Turist Club - Esti liber sa vezi lumea !  
Contact · Solicita oferta. Te sunam noi! · Despre noi · Contract · Asigurare · Licenta ·
Astazi avem 10093 oferte de sejur din 915 destinatii
Cauta in oferte
Contact 021.252.62.60 / 0728.767.777

Africa De Sud 14 Zile Africa de Sud

Plecari / Valabilitate: pana la 26.02; 24.04; 16.10.2019
Tarifele publicate sunt pentru:
Perioada: 26 Februarie 2019 - 16 Octombrie 2019
Pentru a va face o oferta va rugam sa faceti o solicitare.
Galerie foto Africa de Sud 14 zile
Preturi de la .00 EUR
Africa De Sud 14 Zile Rating 7.2 din 10 de la 19 vizitatori.

Transport individual ( propriu ) Transport cu avionul Transport cu autocarul
Pentru a vedea intreaga lista de preturi apasati aici.
Apasa Rezervare pentru a putea primi o oferta de pret personalizata .
Rezervarea nu presupune nici un fel de plata ci doar confirmarea locurilor disponibile de catre un agent

Descriere si Localizare Africa de Sud 14 zile

 

Africa de Sud - În ţara diamantelor 14 zile - Avion
Cape Town - Capul Bunei Speranţe - Drumul Vinului Stellenbosch-Franschhoek - Johannesburg - Pretoria - Sandton
Gold Reef City - Mpumalanga - Pacul Naţional Kruger - Ruta Panorama - Canionul Blyde - Sun City

Tarif: de la 2590 euro, taxe de aeroport incluse

Date de plecare: 26.02; 24.04; 16.10.2019  

  Dotari si Servicii Africa de Sud 14 zile

Detalii de contact Mai multe detalii
Pentru orice problema ne puteti contacta:
Telefon Fix: 021.252.62.60
Telefon Mobil: 0728.767.777
Fax: 031.817.01.12
Precizeaza codul S-CHR-2935 agentului de turism.Alege alta destinatie

Africa De Sud 14 Zile Destinatie : Africa de Sud
ID Oferta S-TCL-2935


Pentru a vedea prezentarea apasati aici.

Africa De Sud 14 Zile avion

 

Ziua 1. București - Istanbul
Ne întâlnim la Aeroportul Otopeni, de unde zburăm spre Istanbul. Odată ce am aterizat, ne îndreptăm spre următorul zbor, cu destinația Cape Town.

Ziua 2. Istanbul - Cape Town
Aterizăm în Cape Town. Sawubona! Bine ați venit! Acest oraș din extremitatea Sud-Vestică a Africii vibrează simultan energiile a două culturi - cea africană și cea europeană - și ne încântă cu nenumărate frumuseți naturale. Pornim explorarea printr-o ascensiune cu telecabina rotativă care ne oferă o panoramă de 360 de grade, unică, asupra orașului. După acest tur la înălțime o luăm la pas prin cartierul Malay, unde putem admira Castelul Bunei Speranțe, Casa Parlamentului și grădinile orașului. Ne îndreptăm apoi spre malul oceanului, pe plajele Sea Point și Camp's Bay, culminând cu Portul Victoria și apoi cu Alfred Waterfront, o zonă plină de istorie, dar și un centru social și cultural extrem de viu. Seara ne vom retrage spre hotel, unde vom și cina.

Ziua 3. Cape Town - Capul Bunei Speranțe
După micul dejun pornim călătoria spre un loc legendar, ce uimește prin caracterul retras și prin priveliștile sale uimitoare. Vom dedica această zi explorării acestui loc încântător, plimbându-ne de-a lungul coastei, vizitând Rezervația Naturală a Capului Bunei Speranțe și apoi trecând prin Hout Bay, una dintre cele mai pitorești rute din Africa de Sud. Avem ocazia de a face o scurtă croazieră către Insula Focilor, animale pe care le putem observa în mediul lor natural, alături de numeroase specii de păsări. Vom savura un delicios prânz din pește și fructe de mare proaspete, la un resturant local, apoi vom vizita coloniile de pinguini de pe plaja Boulders, una dintre atracțiile preferate ale turiștilor din întreaga lume. Continuăm călătoria spre Cape Point, un loc unde se spune că se întâlnesc apele oceanelor Atlantic și Indian, oferind un peisaj magnific. Aici se află Noul Far, care transmite cel mai puternic fascicul luminos din lume. De aici urcăm cu funicularul la o înălțime ce ne oferă o priveliște panoramic spectaculoasă și dacă avem noroc, putem vizita și grădinile botanice Kirstenbosch, considerate de unii drept cele mai frumoase din lume. La lăsarea serii ne întoarcem în Cape Town pentru a serv cina într-un cadru tradițional.

Ziua 4. Cape Town - Drumul Vinului - Stellenbosch - Franschhoek
Ziua de azi ne va purta pe Drumul Vinului, spre Stellenbosch, unul dintre cele mai pitorești orășele din provincia Western Cape. Acesta este faimos în lumea întreagă pentru clădirile sale multicolore aranjate armonios, arhitectura olandeză cu influențe locale și, nu în ultimul rând, pentru podgoriile și vinurile sale, despre care se spune că sunt cele mai bune din Africa de Sud.
Drumul Vinului Stellenbosch cuprinde 106 crame subterane, iar noi vom lua parte la o degustare de vinuri la una dintre ele, înainte de a savura un prânz cu specific local. Continuăm periplul bahic spre orașul Franschhoek, considerat capitala culinară a Africii de Sud. Aici se stabileau acum 300 de ani imigranții francezi ce au adus cu ei pasiunea pentru vinuri, dar și pentru mâncăruri fine care pun în valoare buchetul aromat al licorilor. Ne putem delecta și noi cu acestea vizitând una dintre podgoriile din zonă. La sfârșitul zilei ne întoarcem la hotel.

Ziua 5. Cape Town
Această zi este dedicată relaxării. După micul dejun puteți explora pe larg orașul Cape Town, sau puteți rămâne la hotel pentru a vă odihni și pentru a vă bucura de facilități.

Ziua 6. Cape Town - Johannesburg - Pretoria - Sandton
După micul dejun zburăm spre Johannesburg, de unde luăm un autocar cu destinația Pretoria, capitala Africii de Sud. Acest frumos oraș este cunoscut și drept Orașul Jacaranda, datorită copacilor cu același nume. Vom lua prânzul la un restaurant cu specific local, după care vom începe vizitarea orașului cu monumental Voortrekker, un impresionant edificiu de granit destinat marii migrații olandeze spre Estul și Nord-Estul Africii de Sud. Continuăm cu Piața Catedralei, dominată de statuia lui Paul Kruger, președinte al statului în perioada 1883 - 1900. Piața este înconjurată de clădiri istorice, printre care clădirea Parlamentului și cea a Tribunalului. Următoarea oprire este la impresionantele Union Buildings, o capodopera arhitecturală a Africii de Sud. Aici, Nelson Mandela a fost investit în funcția de președinte, iar astăzi putem admira înalta sa statuie din bronz. Destinația finală este Sandton, orașul bursei, o perlă a rafinamentului, cu hoteluri, restaurante, magazine și cluburi de noapte deosebit de luxoase. Aici vom și înnopta.

Ziua 7. Johannesburg - Gold Reef City - Lion and Safari Park
Astăzi vom face o excursie la Gold Reef City, un parc tematic ce readuce la viață atmosfera orașului Johannesburg din timpul Goanei după Aur din secolul al XIX-lea. Construit pe locul unei foste mine de aur, parcul ne oferă o viziune asupra vieții minerilor din acele timpuri când aurul era principalul motor al orașului. Aici vom viziona filme istorice despre exploatarea aurului și vom putea vizita case muzeu ce dau senzația unei incursiuni în trecut.
După prânz, ne continuăm aventura pornind spre Rezervația Naturală Lion and Safari Park, situată în nordul orașului Johannesburg. Ne îmbarcăm în mașini de safari și pornim într-un tur al rezervației, unde vedem lei, hiene, girafe, zebre și antilope Impala. După această expediție ne îndreptăm spre hotel.

Ziua 8. Sandton - Mpumalanga - Parcul Național Kruger
Părăsim fermecătorul Sandton și pornim către provincia Mpumalanga, una dintre cele mai bogate în materie de atracții turistice. Aici descoperim Parcul Natural Kruger, unde avem din nou ocazia de a observa animale sălbatice specifice zonei, precum leul, bivolul african, elefantul și rinocerul, adică grupul Big Five. Imensul parc se întinde pe o lungime de 352 km de-a lungul graniței cu Mozambic și pe o lățime de 64km. Aventura explorării parcului va dura până aproape de lăsarea serii, când ne vom retrage la hotel.

Ziua 9. Parcul Național Kruger
Astăzi luăm micul dejun la pachet, pentru a fi siguri că avem destul timp să explorăm în amănunt Parcul Național Kruger. Ne îmbarcăm în jeepuri de safari și plecăm în căutarea animalelor sălbatice, în parcul cu cea mai mare biodiversitate din lume. Aici vom simți magia enigmaticei încremeniri a Africii. Vom vedea cu ochii noștri frumusețea crudă și nealterată care i-a vrăjit atât de puternic pe primii exploratori. Avem ocazia să vedem atât animalele din grupul Big Five, dar și Little Five - țestoasa-leopard, șoarecele-elefant, țesătorul bivolului, cărăbușul-rinocer și, bineînțeles, leul furnicilor. Luăm prânzul într-un cadru de picnic și apoi continuăm explorarea parcului, până la apusul soarelui. Seara ne întoarcem la hotel, unde servim cina.

Ziua 10.
Kruger
Descoperim o nouă rută celebră și spectaculoasă: Ruta Panorama. Un mic drum pe prin serpentine ne conduce spre Fereastra lui Dumnezeu, unde descoperim una dintre cele mai frumoase privelișt sălbatice din lume. Continuăm cu Puțurile Norocul lui Bourke, un grup de puțuri naturale formate de-a lungul mileniilor prin forța apelor și a stâncilor. Următoarea atracție uimitoare este Canionul râului Blyde, considerat una dintre minunile Africii. De o frumusețe naturală rară, oferă panorame care taie respirația. Este al treilea marea canion din lume, cu o lungime de 50km. Cele Trei Rondavele, trei stânci imense sub forma unor case care veghează valea, sunt un loc foarte îndrăgit de pasionații de panorame și fotografii. Savurăm prânzul în zonă, apoi pornim spre Johannesburg, unde vom rămâne să luăm cina.

Ziua 11. Johannesburg - Sun City
După micul dejun plecăm spre Sun City, un complex luxos destinat odihnei și distracțiilor, unde ne vom petrece întreaga zi. Locul este deosebit de relaxant, datorită frumoaselor grădini botanice, terenurilor de golf, cazinourilor și hotelurilor luxoase, dar și restaurantelor și barurilor ce oferă mâncăruri și băuturi fine. Vom rămâne aici și în ziua următoare.

Ziua 12. Sun City
Zăbovim și astăzi în miraculosul Sun City. Orașul, creat după ideea unui singur om, este o manifestare a grandomaniei și kitschului pe de o parte și a confortului și sustenabilității pe de altă parte. Orașul se bazează pe energie regenerabilă și folosește mai multe tipuri de tehnologie prietenoasă cu mediul natural. Se spune că aici Disneylandul a întâlnit Egiptul Antic, pentru a crea versiunea africană a Vegasului. Ne putem relaxa sau ne putem ocupa ziua cu atracții și activități din oraș, printre care amintim parcul acvatic și grădinile luxuriante.

Ziua 13. Sun City - Johannesburg
Parasim Orasul Soarelui si ne întoarcem spre Johannesburg, orasul cladit pe visuri de averi fabuloase, unde lacomia aurului dainuie din secolul al XIV-lea pâna azi. Asezat la o altitudine de 1700m, Johannesburg este cel mai dezvoltat oras din stat, cu cea mai mare diversitate culturala, adapostind peste 6 milioane de locuitori. Încercam diverse perspective la înaltime asupra orasului, urcând pe acoperisul Turnului Carlton Center (223m), al Palatului de Justitie si al Centrului Anglo-American. Dupa servirea prânzului mai petrecem câteva ore cu program la dispozitie, dupa care ne îndreptam spre aeroport, unde ne îmbarcam în avion, urmând sa avem o escala în Istanbul si sa ajungem la Bucuresti a doua zi.

Date de plecare: 26.02; 24.04*; 16.10.2019

 

A

B

C

D

PELLERIN PLUS

BEST DEAL Reducere 250 €

PROMO Reducere 100 €

STANDARD + Reducere 50 €

2145 € + 695 € (taxe de aeroport)

1895 € + 695 € (taxe de aeroport)

1995 € + 695 € (taxe de aeroport)

2095 € + 695 € (taxe de aeroport)

PRET DE PERSOANA IN CAMERA DUBLA

 

 • Avans 25% la înscriere;

 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;

 • GRATUIT - asigurare medicală premium;

 • GRATUIT - transfer privat dus - întors la Aeroportul Otopeni pentru turiştii cu domiciliul în Bucureşti sau GRATUIT transfer dus - întors, din oraşul tău către Aeroportul Otopeni

 • GRATUIT - înfoliere bagaj în Aeroportul Otopeni (1 piesă de persoană)

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans 50% la înscriere;

 • Diferenţa de plată pâna la 60 de zile înainte de data plecării;

 • Nu se cumulează cu alte reduceri;

 • Oferta este valabilă până la 30.05.2018

 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.05.2019

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!


 

 • Avans 30% la înscriere;

 • Diferenţa de plată până la 60 de zile înainte de data plecării;

 • Nu se cumulează cu alte reduceri;

 • Oferta este valabilă până la 30.06.2018.

 • Pentru plecarile incepand cu toamna 2019 oferta este valabila pana la 30.06.2019

 • ATENTIE! LOCURI LIMITATE!

 

 

 • Avans 25% la înscriere;

 • Diferenţa de plată până la 35 de zile înainte de data plecării;

 • Nu se cumulează cu alte reduceri;


 

Pretul include:
- Bilet de avion Bucureşti - Cape Town si Johanesburg - Bucureşti, zboruri cu escala (orarul de zbor se poate modifica);
- Taxele de aeroport;
- Bilet de avion pe rute continentale Cape Town +- Johannesburg (1 piesă bagaj de cală inclus până la 20 kg, restul de kg se taxează la faţa locului pe aeroport);
- Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
- 7 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 4*
- 4 nopţi de cazare cu mic dejun în hoteluri de 5*: 2 nopţi în Sandton şi respectiv 2 nopţi in Sun City;
- 7 prânzuri + 5 cine;
- Excursie la Capul Bunei Speranţe cu prânz inclus;
- Excursie pe Drumul Vinului Stellenbosch-Franschhoek cu degustări de vin, brânză şi prânz inclus;
- Excursie la Pretoria cu prânz inclus;
- Excursie la Gold Reef City;
- Program Safari în Lion and Safari Park Johannesburg;
- Safari de 1 zi cu prânz inclus în Parcul Naţional Kruger;
- Excursie pe Ruta Panorama cu prânz inclus;
- Transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program;
- Taxele de intrare la obiectivele turistice menţionate în program ;
- Asigurare medicală de călătorie şi storno;
- Ghizi locali pe durata programului cu excepţia zilelor 12 şi 13;
- Conducător de grup român.

Grup minim 15 persoane.

Pentru grupuri mai mici de 15 persoane, tariful se va recalcula.

Termen de inscriere
: Minim 4 săptămăni înainte de data plecării.

Nu sunt incluse in pret:
- Taxă de viză Africa de Sud 43€ /pers.,
- Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului);
- Excursiile opţionale pentru grup minim de 15 persoane;
- Alte servicii decât cele menţionate în program;
- Taxe de oraş, se achită la recepţia hotelurilor;
- Taxe foto + video locale (se achită opţional la faţa locului).

Suplimente:
- Supliment de single 655 euro
- Pentru plecarea din 24.04 se achita supliment de 30 euro/ persoana.

ACTE NECESARE PENTRU OBŢINEREA VIZEI:

- paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data terminării călătoriei, cu 2 pagini neștampilate consecutiv pentru viză; nu se acceptă paşaport temporar
- formular viză scris cu litere mari de tipar, cu pix negru şi semnat + 1 fotografie (color, recentă, de tip paşaport dimensiuni: 3,5 x 4,5 cm pe hârtie lucioasă, cu faţa întreagă, fără şapcă, lobul urechilor vizibil, poziţie serioasă, pe fundal de culoare deschisă)
- extras de cont recent (minim 2.000 USD sau echivalentul în lei sau euro, pe ultimele 3 luni): 2 exemplare originale de la Bancă, cu ştampilă
- adeverinţa de la locul de muncă, din care să reiasă funcţia, salariul şi aprobarea concediului pentru perioada deplasării în limba engleză (dacă adeverinţa este în limba română, trebuie însoţită de traducere legalizată în limba engleză) sau talon de pensie original
- posesorii de societăţi comerciale vor prezenta Certificatul Constatator eliberat de Registrul Comerţului
- în cazul copiilor: adeverinţa de elev, originalul şi copie după certificatul de naştere, certificatul de căsătorie al părinţilor sau divorţ şi acordul notarial al părinţilor (traduse în limba engleză) / în cazul studenţilor, adeverinţa de student, tradusă în limba engleză şi legalizată
- copie după cartea de identitate
- asigurare medicală obligatorie
- Prezenţa personală la Consulatul Africii de Sud, în vederea depunerii actelor necesare vizei (la data şi ora comunicate de agenţie)

NOTE:
- Oferta este calculată pe baza parităţii EUR/USD de 1/1,2; în situaţia modificării cu mai mult de 5% a acestei parităţi, agenţia îşi rezervă dreptul de a ajusta tariful.
- În cazul neobţinerii vizei se reţin penalizările aferente serviciilor comandate la momentul aplicării pentru viză.
- Agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport şi a taxei de viză, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană, respectiv de Ambasadele din tarile tranzitate; valoarea exactă a taxelor de aeroport va fi comunicată cu două săptămâni înaintea plecării, odată cu emiterea biletelor de avion.

BINE DE ŞTIUT
- Autorităţile vamale îşi rezervă dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricărei persoane care nu prezintă suficientă încredere chiar dacă aceasta a obţinut acordul pentru obţinerea vizei turistice. Agenţia de turism nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statele în care are loc desfăşurarea programului.
- Minorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii pentru a fi lăsaţi să iasă din ţară: să călătorească cu cel puţin un adult însoţitor; să aibă asupra lor acordul ambilor părinţi (sau al părintelui care nu-i însoţeşte) legalizat la notariat; adultul care-i însoţeşte, în cazul în care acesta nu este unul dintre părinţi, trebuie să aibă cazier judiciar pe care să-l prezinte la frontieră).
- Programul acţiunii poate fi modificat de către conducătorul de grup, ca ordine de desfăşurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri în funcţie de anumite situaţii speciale.
- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficială pentru tarile tranzitate.
- Obiectivele men?ionate în tururile panoramice cu autocarul se vizitează doar pe exterior.
- Distribuţia camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de către turist direct la recepţie, asistat de însoţitorul de grup.
- Pentru anumite facilităţi din hotel sau din cameră, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); în momentul sosirii la hotel solicitaţi recepţionerului să vă informeze cu exactitate asupra lor.
- Autorităţile locale pot solicita o taxă de genul taxei de staţiune. Aceasta se va achita de către turişti la recepţia hotelurilor.
- Agenţia îşi rezervă dreptul de a schimba compania aeriană cu anunţarea prealabilă a turiştilor.
- Preţurile sunt valabile pentru un număr limitat de locuri la zbor, după epuizarea cărora, turiştii vor putea să îşi dea acceptul pentru achitarea diferenţei de tarif faţă de preţul din ziua achitării pachetului turistic.
- Aşezarea în autocarele / microbuzele folosite în program se face în ordinea înscrierii, începand cu bancheta a doua;
- Se acceptă partaj în cameră dublă la înscriere, iar dacă nu se închide, se va plăti suplimentul de single.

 


Sejur Bulgaria
Sejur Bulgaria
Sejur Grecia
Sejur Grecia
Sejur Turcia
Sejur Turcia

Telefon : 021.252.62.60  /  0728.767.777 Adresa Agentiei: Calea Șerban Vodă 184, Sector 4, București 040214
Asistenta!

 
021.252.62.60
0728.767.777
office@turistclub.ro

 
Luni - Vineri
intre 09.00 - 19.00
OFERTE REVELION 2018 | Despre noi | Turism de afaceri | Contact | GDPR | Conditii de emitere bilete de avion | TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI | Contract cu turistul | Licenta | Asigurare | Voucher valoric | ANGAJARI | Brevet de turism | Round trip Romania | Taxe si comisioane percepute de Agentie | Voucere de vacanta | COVID19

Site Protectia Consumatorului: www.anpc.gov.ro
Sejur africa de sud 14 zile 2021 in statiunea Africa de Sud din Circuite Africa
Copyright © 2006 - 2021 Turist Club Bucuresti . Toate drepturile rezervate.


Solicitare oferta