Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10049 oferte de sejur din 904 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Piata De Craciun Cracovia 6 Zile Polonia

Plecari / Valabilitate: pana la 27.11, 11.12.2018
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 27 Noiembrie 2018 - 11 Decembrie 2018
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Piata de Craciun Cracovia 6 zile
Preturi de la .00 EUR
Piata De Craciun Cracovia 6 Zile Rating 7.2 din 10 de la 348 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Piata de Craciun Cracovia 6 zile

 

PIATA DE CRACIUN DE LA CRACOVIA
Plecari 27.11, 11.12.2018

Sezonul Sărbătorilor de Iarnă se deschide la sfârșitul lunii noiembrie, când în centrul orașului, în cea mai mare piață medievală din Europa - Piata Rynek, sunt amplasate căsuțe din lemn unde se comercializează cadouri tradiționale, haine de lână sau bijuterii artizanale, dar și delicatese locale. Casele istorice, palatele și bisericile aflate de o parte și de alta a pieții constituie decorul ideal pentru organizarea târgului anual de Crăciun. 

  Dotari si Servicii Piata de Craciun Cracovia 6 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-9994 agentului de turism.Alege alta destinatie

Piata De Craciun Cracovia 6 Zile Destinatie : Polonia
ID Oferta S-CHR-9994
Tarife de la 265 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Polonia Si Aventura Baltica 10 Zile Destinatie : Polonia
ID Oferta S-CHR-8093
Tarife de la 674 eur / persoana / 9 nopti , cazare in DBL Best deal ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Piata De Craciun Cracovia 6 Zile autocar

 
Ziua 1
. București - Budapesta
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.30 dimineața. Ca să mai omorâm timpul, gonind prin Puszta maghiară , câmpia întinsă și monotonă din estul Ungariei, ne amintim de faptul că deliciosul gulyas este invenția păstorilor unguri care își pășteau cirezile în această regiune. Înainte de a ajunge în Budapesta, peisajul se mai animă cu dealuri împădurite și sate pitorești. Sosire și cazare la Budapesta.

Ziua 2. Budapesta - Donovaly - Cracovia
Jó reggelt! (Bună dimineața!) Pornim motoarele, dimineața devreme, după micul dejun pentru a ne continua călătoria spre Cracovia. În drumul nostru ne oprim în Donovaly, cea mai populară stațiune de schi situată la aproximativ 950 m altitudine.
Moment de răgaz:
Putem servi masa la unul din restaurantele din zonă, savurând preparate tradiționale slovace ("Kapustnyak -Supă de varză", "Halušky- Galuște de cartofi cu brânză de oaie").
După un ospăț bine meritat, pornim din nou la drum. Ajungem în Cracovia, un oraș vibrant, mândru de istoria sa și frumusețile arhitectonice. Pentru că suntem dornici să descoperim acest minunat oraș ne îndreptăm cu "pași repezi" spre hotel pentru cazare.
Ne rămâne timp să luăm un prim contact cu acest oraș surprinzător, astfel că, ne îndreptăm spre Piața Rynek Glowny, considerantă cea mai mare piață medievală din Europa, inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, admirând aici  Turnul Primăriei și Biserica Sfânta Maria. Casele istorice, palatele și bisericile aflate de o parte și de alta a pieții constituie decorul ideal pentru organizarea târgului anual de Crăciun, unde în perioada sărbătorilor de iarnă sunt amplasate căsuțe din lemn ce comercializează cadouri tradiționale, haine de lână sau bijuterii artizanale, dar și delicatese locale.
Ne întoarcem la hotel să ne odihnim pentru ca a doua zi să pormim într-o nouă aventură.

Ziua 3.
Cracovia - Salina Wieliczka
Micul dejun ne pregătește pentru un scurt tur al unui oraș care are multe de povestit. Cracovia, fostă reședință a regilor Poloniei, unul dintre principalele puncte de atracție pentru turiști este combinația perfectă dintre tradiție și modernism. În turul nostru nu putem rata locul unde s-a scris istoria formării orașului, Colina Wawel, care a fost în trecut un loc de refugiu pentru triburile polone. Emblematice pentru acest loc sunt: Castelul Wawel și Catedrala fortificată Wawelska, un important complex arhitectonic, aparținând fostei reşedinţe regale.
Celor dornici să extindă aventura, le propunem excursia opțională la Salina Wieliczka - „Catedrala subterană a  Poloniei", una din cele mai vechi mine de sare încă în funcțiune. Inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO, salina este vizitată anual de 1,2 milioane de turiști atrași de frumusețea ei:  statui, trei capele și nu în ultimul rând  Catedrala, toate sculptate în sare de către mineri. Există și săli dedicate personalităților religioase și politice ale Poloniei, având importanță istorică. Cea mai impresionantă este sala Kunegunda, pe podeaua căreia sunt sculptați diverși pitici, imitând munca minerilor și constituind un omagiu adus acestora și folclorului polonez.
Derulând fotografiile realizate în cursul zilei ne  întoarcem la hotelul nostru din Cracovia pentru cazare.

Ziua 4
. Cracovia - Czestochowa - Pieskowa Skała
Mic dejun. Program liber pentru cei care doresc să descopere pe cont propriu minunatul oraș de pe Vistula. Pentru cei interesați, propunem excursie opţională spre Czestochwa unde putem admira Mănăstirea Jasna Gora - "Muntele Luminos", care adăpostește cel mai  faimos altar dedicat Maicii Domnului, totodata și cel mai vizitat loc de pelerinaj din Europa Centrala și de Est.
În drumul nostru, ne oprim mai întâi la Castelul Pieskowa Skała,  unul dintre cele mai cunoscute exemple ale arhitecturii renascentiste poloneze, construit de regele Cazimir al III-lea în prima jumătate a secolului al XIV-lea. Acesta se numără printre puținele castele din Polonia care sunt intacte și astăzi.
În cursul serii revenim în Cracovia și ne îndreptăm spre hotelul nostru cu amintiri frumoase din călătoria de azi. Cazare.

Ziua 5. Cracovia - Budapesta  
Mic dejun. Timp liber în Cracovia pentru ultimele cumpărături din Târgul de Crăciun organizat în piața centrală a orașului.
Traseul continuă spre Budapesta unde vom admira într-un scurt tur panoramic cu autocarul Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan , Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matyas.
Moment de răgaz:
Ultima seară împreună trebuie sa fie una memorabilă, de aceea, vă propunem
cina tradițională la crama Borkatakomba. Sigur ai gustat, până acum, măcar o rețetă de gulaș. Acum este momentul să ne înfruptăm din rețeta originală, de altfel o creație culinară a păstorilor maghiari. Crama oferă vinuri ungurești deosebite, care ne vor da chef de vorbă și de depănat amintirile proaspete din vacanță. Înainte de a încheia, trebuie musai amintit desertul care se găsește pe fiecare meniu al unui restaurant unguresc care se respectă: somlуi galuska, adică un pandişpan pufos, glazurat cu cremă de ciocolată şi frişcă bătută. În timp ce ne  delectăm cu cina festivă, ne hrănim și inimile cu muzică autentică lăutărească. Destulă vorbă! Hai să ciocnim cupele, să schimbăm numere de telefon și să celebrăm prietenii noi. În definitiv, suntem camarazi de călătorie și nu este exclus să fim și altădată!

Ziua 6. Budapesta - București  
Plecăm din Capitala Ungariei, senzațiile și amintirile zilelor petrecute împreună ne dau motive suficiente să facem planuri pentru următoarele destinații, să arătăm  cele mai frumoase "capturi" cu telefoanele mobile și să ne gândim  cu bucurie la Sărbătorile ce urmează. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 75

PROMO

Reducere 55

STANDARD +

Reducere 30

245 € + 95 € ( transport autocar)

170 € + 95 € (transport autocar)

190 € + 95 € (transport autocar)

215 € + 95 € (transport autocar)

pret de persoana in camera dubla

 

 • Oferta valabila pentru primele locuri in autocar;

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;

 • GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 • Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

 • Plata integrala la inscriere;

 • Nu se accepta modificari sau anulari.

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans 30% la inscriere;

 • Diferenta de plata pana la 30.09.2018;

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 • Oferta este valabila pana la 15.10.2018.

 

 

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 Preţul include

transport autocar clasificat 2-4*;
5 cazari la hoteluri de 3*;
5 mic dejun;
Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu;

Bonusuri
transferuri din țară conform programului.
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD.

Pellerin Club Card este un card nominal care se achiziționează contra cost (25 euro) și vine în întâmpinarea ta cu o multitudine de avantaje, încă de la început: de la asigurări gratuite (medicală/ storno sau bagaje), la reduceri de până la 25% acordate la circuitele cumpărate, dar și beneficii oferite de partenerii noștri, în țară.

Optional
Czestochowa  29 euro/pers.
Salina Wieliczka  25 euro/pers.
Borkatakomba (cina tradițională) 35 euro/pers.

Nu sunt incluse în preţ

Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale;

Suplimente & reduceri

Supliment de single: 95 €
Reducere a 3-a pers. în triplă 15 €
Copil 6-12 ani reducere 20 € în camera dublă cu doi adulți.

Punctele de îmbarcare gratuită (autocar sau microbus):
BUCUREŞTI    Autogara Centrală - București       06.30
PITEŞTI       Petrom ieşire Piteşti Est        07.30
RM.VÂLCEA    Petrom ieşire Pasarela Nord        09.00
SIBIU         Petrom Obor Calea Şurii Mari        12.00
SEBEŞ        Rompetrol ieşire Lancrăm        12.30
DEVA        McDonald's GARĂ                14.30
ARAD        Benzinaria OMV Calea Timișorii          16.30

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. Înscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.


Punctele de îmbarcare CONTRA COST:  (autocar sau microbus):

PLOIEŞTI     5 € / sens/ pers. Petrom METRO            07.30
CÂMPINA        8 € / sens/ pers. Casa Bucur-Popas Km 92    08.00
BRAŞOV        10 € / sens/ pers. McDonald's Cal. Bucureşti    09.30
CLUJ        10 € / sens/ pers. Parcare Sigma Zorilor       10.00
TIMIŞOARA    5 €/sens/pers. Benzinaria Gazprom Dumbrăvița      15.30
CONSTANŢA    12 € / sens/ pers. Gara Centrală        02.00
BUZĂU        10 € / sens/ pers. McDonald`s            03.00
BRĂILA        12€ / sens/ pers. Billa - Calea Buzăului    01.30
GALAŢI        12 € / sens/ pers. McDonald's            01.00
FOCŞANI        10 € / sens/ pers. Benzinăria LUKOIL, centru    02.00

Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de capacitatea maximă a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
Pentru mai puţin de 4 pers. /sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit, nu implică şi efectuarea transferului pentru retur, dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. /sens.

Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

ATENŢIE! Grupul NU VA AŞTEPTA turiştii care întârzie la îmbarcare.

Bine de stiut

Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele mentionate in tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară.

Grup minim 35 pers.

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Cazul Omnia | Voucere de vacanta

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur piata de craciun cracovia 6 zile 2018 in statiunea Polonia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2018 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta