Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10086 oferte de sejur din 910 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Pelerinaj Grecia La Hramul Manastirii Maicii Domnului Din Insula Kefalonia 7 Zile Grecia

Plecari / Valabilitate: pana la 13.08.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 13 August 2019 - 19 August 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Pelerinaj Grecia La hramul Manastirii Maicii Domnului din Insula Kefalonia 7 zile
Preturi de la .00 EUR
Pelerinaj Grecia La Hramul Manastirii Maicii Domnului Din Insula Kefalonia 7 Zile Rating 7.2 din 10 de la 184 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Pelerinaj Grecia La hramul Manastirii Maicii Domnului din Insula Kefalonia 7 zile

 

PELERINAJ IN GRECIA
La hramul Manastirii Maicii Domnului din Insula Kefalonia
Sofia – Rilla – Meteora – Peloponez – Kefalonia – Patras – Mega Spileo – Canalul de Corint – Evia – Kato Xenia – Atena – Eghina – Salonic
Perioada 13.08 – 19.08.2019
(7 zile/6 nopti)

In toata lumea exista locuri extraordinare, care de obicei nu se regasesc in cuprinsul ghidurilor clasice de călătorie, iar un astfel de loc se gaseste in capatul sud-estic al insulei grecesti Kefalonia, in localitatea Markopoulo, unde se afla Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, cunoscuta pentru minunea aparitiei serpilor din fiecare an, pe 15 august.
Kefalonia este cea mai mare dintre insulele ionice si a fost numita „insula contrastelor” datorita ruinelor romane, venetiene si bizantine, care se « inghesuie » unele in altele, de-a lungul falezei marii.

  Dotari si Servicii Pelerinaj Grecia La hramul Manastirii Maicii Domnului din Insula Kefalonia 7 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-PRL-10455 agentului de turism.Alege alta destinatie

Grecia Circuit Clasic 6 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-PRL-10349
Tarife de la 279 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Grecia 7 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-TCL-5314

Grecia Continent Si Insule 13 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-TCL-2689


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Pelerinaj Grecia La Hramul Manastirii Maicii Domnului Din Insula Kefalonia 7 Zile autocar

 

Ziua 1 (13.08.2019): BUCURESTI - SOFIA - ALEKSANDER NEVSKI - MANASTIREA RILLA - SALONIC (720 KM)
Plecare din Bucuresti, din fata Garii de Nord (parcarea din fata garii, vis a vis de coloanele garii, in fata parcului Ministerului Transporturilor), la ora 06:00, pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Russe. In Bulgaria vom face doua opriri: prima in centrul Sofiei, la Catedrala Aleksander Nevski (vizita panoramica a orasului), iar inainte de vama Kulata, ne vom abate 30 km de la drum pentru a vizita Manastirea Rilla. Seara cazare in Salonic la hotel 3*.

Ziua 2 (14.08.2019): SALONIC - METEORA - PENINSULA PELOPONEZ (550 KM)
Mic dejun. Dimineata plecam spre Complexul Monahal Meteora, al doilea centru monahal ortodox, dupa Muntele Athos. Ne vom opri mai intai la atelierul de icoane bizantine, unde vom cunoaste tehnica picturii acestora, iar in continuare vom vizita doua dintre cele sase manastiri existente (Marele Meteor si Manastrirea Varlaam - intrarile nu sunt incluse, pret informativ 3 EURO/persoana/obiectiv). Dupa un popas pentru masa de pranz, ne continuam drumul spre Peninsula Peloponez, pe ruta Metsovo - Ioannina. Seara, dupa ce traversam Istmul de Corint pe podul Rio - Antirio ajungem in zona Patras - Rodini. Cazare si cina la hotel 3* in localitatea Rodini.

Ziua 3 (15.08.2019): KILINI - KEFALONIA - PATRAS (150 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre portul Kilini, pentru a ne imbarca pe ferryboat-ul spre insula Kefalonia. Vizita la Biserica inchinata Maicii Domnului din localitatea Markopoulo - unde in fiecare an apar serpii Maicii Domnului. In continuare vom vizita Biserica Maicii Domnului cu Crini (unde infloresc crinii deja uscati), apoi ne vom inchina la moastele Sf Gherasim. Intoarcerea pe continent va avea loc dupa-amiaza (biletul de feribot in valoare de 20 EURO nu este inclus in pret, se poate achita doar la fata locului). Continuam pelerinajul spre Patras, unde ne vom inchina la catedrala Sfantului Apostol Andrei. In Biserica Mare se afla capul si crucea Sf. Andrei, iar in Biserica Mica (cea veche), ridicata pe locul martiriului sfantului, se afla mormantul si izvorul sfantului. In trecut, pe acest loc a existat o bazilica bizantina, iar inainte de aceasta a existat un templu antic grecesc, inchinat Demetrei, zeita agriculturii. Timp liber la dispozitie in Patras. Seara cina si cazare la acelasi hotel in zona Patras - Rodini.

Ziua 4 (16.08.2019): PATRAS - MEGA SPILEO - CANALUL DE CORINT - CUVIOSUL PATAPIE - ATENA (250 KM)
Mic dejun. Pornim spre Atena. Ne vom abate de la traseu pentru a ne inchina la Manastirea Mega Spileo (Marea Pestera), la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului, facuta din tamaie si mastic de catre Sfantul Apostol Luca, precum si la alte numeroase parti de Sfinte moaste. In continuare se viziteaza Canalul Corint dupa care, trecand prin statiunea Loutraki, vom urca pentru a vizita Manastirea Sf Patapie, unde se afla moastele acestuia (cunoscut ca unul dintre tamaduitorii de cancer) si la moastele Sf Ipomoni. Dupa amiaza vom realiza turul panoramic de oras al Atenei: Stadionul Olimpic, Parlamentul si Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta Imparatului Adrian. Seara cazare in Atena la hotel 3*.

Ziua 5 (17.08.2019): SFANTUL NECTARIE TAVMATURGUL (100 KM)
Mic dejun. Vom pleca in portul Pireu. Dupa ce traversam cu ferryboat-ul spre insula si portul Eghina, vom calatori la Manastirea Sfanta Treime, unde se odihnesc moastele Sfantului Nectarie Tavmaturgul. In jurul orei 12:30, traversam cu ferryboat-ul Eghina - Pireu (biletul de feribot in valoare de 20 EURO nu inclus in pret, se poate achita doar la fata locului). Intoarcere la acelasi hotel. Timp liber in Atena, sau optional, va propunem o excursie la Nea Makri, pentru inchinare la moastele Sfantului Efrem cel Nou. Pret informativ: 20 EURO/persoana (minim 30 platitori). Intoarcere la Atena.

Ziua 6 (18.08.2019): SFANTUL IOAN RUSUL - CUVIOSUL DAVID - KATO XENIA - SALONIC (540 KM)
Mic dejun. Dimineata devreme plecam spre Insula Evia, unde ne vom inchina la moastele Sfantului Ioan Rusu, din satul Prokopi si la Manastirea Sfantului Cuvios David cel Batran. Traversare cu ferryboat Agiokampos in insula Evia - Glyfa (biletul de feribot in valoare de 9 EURO nu inclus in pret, se poate achita doar la fata locului). Ne intoarcem pe continent si ne continuam drumul spre Salonic; pe drum vom opri la Braul Maicii Domnului la Manastirea Kato Xenia. In continuare, vom face o scurta oprire in Valea Tembi, la Schitul Sfintei Paraschevi, in apropierea caruia exista o mica intrare in stanca ce duce la un izvor subteran, a carui apa este considerata a fi tamaduitoare pentru bolile de ochi. Seara cazare in Salonic la hotel 3*.

Ziua 7
(19.08.2019): SALONIC - BUCURESTI (720 KM)
Mic dejun. Tur de oras Salonic, pietonal dar si cu autocarul. Vom admira: Catedrala Sfantul Dimitrie, Biserica Sfantul Gheorghe, cea mai veche biserica din Grecia, Arca lui Galeriu, Biserica Sfanta Sofia la moastele Sfantului Vasile cel Nou, Catedrala Mitropolitana Grigorie Palama din Salonic, Turnul Alb (simbol al orasului, sec. XVI). In cursul pranzului plecam spre casa. Sosire in Bucuresti seara in functie de trafic si formalitatile vamale.

PRET/persoana: 360 EURO, loc in camera dubla
Supliment camera single: 199 EURO. Pret pentru a treia persoana in camera dubla (adult): 330 EURO
Pret copil 2 - 11.99 ani in camera cu 2 adulti: 300 EURO.

La cerere putem oferi variante de transfer spre/dinspre Bucuresti (curse regulate), pe rutele:
1.Cluj - Turda - Sibiu - Pitesti;
2.Brasov - Valea Prahovei - Ploiesti;
3.Iasi - Bacau - Focsani - Urziceni.
Debarcarea/imbarcarea din mijlocul de transport al transferului se va realiza direct la autocar.

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar (standard international) conform itinerariului;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*: 2 nopti in Salonic, 2 nopti in Rodini - Patras, 2 nopti in Atena;
 • 2 cine la hotel 3* in Rodini - Patras;
 • vizite conform programului;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • taxele de traversare ferryboat: Kilini-Kefalonia-Kilini, Pireu-Eghina-Pireu si Agiokampos-Glyfa, total 49 EURO/ persoana (obligatoriu, se poate achita doar la fata locului);
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
 • bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 5 EURO/persoana - se practica in tarile vizitate;
 • excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice.
 • taxa de statiune conform clasificarii locale a unitatii de cazare dupa caz: pentru hotelurile de 4* = 3 EURO/zi/camera, pentru hotelurile de 3* = 1,50 EURO/zi/ camera - se achita la receptie.

GRUP MINIM: 40 PERSOANE
- Pentru un grup de 39-35 persoane, pretul se majoreaza cu 10 EURO/persoana
- Pentru un grup de 34-30 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/persoana
- Pentru un grup de 29-25 persoane, pretul se majoreaza cu 30 EURO/persoana

Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMENE DE PLATA:

 - 30% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 - 50% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
 - 20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:

 • DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE SAU PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
 • ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE;
 • Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
 • clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
 • conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
 • persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
 • agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
 • tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
 • distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
 • hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
 • pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
 • in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica „fara bani cash" (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
 • persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
 • conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
 • conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
 • agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
 • excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
 • bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
 • acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
 • in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
 • nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
 • asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu randul doi de banchete, locurile 5 si 6;
 • achitarea suplimentului de cazare in camera single, nu reprezinta dreptul de a sta pe doua locuri in autocar; daca doriti doua locuri in autocar, se poate confirma, in functie de disponibilitati, contra cost;
 • imbarcarile turistilor din alte orase in afara de Bucuresti, vor fi anuntate la inscriere;
 • transferurile turistilor din alte orase in afara de cele cu imbarcare directa, se achita suplimentar si se anunta cu cel putin 14 zile calendaristice inaintea plecarii;
 • prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Grecia este cunoscuta inca din antichitate sub numele de Ellada iar conform recensamantului din anul 2011, are o populatie de cca 11 milioane de locuitori. Cel mai mare oras al tarii este Atena, care numara 5,5 milioane de locuitori.
Atena este capitala Greciei. Orasul a cunoscut o evolutie glorioasa, mai ales in Grecia Antica, fiind locuita inca din Epoca Bronzului si guvernata pana in jurul anului 1000 i.C. de regi ionieni. Orasul istoric Atena este locul de nastere al artei, stiintei si democratiei, rascrucea dintre civilizatia estica si cea vestica, este capitala si centrul politic, cultural si economic al Greciei. Obiective turistice: Atena abunda in obiective turistice si istorice, astfel turistii isi pot crea o imagine cat mai verosimila asupra inceputului civilizatiei. Orasul istoric Atena este locul de nastere al artei, stiintei si democratiei, rascrucea dintre civilizatia estica si cea vestica, este capitala si centrul politic, cultural si economic al Greciei.
Sfantul Nectarie este unul dintre cei mai noi sfinti canonizati in Grecia, s-a nascut in anul 1846, in Selivria Traciei. Prin botez a primit numele de Anastasie, bucurandu-se de o aleasa educatie crestineasca. Dupa primii ani de scoala, Anastasie este trimis sa invete carte la Constantinopol, unde studiaza teologia si scrierile Sfintilor Parinti. Aici sufletul sau incepe sa-L descopere pe Hristos in inima sa prin rugaciune, prin citirea cartilor sfinte si prin cugetarea la cele dumnezeiesti. La varsta de douazeci de ani, tanarul Anastasie se stabileste in insula Chios, unde preda religia la o scoala, iar in continuare, simtind chemarea, intra in nevointa monahala in vestita chinovie, numita "Noua Manastire", primind numele monahal la sapte noiembrie 1876 (Lazar), iar mai tarziu, avea sa primeasca numele de Nectarie, pe care l-a purtat toata viata.
Sfantul Ioan Rusul s-a nascut intr-un sat din Rusia in jurul anului 1690. In 1711 a participat ca soldat in razboiul rusilor impotriva turcilor, unde a fost luat prizonier de catre tatari in luptele pentru cucerirea Azofului si vandut unui ofiter superior turc impreuna cu alti tinerii luati prizonieri in acea zona. Ceilalti au ales sa renunte la crestinism si s-au facut musulmani, insa Ioan a refuzat sa urmeze exemplul prietenilor sai si a rabdat chinurile venite din partea asupritorilor. Ca prizonier a fost randuit sa ingrijeasca de vite, al caror grajd devine si locul sau de odihna. Desi i se ofera in timp o camera apropiata de grajd, refuza si continua sa doarma alaturi de necuvantatoare. Ii multumea lui Dumnezeu ca l-a invrednicit sa se faca urmator al smereniei lui Hristos, Cel ce a primit a Se naste intr-o iesle saraca, langa Bethleem. Prin rugaciunile Sfantului Ioan Rusul, grajdul se umplea de buna mireasma.


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur pelerinaj grecia la hramul manastirii maicii domnului din insula kefalonia 7 zile 2020 in statiunea Grecia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2020 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta