi băuturi.
Facilitățile camerelor
Camerele confortabile şi spaţioase ale hotelului sunt dotate cu tot necesarul pentru o vacanță relaxantă. Toate camerele sunt mobilate elegant și oferă TV prin cablu, internet Wi-Fi, aer-condiționat, telefon și minibar. Baia privată are cadă sau cabină de duş și uscător de păr.

Bine de știut
Plecările pe acest program se fac din București, dimineața la 7.00, de la Central Bus Station Bucharest, situat în spatele Autogării IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM și Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).
Turiștii se vor prezenta la locul de îmbarcare cu cel puțin jumătate de oră mai devreme față de orele de plecare menționate.
Autocarele/ microbuzele transportatoare sunt moderne, echipate cu sistem audio-video, aer condiționat, scaune rabatabile.
Așezarea în autocar/ microbuz va fi realizată de către ghidul însoțitor conform diagramelor de îmbarcare (în funcție de ordinea înscrierii turiștilor).
Autocarul/ microbuzul face popasuri pe traseu la aproximativ 3 ore.
Îmbarcarea/debarcarea turiștilor din microbuz/ autocar se face doar la stațiile autorizate de pe traseu.
Avansul la înscriere este de 50%.
Deși se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, în unele ocazii poate fi necesar să facem modificări la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
Ordinea vizitelor din fiecare zi a obiectivelor turistice se poate modifica, cu asigurarea vizitării tuturor obiectivelor incluse în program.
Grupul minim pentru a se organiza acest program sau excursia opțională este de 20 persoane.
Excursiile opționale se achită la ghid, în lei, la cursul BNR din ziua respectivă + 2%.
Pentru vizita la Cricova, unde temperaturile sunt scăzute, vă rugăm să vă echipați corespunzător.

Puncte de îmbarcare

București, Buzău, Focșani 

 

Paste in Basarabia, bucuria Invierii dincolo de Prut
Manastirea Capriana – Manastirea Hancu - Satul traditional Butuceni - Orheiul Vechi - Manastirea Curchi - Chisinau – Cricova 

Tarif: 1390 lei/persoana

Perioada: 30.04.2021 – 4.05.2021
 
Puncte de imbarcare: Bucuresti, Buzau, Focsani
 
 
 
Program:

Vineri, 30.04: Bucuresti – Capriana – Hancu - Butuceni (aprox. 490 km)
Pornim din Bucuresti si ne indreptam spre Republica Moldova. Dupa ce trecem granita, vizitam manastirile Hancu si Capriana, unele dintre cele mai vechi din Moldova, intemeiate in sec. XV. Sosire la o pensiune din satul traditional Butuceni, unde suntem primiti cu vin si placinte moldovenesti. 

Sambata, 1.05: Orheiul Vechi - Program inrosit oua – Slujba de Înviere
Dupa micul dejun, descoperim Orheiul Vechi, un loc incarcat de istorie. Facem o plimbare prin sat pentru a admira gospodariile taranesti pictate in albastru, pesterile sapate de calugari in stancile calcaroase si manastirea rupestra din deal. Apoi, suntem invitati sa urmarim sau sa participam la inrosirea oualor si la prepararea placintele, turtele si a altor bucate moldovenesti care vor alcatui cosul de bucate, impreuna cu gospodinele pensiunii. În traditia locala, coşul este nelipsit de la slujba, unde se sfintesc bucatele care vor fi servite dupa Înviere. Dupa cina, foc de tabara si program de relaxare, iar la miezul noptii, slujba de Înviere la biserica ortodoxa din Orheiul Vechi. La intoarcere servim bucatele sfintite la biserica. 

Duminica, 2.05: Plimbare cu caruta – Manastirea Curchi - Cina festiva
Dupa micul dejun, plimbare cu caruta pentru a admira satul si imprejurimile. Ne asteapta  un pranz traditional, iar apoi vizitam Manastirea Churchi, unul dintre cele mai importante monumente de pe teritoriul Moldovei si un excelent exemplu de arhitectura basarabeana. Pe seara, cina festiva, cu preparate traditionale din Basarabia, specifice sarbatorilor Pascale, muzica si dans.

Luni, 3.05: Cricova si turul orasului Chisinau (aprox. 100 km)
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala de o zi (extracost), pentru a descoperi atractiile zonei. Începem ziua cu o vizita la Cricova, cel mai faimos oras vinicol subteran al Moldovei. Facem un tur al galeriilor si, desigur, optional, degustare de vinuri. Continuam cu un tur prin Chisinau. Capitala Republicii Moldova este un oras verde, placut, care rezerva vizitatorilor surprize frumoase. Tur extins de oras, incluzand Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Parcul Catedralei, Parcul Ștefan cel Mare, Aleea Scriitorilor si altele. Timp liber pentru a explora orasul si pe cont propriu.

Marti, 4.05: Orheiul Vechi – Bucuresti (aprox. 490 km)
Dupa un mic dejun relaxat, ne pregatim de intoarcerea in Bucuresti. 

Tariful include:
• 4 nopti de cazare la pensiune 3* in satul traditional Butuceni
• Mic dejun si cina + 2 mese pranz 
• Cina festiva de Paste cu preparate traditionale din Basarabia, muzica si dans
• Primire traditionala la sosire si in noaptea de Înviere
• Program de inrosit oua si preparat bucate moldovenesti
• Foc de tabara
• Plimbare cu caruţa prin Butuceni
• Slujba de Înviere la biserica din Butuceni
• Vizita la manastirile Hancu, Capriana si Curchi
• Plimbare prin Orheiul Vechi
• Alte vizite conform descrierii
• Transport cu autocar modern, cu climatizare
• Ghid insotitor pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
• Asigurarea medicala si asigurarea storno 
• Taxe si cheltuieli personale
• Intrarile la obiectivele turistice 
• Excursiile optionale
• Intrarea sau degustarea de vinuri la Cricova (tarifele variaza in functie de pachetul ales)

Excursii optionale neincluse in tarif:
• Cricova si turul orasului Chisinau: 20 euro/ persoana (intrarea sau degustarea de vinuri la Cricova nu sunt incluse in tarif)

Reduceri si suplimente:
• Supliment SGL: 400 lei
• Reducere a 3-a persoana: 100 lei
• Copil 2-12 ani: 350 lei (in camera cu 2 adulti, cu pat suplimentar si meniu copil)
• Tariful afisat este pentru loc in camera dubla.
• Persoanele cu varsta sub 55 ani beneficiaza de aceleasi tarife la programele Senior Voyage Romania.


Cazare: Eco Resort Butuceni 3*
Localizare
Eco Resort Butuceni este situat la 47 Km de Chisinau, in satul traditional Butuceni, un loc pitoresc, care fascineaza cu peisajele sale. Localizata langa manastirea rupestra Orheiul Vechi, pe raul Raut, pensiunea este inconjurata de natura. Aici traditia se imbina cu modernitatea atat de subtil, incat este posibila pierderea notiunii de timp. 
Facilitatile pensiunii
Pensiunea dispune de o mica piscina in aer liber, echipament de tenis de masa si o zona confortabila de relaxare, decorata cu obiecte traditionale. Internetul este gratuit. Restaurantul serveste mancaruri traditionale moldovenesti, preparate din ingrediente naturale, multe dintre ele cultivate in gradina proprie a pensiunii. 
Facilitatile camerelor
Pensiunea pune la dispozitie camere confortabile, cu baie proprie, decorate intr-un stil traditional, rustic, dar cu facilitati moderne. Toate camerele pensiunii sunt dotate standard cu aer conditionat si televizor cu ecran plat si canale prin cablu. 

Bine de stiut:
• Plecarile pe acest program se fac din Bucuresti, dimineata la 8.00, de la Terminalul MementoBUS, situat in spatele Autogarii IDM, vis-à-vis de Magazinul IDM si Gara Basarab (acces dinspre Șos. Orhideelor/ Pod Basarab).
• Turistii se vor prezenta la locul de imbarcare cu cel putin jumatate de ora mai devreme fata de orele de plecare mentionate.
• Asezarea in autocar va fi realizata de catre ghidul insotitor conform diagramelor de imbarcare (in functie de ordinea inscrierii turistilor).
• Desi se fac toate eforturile pentru a opera tururile cum sunt prezentate, in unele ocazii poate fi necesar sa facem modificari la traseu sau ordinea obiectivelor din itinerar.
• Grupul minim pentru a se organiza acest program este de 40 de persoane.
• Excursia optionala se organizeaza pentru un minim de 30 de persoane si se achita la ghid, in lei, la cursul BNR din ziua respectiva + 2%.

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur program senior basarabia 5 zile 2021 in statiunea Republica Moldova din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2021 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta