Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10086 oferte de sejur din 910 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Craciun Atena 6 Zile Grecia

Plecari / Valabilitate: pana la 22.12.2018
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 22 Decembrie 2018 - 27 Decembrie 2018
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Craciun Atena 6 zile
Preturi de la .00 EUR
Craciun Atena 6 Zile Rating 7.2 din 10 de la 52 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Craciun Atena 6 zile

 

Prevestirea bucuriei - CRĂCIUN ÎN ATENA
Salonic - Atena - Delphi - Kalambaka

De la 185 euro + 95 euro (transport cu autocarul)
6 zile, autocar 

  Dotari si Servicii Craciun Atena 6 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-11372 agentului de turism.Alege alta destinatie

Grecia Circuit Si Sejur Rodini 12 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-TCL-11424

Grecia Circuit Clasic 6 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-PRL-10349
Tarife de la 279 eur / persoana / 5 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )

Grecia - Peloponez 7 Zile Destinatie : Grecia
ID Oferta S-OMT-5933
Tarife de la 315 eur / persoana / 6 nopti , cazare in DBL ( Mic Dejun )


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Craciun Atena 6 Zile autocar

 

Ziua 1. București -  Salonic
Călătoria noastră începe din cea mai modernă autogară din România - Autogara Centrală - București, la ora 6.00 dimineața. Tranzitam Bulgaria urmand traseul Ruse - Plevna - Sofia - Blagoevgrad - Kulata. Ne continuăm drumul spre Grecia cu oprire si cazare hotel 3* in capitala Macedoniei  - Salonic (Thessaloniki), o metropola frematand de viata situata pe malul Marii Egee.

Ziua 2. Salonic - Atena
Kalimera! (Bună dimineața!). Dupa micul dejun facem un scurt tur al orasului Salonic cu oprire la Biserica Sf. Dumitru - cea mai mare biserica din Grecia, cu hramul sfantului protector al orasului. Cladirea a fost reconstruita in 1917, in urma unui incendiu care a devastat orasul, fiind ridicata pe locul in care romanii l-au ucis pe Sfantul Dimitrios in anul  305, pentru refuzul de a renunta la credinta lui. Mergem apoi la Turnului Alb, cel mai fotografiat monument din Salonic.  Pe vremuri era denumit Turnul Insingerat, din cauza ca fusese folosit drept inchisoare si loc de executii. In prezent se afla aici un Muzeu Bizantin care reuneste o multime de obiecte bizantine, inclusiv mozaicuri, bijuterii si icoane. Asigura-te ca urci pana pe acoperis, de unde poti admira fumoasa panorama a tarmului din Salonic.
Lasam in urma frumosul oras de la Marea Egee si ne indreptam spre Atena unde ajungem in cursul serii - leagănul civilizației occidentale. Cazare in Atena.

Ziua 3. Atena
Atena în Ajun de Crăciun este poate mai puțin încărcată de istorie, mai mult focusată pe bucuriile pe care le anticipează localnicii și vizitatorii odată cu apropierea Sărbătorilor. Locurile altădată încărcate de mitologie, de  umbra Titanilor și prezența zeilor din Olimp, este acum acoperit de semnele care prevestesc Crăciunul. Ajungem totuși la unele dintre cele mai cunoscute monumente din Atena. Insotiți de ghidul local vizităm situl Acropolis, în care vom descoperi Partenonul, Teatrul lui Dionis, Templul lui Nike, Templul Erechtheion și Sanctuarul Asclepius. Vom explora Templul lui Zeus, Antica Agora, Templul lui Hefaistos și vechiul cimitir Keramikos. Vom afla miturile grecilor despre zeii și eroii lor, totodată bucurându-ne de semnele mărunte care prevestesc Crăciunul, poate chiar în acordurile unor colinde rătăcite pe străduțele din împrejurimi.
Și aceste semne vor fi cu atât mai vizibile în turul panoramic al Atenei: Palatul Parlamentului, Piața Sintagma, Academia, Universitatea, Piata Omonia, Stadionul Olimpic sunt scăldate în lumină, pe alocuri vom zări chiar și un brad de crăciun stilizat, magazine îmbrăcate în culorile de Crăciun, vitrine decorate, panglici colorate... Bradul a fost adoptat doar de curând de greci ca simbol al Crăciunului, în schimb, un ochi atent va observa bolurile de lemn atârnate în balcoane cu o cruce îmbrăcată în busuioc, sau coroanele de dafin agățate in porțile masive de lemn.  

Moment de ragaz:
O cină într-o tavernă din cartierul Plaka din Atena trebuie savurată precum o avalanșă de senzații. Iar experiența culinară este ca o călătorie prin toată Grecia - cu insule, mări, munți și grădini verzi, roditoare. Savurează fiecare înghițitură din tradiționalele souvlaki, tzatziki, sau dolmadakia (versiunea grecească a sarmalelor), dar și peștele și fructele de mare proaspete. Stropește-le din plin cu un pahar de vin autohton, ouzo sau tsipouro. Iar desertul din iaurt bogat, biscuiți crocanți, migdale și nuci peste care se varsă câțiva stropi de miere de culoarea chihlimbarului te vor face să vorbești grecește.

Ziua 4. Atena - Cap Sounion
Mic dejun. A doua zi ne rezervă și mai mult timp pentru a explora Capitala, în caz că vrem să căutăm suveniruri, cadouri pentru cei de acasă, dar și pentru noi, sau să vizităm complexul muzeal Benaki, cu o colecție impresionantă de obiecte și artefacte din perioada creștin-bizantină, islamică, dar și porțelan sau jucării antice provenind din China antică.
Avem program liber in  Atena sau, opțional, cei care simt că vor să mai descopere și alte locurile pitorești sunt invitați să viziteze Cap Sounion, situat  în sudul Peninsulei Attica, renumit atât pentru rolul de sanctuar de la malul mării, cât și pentru ruinele Templelor Atenei și ale lui Poseidon. Vei simți bucuria acestei zile, o zi de Crăciun cum altundeva nici nu poate exista, prin fiecare detaliu, prin tot ce poate fi diferit față de peisajele înzăpezite de la noi de acasă. Însă ceea ce sigur te va unge pe suflet va fi vizita la Târgul de Crăciun din Atena. Inima orașului va fi Syntagma Square, unde va fi amplasat pomul de Crăciun, împodobit cu luminițe albe și albastre și decorațiuni numite Karavakia, ce constau în vase cu pânze, construite din instalații cu leduri.

Ziua 5.   Atena - Delphi - Kalambaka
Mic dejun. Parasim cu regret capitala Greciei si ne indreptam spre situl de la  Delphi, considerat de catre grecii anitici centrul lumii. Aflat pe versantul sudic al Muntelui Parnas, cu deschidere asupra unei vai largi, plina de maslini, care se revarsa catre coasta, locul acesta este pe bune dreptate de neuitat.  Cand vizitezi Delfi, iei parte la o traditie care dureaza de peste  3.000 de ani. In secolul al XII-lea ȋ.e.n, aici au inceput sa vina primii pelerini să afle răspunsurile Pythiei, cea mai faimoasă preoteasă a oracolului. Momentul obisnuit pentru vizitarea oracolului era cea de-a saptea zi din luni, cand oricine putea pune intrebati oracolului si putea cere indrumare in orice privinta fie ca era vorba despre lucruri importante sau nu. Preoteasa  era o femeie, cu vârsta de peste  50 de ani, cu reputaţie ireproşsabilă, despre care se credea că primise darul profeției de la zeul Apollo.
Drumul continuă spre Kalambaka - Meteora, al doilea centru monastic ortodox al Greciei, după Sfântul Munte Athos, și monument ocrotit de UNESCO. Aici ne vom delecta câteva ore cu peisajul hipnotizant, cu zidurile mănăstirilor așezate chiar pe crestele stâncilor înalte ca niște fortărețe redutabile. Aflat într-o pădure de stânci, deasupra Mării Egee, complexul Meteora mai găzduiește 6 mânăstiri, din 24 câte au fost inițial, ruine și peșteri ale sihaștrilor. Dintre cele mai cunoscute din centrul monahal, amintim mânăstirile Marele Meteor, Varlaam și Sfânta Treime. Cea mai importantă mănăstire din complex este cea a Marelui Meteor, construită în secolul XIV. Regina Maria a României a fost prima femeie care a vizitat această mânăstire, în anul 1921.
Cazare in Kalambaka la hotel 3*.

Ziua 6. Kalambaka - București
Mic dejun.  Antio, ta leme sindoma!...! (La revedere, ne revedem curând...!)
Lasăm în urmă frumoasele locuri pe care le-am vizitat si ne indreprtam spre tara. Ajungem in Bucuresti in cursul noptii , in functie de traffic si formalitatile vamale.


DATA DE PLECARE: 22.12.2018

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL

Reducere 60

PROMO

Reducere 40

STANDARD +

Reducere 25

245 + 95 € (transport autocar)

185 + 95 € (transport autocar)

205 + 95 € (transport autocar)

220 + 95 € (transport autocar)

pret de persoana in camera dubla

 

 • Oferta valabila pentru primele locuri in autocar, incepand cu bancheta a doua;

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 de zile inainte de data plecarii;

 • GRATUIT - PELLERIN CLUB CARD , avand incluse asigurarea medicala, storno si de bagaje.

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 • Oferta valabila pentru ultimele locuri in autocar;

 • Plata integrala la inscriere;

 • Nu se accepta modificari sau anulari.

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans 30% la inscriere;

 • Diferenta de plata pana la 30.09.2018;

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 • Oferta este valabila pana la 30.09.2018.

 

 

 • Avans 25 % la inscriere;

Diferenta de plata cu 21 zile inainte de data plecarii;

 • Nu se cumuleaza cu alte reduceri;

 Preţul include
transport autocar clasificat 2-4*;
5 cazări la hoteluri de 3* (Cazare Atena: Hotel Mirabello 3*/ similar);
5 mic dejun;
Ghid însoțitor din partea agenției pe traseu;
Tur de oras: Salonic , Atena
Vizita Complexul Monahal Meteora

Nu sunt incluse în preţ
Intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali,  alte taxe şi cheltuieli personale.
Excursiile opționale;

Suplimente & reduceri
Supliment de single: 125 €
Reducere copil  6-12 ani  - 20 €,  pentru cazare in camera dubla cu 2 adulti.

Bonusuri
transferuri din țară conform programului;
NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru  posesorii de PELLERIN CLUB CARD

Pellerin Club Card este un card nominal care se achizitioneaza contra cost (25 euro) si vine in intampinarea ta cu o multitudine de avantaje, inca de la inceput: de la asigurari gratuite (medicala/ storno sau bagaje), la facilitati acordate pentru circuitele cumparate, dar si beneficii oferite de partenerii nostri, in tara.

OPȚIONAL
Excursie Cap Sounion- 25 € /pers.
Cina festiva Craciun -  tariful se va anunta pana la sf lunii Oct.

Punctele de îmbarcare gratuită (autocar sau microbus):
BUCUREŞTI    Autogara Centrală - București 06.30
PITEŞTI     Petrom ieşire Piteşti 07.30
RM.VÂLCEA    Petrom ieşire Pasarela Nord 09.00
SIBIU         Petrom Obor Calea Şurii Mari 12.00
SEBEŞ        Rompetrol ieşire Lancrăm 12.30
DEVA        McDonald's GARĂ 14.30
ARAD        Benzinaria OMV Calea Timișorii 16.30

Dacă turiştii se îmbarcă dintr-o altă localitate decât Bucureşti, aceştia trebuie să informeze cu minim 15 zile înainte de data plecării agenţia la care s-au înscris. inscrierile cu mai puţin de 15 zile înainte se vor face numai în funcţie de capacitatea mijlocului de transport utilizat.

Punctele de îmbarcare CONTRA COST (autocar sau microbus):
PLOIEŞTI     5 € / sens/ pers.
CÂMPINA    8 € / sens/ pers. 
BRAŞOV    10 € / sens/ pers. 
CLUJ        10 € / sens/ pers. 
TIMIŞOARA    5 €/sens/pers. 
CONSTANŢA    12 € / sens/ pers. 
BUZĂU        10 € / sens/ pers. 
BRĂILA        12€ / sens/ pers. 
GALAŢI        12 € / sens/ pers.
FOCŞANI    10 € / sens/ pers.

Detalii transferuri:
Transferurile CONTRA COST sunt GARANTATE pentru MINIM 4 persoane (reconfirmare cu 2 - 3 zile înainte de plecare) şi sunt LIMITATE în funcţie de capacitatea maximă a mijlocului de transport utilizat (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri).
Pentru mai puţin de 4 pers. /sens, turiştii pot accepta suportarea diferenţei de preţ sau li se restituie sumele achitate pentru transferul pe sensul neefectuat. Efectuarea transferului la plecarea în circuit, nu implică şi efectuarea transferului pentru retur, dacă nu este întrunit numărul minim de 4 pers. /sens.
Turiştii sunt rugaţi să se prezinte la locul de îmbarcare cu cca 15- 30 min. înainte de ora comunicată.
Orele sunt estimative, în funcţie de condiţiile meteorologice şi de trafic. Numerele de telefon ale ghizilor sau şoferilor se vor comunica cu 2- 3 zile înaintea plecării, urmând a ţine legătura cu aceştia pentru a vă informa privind situaţia concretă din ziua plecării (ora exactă a sosirii în oraşul dumneavoastră).

Bine de stiut
Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
Obiectivele turistice mentiontate in tururile panoramice de autocar se vizitează doar pe exterior.
Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
Aşezarea în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
Pentru călătorie sunt necesare cartea de identitate sau paşaportul valabile 6 luni de la data întoarcerii în ţară

Grup minim 35 pers.

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Cazul Omnia | Voucere de vacanta

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sincron Consulting
Sejur craciun atena 6 zile 2020 in statiunea Grecia din Circuite Europa
Copyright © 2006 - 2020 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta